Honda Hitra Napisano 24. november, 2016 Prijavi Napisano 24. november, 2016 V?eraj sem po dolgem ?asu spucal loputo in sem jo tudi seveda demontiral, zanima pa me je potrebno zdaj zamenjati tudi tisto kovinsko tesnilo na loputi? Lp Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2016 Prijavi Napisano 24. november, 2016 Zelo verjetno ne, le zategni jo do prave mere. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Peter Mernik Napisano 24. november, 2016 Prijavi Napisano 24. november, 2016 Ko sem jas pred ?asom ?istil loputo in motor?ek tudi ni bilo potrebe po novi tesnilki,saj je kovinska in zelo trpe?na. Citiraj
Deeyan Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 ne rabi?, lahko pa dodatno zatesni? s tesnilno maso (ampak ne pretiravaj!) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.