iceman22 Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 zivjo, pred kratkim sm opazil da mi tece olje res da je bilo mogoce par kapljic zanima me ali je kj nevarnega ali je to ze normalno pri skoraj 210 000 km. v ponedeljek odpotujem na daljso pot pa sm reku da mal uprasam.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 zivjo, pred kratkim sm opazil da mi tece olje res da je bilo mogoce par kapljic zanima me ali je kj nevarnega ali je to ze normalno pri skoraj 210 000 km. v ponedeljek odpotujem na daljso pot pa sm reku da mal uprasam..normalno ni, lahko da se pri servisu ni menjala dihtnga bakrena. samo spremljaj olje pa je. pa ve? da je to olje iz karterja, da ni iz menjalnika, serva... na primer (vidi? kje kaplja) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 25. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2016 Ma nc se ne vidi se bom zapeljal do pelkota da mal pogleda. Drugac pa mislim da je iz karterja ker je crn flek. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 Lahko je tudi kak semering hin, pa tam pusca, v tem primeru je lahko iz menjalnika Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 26. november, 2016 Prijavi Napisano 26. november, 2016 Turbina? Sent from my SM-T813 using Tapatalk Citiraj
iceman22 Napisano 26. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2016 Nic kriticnega. Baje da je moja masina mednajbolj cistimi kar jih je pelko vidu.drugac pa je bilo samo ene 2-3kapljice. Nic kriticnega.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.