323 BA Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Kia proceed... torej ?e na za?etku prodaje dobi? 4,7 k popusta na gotovino oz. 6,2 k na financiranje. https://www.avtomobilizem.com/app/uploads/2019/05/cenik-kia-proceed-14-05-2019.pdf Boss: tole je no-brainer. 2 Citiraj
jures Napisano 17. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Eno ga, pa slovenski meni 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 A t isi ?e dobil avto? Ja ?estitke Citiraj
jures Napisano 17. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2019 A t isi ?e dobil avto? Ja ?estitke Ne sem ?el ?ez Kamnik in pri Cerarju pogledal par detajlov, Tarraco, ki je na zalogi in je po mojih ?eljah je v Slovenj Gradcu... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Eno ga, pa slovenski meniSe vidi da se trudijo,ko bodo Mazdo dohiteli bodo po?asi malo spregli!? 1 Citiraj
Alex Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Se vidi da se trudijo,ko bodo Mazdo dohiteli bodo po?asi malo spregli!?He, he, dobra. Verjetno imajo tudi kie in hundayi slo. menu in vodenje? Citiraj
Z M A J Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Ena zanimiva (subjektivna) ocena kar se ti?e zunanjega izgleda; sem bil v?eraj v dru?bi frenda in punce, pa gre mimo aktualna Mazda6 sedan ter tik za njo ?e Reno, tavelika - tanova limuzina, verjetno Talisman in ju vpra?am kateri od teh dveh jima je bolj v?e?, pa smo se vsi trije strinjali, da je to RENA, ki je res z boka zelo impozantna zadeva. P.S. Alex, mazda6 je bila rde?e barve, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Itak, na prvi pogled oko hitro dobi ob?utek novoletne jelke. Za tistega ki mu je to v?e?, mu bo seveda talisman bistveno bolj impozanten. Hudi? je pa ..kot ponavadi..v detajlih. 2 Citiraj
Bini Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Ena zanimiva (subjektivna) ocena kar se ti?e zunanjega izgleda; sem bil v?eraj v dru?bi frenda in punce, pa gre mimo aktualna Mazda6 sedan ter tik za njo ?e Reno, tavelika - tanova limuzina, verjetno Talisman in ju vpra?am kateri od teh dveh jima je bolj v?e?, pa smo se vsi trije strinjali, da je to RENA, ki je res z boka zelo impozantna zadeva. P.S. Alex, mazda6 je bila rde?e barve, hehe.Kaka punca"Rena" ?e mogo?e,Reno pa nikoli,pa ?e tisto kar ma notri..... Citiraj
Alex Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Ena zanimiva (subjektivna) ocena kar se ti?e zunanjega izgleda; sem bil v?eraj v dru?bi frenda in punce, pa gre mimo aktualna Mazda6 sedan ter tik za njo ?e Reno, tavelika - tanova limuzina, verjetno Talisman in ju vpra?am kateri od teh dveh jima je bolj v?e?, pa smo se vsi trije strinjali, da je to RENA, ki je res z boka zelo impozantna zadeva. P.S. Alex, mazda6 je bila rde?e barve, hehe.Mo?no, mo?no. Sej ljudje hitro padejo na ki? in face-lifting(na ljudeh, seveda). Velika ve?ina bi, ?e bi ?el mimo passat in mazda 6 reklo, da je lep?i passat.Pa velika ve?ina bi tudi rekla, da je bolj?i band modrijani kot metallica... in tako naprej, da ne porabimo preve? papirja na forumu. Citiraj
jures Napisano 17. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2019 No da smo na jasnem, meni je mazda6 izredno lep avto, en najlep?ih (?eprav se mi zdi ?e danes prva generacija mogo?e ?e najlep?a). Isto CX-5 (pred faceliftom, po faceliftu so lu?i zadaj ?udne, take premajhne)Ampak to je sekundarnega pomena, ?al.Mo?no, mo?no. Sej ljudje hitro padejo na ki? in face-lifting(na ljudeh, seveda). Velika ve?ina bi, ?e bi ?el mimo passat in mazda 6 reklo, da je lep?i passat.Pa velika ve?ina bi tudi rekla, da je bolj?i band modrijani kot metallica... in tako naprej, da ne porabimo preve? papirja na forumu.Modrijani pa metallica...ja tle bi pa lahko novo temo odprl :) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
J.J. Napisano 18. maj, 2019 Prijavi Napisano 18. maj, 2019 Ena zanimiva (subjektivna) ocena kar se ti?e zunanjega izgleda; sem bil v?eraj v dru?bi frenda in punce, pa gre mimo aktualna Mazda6 sedan ter tik za njo ?e Reno, tavelika - tanova limuzina, verjetno Talisman in ju vpra?am kateri od teh dveh jima je bolj v?e?, pa smo se vsi trije strinjali, da je to RENA, ki je res z boka zelo impozantna zadeva. P.S. Alex, mazda6 je bila rde?e barve, hehe.Men je Talisman tut hudo besen za vidt, tut pol sede?i notr so kt fotelji, sam tisti bogi 1.6d me pa ne prepri?a ?ist ni?! 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 18. maj, 2019 Prijavi Napisano 18. maj, 2019 Ena zanimiva (subjektivna) ocena kar se ti?e zunanjega izgleda;Subjektivne ocene so bile, so in bodo napa?ne. (dokler je Alex na forumu) 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
323 BA Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Od lani je v Talismanu 2.0 dci, pravi motor... 1.6 motor?ek z dvema turbinama in 160 konjev je bil ?alost, prav tako precej nezanesljiv. Novi 1.8 225 tce je super motor za talismana, v meganu RS ima 300 konjev, ?eprav je 225 seveda dovolj za limuzino. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 No saj Reno je kar se izgleda ti?e, bil POGOSTO vsaj konkuren?en, ?e ne celo pred ostalimi, npr. Laguna leta 1994 (meni takrat najlep?i avto tega segmenta) ali pa Espace-i. (govorim oblikovno, predno se mi kdo ?e v vejice in pike vtakne ter na?teje vse te?ave z Renami, od nastanka tovarne do dana?njih dni). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
323 BA Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Malce ki?ast je espace in talisman tudi, tisti fake izpuhi in fake re?e na prednjih vratih in blatnikih.... druga?e pa meni precej v?e?no. 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 To vidi?, mazda vsaj nima fake difuzorjev, ampak dva prava rora, ?e smo ?e pri tem Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 Citiraj
Alex Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 To vidi?, mazda vsaj nima fake difuzorjev, ampak dva prava rora, ?e smo ?e pri tem Sent from my SM-G950F using TapatalkPazi kaj pi?e?, te bodo takoj okrcali, da sem te oku?il z poveli?evanjem mazde. Malce ki?ast je espace in talisman tudi, tisti fake izpuhi in fake re?e na prednjih vratih in blatnikih.... druga?e pa meni precej v?e?no.Ko sem to isto napisal jaz, da so ki?asti, ni bilo v redu. 1 Citiraj
Alex Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 V petek se mi je zgodilo nekaj, kar je skoraj bogokletno zame.Namre? vozil sem se v suvu, ki mi je bil v?e? in bi ga kar takoj imel. Po dizajnu je ob boku mazde in zame dale? najlep?i suv. In o ?em je beseda?O Jaguarju SVR V8(550 hp).Bil sem pri kolegu, ko je pri?el k njemu njihov producent iz doj?landa. In smo ?li na kosilo z njim.Tak?ne glasbe izpod havbe nisem ?e dolgo sli?al. In tak?nih brutalnih pospe?kov! Zapeljal nas je do Postojne in to je bilo res vrhunsko do?ivetje. Po?util sem se, kot da sem v kaki videoigrici. Res super avto... in to suv! 2 Citiraj
Bini Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 V petek se mi je zgodilo nekaj, kar je skoraj bogokletno zame.Namre? vozil sem se v suvu, ki mi je bil v?e? in bi ga kar takoj imel. Po dizajnu je ob boku mazde in zame dale? najlep?i suv. In o ?em je beseda?O Jaguarju SVR V8(550 hp).Bil sem pri kolegu, ko je pri?el k njemu njihov producent iz doj?landa. In smo ?li na kosilo z njim.Tak?ne glasbe izpod havbe nisem ?e dolgo sli?al. In tak?nih brutalnih pospe?kov! Zapeljal nas je do Postojne in to je bilo res vrhunsko do?ivetje. Po?util sem se, kot da sem v kaki videoigrici. Res super avto... in to suv!Super a verjetno nedosegliv? Lp Citiraj
Alex Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Super a verjetno nedosegliv? LpJap... edino loto nas re?i. 1 Citiraj
Boss Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Alex, pa ?e dizel ni bil... kam gre ta svet, a bo? pre?ivel? 3 Citiraj
Z M A J Napisano 20. maj, 2019 Prijavi Napisano 20. maj, 2019 Ali je bil vsaj soul red barve? Dvomim, je pa o?itno imel DU?O. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 20. maj, 2019 Prijavi Napisano 20. maj, 2019 Ali je bil vsaj soul red barve? Ni bil, je pa bil tudi rde?e barve ampak temno bordo. Lepa, skoraj kot red soul. Alex, pa ?e dizel ni bil... kam gre ta svet, a bo? pre?ivel?Za tak lep stroj bi se takoj odpovedal dizlu. Pri tem stisne? gas in te zalepi na stol in ne stoka in joka in nikamor ne potegne. Dvomim, je pa o?itno imel DU?O. Jap... lep avtek 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.