Bini Napisano 27. avgust, 2023 Prijavi Napisano 27. avgust, 2023 pred 2 minutama je Boss napisal: Kaj pa moraš poznat? Izgleda kot CX-5 iz leta 2012. Ok ja ni 15 let je pa 11. Teli SUV-i so en živ dolgčas in le redki proizvajalci si upajo stopit tudi v malo bolj drzne oblikovalske vode pa še tisto zadnje čase nekako hranijo za EV-je. Nikjer nisem omenjal, da je cena slaba in verjetno res nima veliko cenovne konkurence ampak komur je to dovolj je pač že v letih in mu je vseeno, kdor pa bi rad imel še malo več je pa treba seči nekoliko globlje v tošl. Zato pač vsi ne kupujemo najceneje, ampak tisto kar nam je všeč, kar nam da zadovoljstvo in kar tudi z veseljem pogledamo čez 5, 6 ali pa 10 let. Čez 10 let bo tudi tvoja CX-30 še vedno zgledala lepo, tole MG nešto pa močno dvomim. Tole bi pa kar držalo....😉👍 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. avgust, 2023 Prijavi Napisano 28. avgust, 2023 Oblikovanje mi ni nič kaj slabše kot aktualni Holcgraben modeli. Za konkretno oceno bi ga moral potipat oz. peljat. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 28. avgust, 2023 Prijavi Napisano 28. avgust, 2023 pred 10 urami je Z M A J napisal: Oblikovanje mi ni nič kaj slabše kot aktualni Holcgraben modeli. Za konkretno oceno bi ga moral potipat oz. peljat. No sej si vse povedal s tem stavkom. 2 Citiraj
Jest Napisano 28. avgust, 2023 Prijavi Napisano 28. avgust, 2023 Meni pa niti ni tako napacen… Je pa res, da so mi SUVi vsec… Sicer ni nic posebnega, verjamem pa, da glede na ceno, da bo nasel marsikaterega kupca… Je pa zanimiv tudi MG4 EV... Menda bo sedajle v jeseni na voljo verzija z vecjo baterijo (MG4 Luxury) in toplotno crpalko ... za slabih 40 jurjev ... Ceprav za nekaj drobiza vec dobis tudi ze Teslo 3 SR ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 Še emega bodo pokopali. Zdaj je (skoraj) uradno: znamko Seat bodo ukinili WWW.ZURNAL24.SI Usoda znamenite španske znamke avtomobilov Seat je očitno zapečatena. Umakniti se mora 'svojemu' otroku Cupri. 3 Citiraj
NevLado Napisano 6. september, 2023 Prijavi Napisano 6. september, 2023 pred 16 urami je Boss napisal: Še emega bodo pokopali. Zdaj je (skoraj) uradno: znamko Seat bodo ukinili WWW.ZURNAL24.SI Usoda znamenite španske znamke avtomobilov Seat je očitno zapečatena. Umakniti se mora 'svojemu' otroku Cupri. Sej bo Cupra ostala, alles gut. 1 Citiraj
Boss Napisano 6. september, 2023 Prijavi Napisano 6. september, 2023 Pred eno uro je Tilen5 napisal: Boli me đoko 🤪 idi kod lekara 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. september, 2023 Prijavi Napisano 6. september, 2023 pred 12 minutami je Boss napisal: idi kod lekara ok idem 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. september, 2023 Prijavi Napisano 6. september, 2023 (urejeno) pred 2 urama je Tilen5 napisal: Boli me đoko 🤪 Torej si dozorel za politika. Na naslednjih volitvah imaš moj glas. Popravljeno 6. september, 2023 od Slivka 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 8. september, 2023 Prijavi Napisano 8. september, 2023 pred 4 minutami je MazdaBoy napisal: Nekaj avtov smo sprobali in stestirali 😊Morda sploh ne bo tolk težka odločitev, kaj kupiti, če se odločim za menjavo 🤔 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. september, 2023 Prijavi Napisano 8. september, 2023 Če ne bo Mazda, boš mogu nickname zamenjat 2 Citiraj
Slivka Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij Mogoče pa enoprostorci vendarle še niso povsem izumrli. Pa tudi dizli se spet najdejo... Oglejte si ga: le v redke avtomobile še vstopimo tako enostavno #foto SIOL.NET Kangoo passenger išče svoje potnike brez električne pomoči, dvignjenega podvozja in terenske zaščitne plastike. Tako tudi ni sodobni SUV pač pa dobri stari enoprostorec. Od dveh motorjev, ki jih pri nas... Je pa zanimivo, da je objavljena celo dimenzija pnevmatik, nikjer pa niso objavili ne delovne prostornine ne navora ne moči... 1 Citiraj
sportman333 Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij Od dveh motorjev, ki jih pri nas ponuja Renault, smo preizkusili 85-kilovatnega dizla. Citiraj
dvorjan Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij pred 10 minutami je FuManchu napisal: Pa imajo vsaj 4-cilindrske motorje? Dizle ja, bencinarji so pa 1.2 trivaljniki z 200 konji. To bo veselica. 😃 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij Kar naj jih imajo. Vozim stare avte in nisem kupec novih jajc 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij (urejeno) pred 54 minutami je FuManchu napisal: Kar naj jih imajo. Vozim stare avte in nisem kupec novih jajc čez 10 let boš kupoval stara jajca od jajc, ali kaj? 😀 Imam podoben problem samo da se ga ne veselim. Popravljeno 26. julij od Janez007 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij pred 7 minutami je Janez007 napisal: čez 10 let boš kupoval stara jajca od jajc, ali kaj? 😀 Imam podoben problem samo da se ga ne veselim. Tako je. Starih je avt je vedno dovolj. Šraufat znam in to je to. 3 Citiraj
sportman333 Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij pred 2 urama je FuManchu napisal: Tako je. Starih je avt je vedno dovolj. Šraufat znam in to je to. za Hondo se ti ni treba bati, jo bo preje rja prežla, kot pa da ti motor shodi 4 Citiraj
FuManchu Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij pred 1 uro je sportman333 napisal: za Hondo se ti ni treba bati, jo bo preje rja prežla, kot pa da ti motor shodi Res je. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.