Skoči na vsebino

Testi ostalih avtomobilov

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

jaz imam 182 konjeskega bencinca + ročni menjalnik.

Vzel sem 2.0 150 konjev, dizla, DSG.

Vse ostalo je ista oprema kot na Focusu: ogrevano vetrobransko steklo, ogrevani sedeži, 18", boljši radio, metalic, matrični žarometi, head up display, družinski paket + vsi asistenčni sitemi.

Octavia po ceniku: 42.824,63€. Pa še za 2-4k opreme sem ven izpustil, ker je na Focusu nimam.

Ma ko prideš v poslovalnico je verjetno 5k popusta :D 

Pa pol ti mal opreme konfigurirajo pa še kej upsellajo in najdejo nek model ki je takoj na zalogi 

Napisano

Take sreče še nisem imel, da bi blo na zalogi, to kar bi imel, oz. še kaj več.

Dobil pa sem na Focusu 4k popusta.

Samo takrat se je to prodajalo za 34k in ne za 43k. Avto enak, pa 9k dražji.

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Slivka napisal:

Dobro, mi imamo 16˝ gume, ampak to ne more biti taka razlika. Imamo pa dodatno ventilacijo, ki skrbi za "sveži zrak" tudi v tretji vrsti sedežev (tako, kot imaš v avtobusu pod stropom kanal in zračnike). Tudi električno ogrevano vetrobransko steklo imamo, pa gretje sprednjih sedežev in volana, pa... ... ... ...

Pa je vse skupaj, vključno s štirikolesnim pogonom, 40.000€.

Res je, da imaš skoraj vse a ti vse bolj napol dela za tistih 40k€🥴 No upam, da ti že dela kot je treba po vseh teh pripetijah.... :nevem:

Popravljeno od Bini

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po Volkswagnu v odpuščanje še pri Fordu: ogroženih 4000 delovnih mest | 24ur.com WWW.24UR.COM Avtomobilski proizvajalec Ford namerava število delovnih mest po Evropi do konca leta 2027 zmanjšati...  
    • https://www.plusportal.si/2024/11/19/1001-noc-putinove-vojne-ki-divja-tudi-na-slovenskem-spletu/  
    • Ja, kakorkoli obrneš, ZDA so si z zmago v 2. svetovni vojni zagotovile status šerifa sveta, ki so ga s tem odvzeli od Britancev. Tako pač je, ne moreš pomagati, ne podpiram popolnoma, samo takšna so dejstva kot praviš. Načeloma se je pa tukajšnja takratna oblast obrnila malo proti SZ, ker ni bilo tako močnega vpliva prisotnosti njihove vojske, ker se je okupatorja nekako lastnoročno nagnalo iz teh krajev. Potem so prišle s strani SZ sankcije in strogo kaznovanje kakršnega koli simpatiziranja z režimom SZ. Oz. če si to nakazal, si šel na Goli otok, ki je bil s tem prvotnim namenom zgrajen, preišel je pa prav še za kaj drugega. Zaradi sankcij se je pa obrnilo v smer ZDA in od tam je prišlo ogromno kreditov za normalno funkcioniranje države. Stari je pa tako vedel, da bo prej fliknil, pred jih bo moral odplačati.   Mogoče se lahko še drugače vprašaš - koliko vojaških pilotov je z letali v preteklosti pobegnilo v SZ? Ven jih je kar nekaj, vsaj tistih za katere povedo. Dejstvo je tudi, da kot je Hitlerja zapuščal pametni del ljudi v 30ih, se zdaj podobno dogaja Putinu, samo ve še ne.
    • Ne reče se tak. Pravilno je tako: Takrat je bil mlad pa nor, zdaj pa je še samo nor.   Če bi bil Slivka, bi že reko, da me je lopate strah.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.