NevLado Napisano 20. november Prijavi Napisano 20. november pred 1 uro je godlike napisal: jaz imam 182 konjeskega bencinca + ročni menjalnik. Vzel sem 2.0 150 konjev, dizla, DSG. Vse ostalo je ista oprema kot na Focusu: ogrevano vetrobransko steklo, ogrevani sedeži, 18", boljši radio, metalic, matrični žarometi, head up display, družinski paket + vsi asistenčni sitemi. Octavia po ceniku: 42.824,63€. Pa še za 2-4k opreme sem ven izpustil, ker je na Focusu nimam. Ma ko prideš v poslovalnico je verjetno 5k popusta Pa pol ti mal opreme konfigurirajo pa še kej upsellajo in najdejo nek model ki je takoj na zalogi Citiraj
godlike Napisano 20. november Prijavi Napisano 20. november Take sreče še nisem imel, da bi blo na zalogi, to kar bi imel, oz. še kaj več. Dobil pa sem na Focusu 4k popusta. Samo takrat se je to prodajalo za 34k in ne za 43k. Avto enak, pa 9k dražji. 2 Citiraj
Bini Napisano 20. november Prijavi Napisano 20. november (urejeno) pred 2 urama je Slivka napisal: Dobro, mi imamo 16˝ gume, ampak to ne more biti taka razlika. Imamo pa dodatno ventilacijo, ki skrbi za "sveži zrak" tudi v tretji vrsti sedežev (tako, kot imaš v avtobusu pod stropom kanal in zračnike). Tudi električno ogrevano vetrobransko steklo imamo, pa gretje sprednjih sedežev in volana, pa... ... ... ... Pa je vse skupaj, vključno s štirikolesnim pogonom, 40.000€. Res je, da imaš skoraj vse a ti vse bolj napol dela za tistih 40k€🥴 No upam, da ti že dela kot je treba po vseh teh pripetijah.... Popravljeno 20. november od Bini Citiraj
ignacij Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Sam tele kitajci pa velik res veliko avta ponujajo za normalno ceno. Nisem ga sicer vozil, sem pa sedel v njemu in na prvo žogo sploh ni slab. Edino motor bi mogu biti močnejši. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20381807&display=Geely StarRay 1 Citiraj
Freak Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Ja, ne zgleda švoh. Kitajski zvezdni žarek v Sloveniji, to je cena! WWW.ZURNAL24.SI V Slovenijo je pripeljal novi kitajski športni terenec geely starray, ki bo nastopal v tekmovalnem segmentu C-SUV, ki je v Sloveniji eden najbolj priljubljenih. Citiraj
FuManchu Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Ne vem no... Ne najdem ene lepe stvari na njemu 2 Citiraj
Matick Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Kar sem jest slisov, so ljudje kar zadovoljni s temi geelyji Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Kar sem opazil na teh kitajskih avtih, kolesa so nesorazmerno majhna glede na karoserijo. 1 Citiraj
dvorjan Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Naj vam je všeč ali ne, Kitajci delajo vedno bolj prepričljive avtomobile. Tudi električna Mazda 6 bo "preoblečen" Kitajec. Osebno vidim le eno težavo, ki pa utegne dolgoročno izginiti - če imaš danes s tako novim vozilom kak večji karambol, verjetno rabijo par mesecev, da dobijo rezervne dele in ga sestavijo nazaj ... 4 Citiraj
ignacij Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Drži, pa jaz imam še drug zadržek, kaj če jim na našem trgu ne uspe in se čez 2 leti umaknejo, ti pa ostaneš brez servisa. 1 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ja nič, sam si si kriv, kaj pa eksperimentiraš. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.