Skoči na vsebino

Testi ostalih avtomobilov

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 38 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Kar me moti, je to, da so na račun SUV gajbic prenehali proizvajati prave avtomobile. 

Jaz sem pa ful vesel, da podjetje služi na naivnih pa potem vseeno dela fantastične avte kot je MX-5, pa četudi z malo izgube 😎

Podpis.png

Napisano

Kaj je SUV in kaj je "pravi" avtomobil?

Kaj tocno definira to? Visina? Sirina? Zunanji videz? Teza?

Samo toliko, da se izobrazim da ne bom neki neuk. 

Se pravi je nekako tko:

Mazda 3 je lahko limuzina ali hatchback?

Mazda CX30 pa je SUV?

Ali je CX5 SUV?

Mazda 6 je pa limuzina ali karavan? In to je pravi avto?

Napisano

Zgleda gromozanski, pa nima nič prostora, ne more pa splezat na dvorišče, če je več kot 2% naklona? To je SUV.

Thank me later.

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Zmeden 1
  • Hvala 1

Podpis.png

Napisano
pred 1 uro je Bossek napisal:

Kaj je SUV in kaj je "pravi" avtomobil?

Kaj tocno definira to? Visina? Sirina? Zunanji videz? Teza?

Samo toliko, da se izobrazim da ne bom neki neuk. 

Se pravi je nekako tko:

Mazda 3 je lahko limuzina ali hatchback?

Mazda CX30 pa je SUV?

Ali je CX5 SUV?

Mazda 6 je pa limuzina ali karavan? In to je pravi avto?

Pravi avtomobil je vse kar ima 4 kole in lahko glede na skladnost vozi po cesti. Tudi električarji.

CX30 ni SUV, ker je crossower 😉

Napisano (urejeno)

Med drugim lahko cx30 spleza zaradi oddaljenosti od tal tudi tam, kjer mx5 in mazda 6 ne more, ker nasede kot kit v nizki vodi. Vozniki le teh lahko le stokajo. 

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Med drugim lahko cx30 spleza zaradi oddaljenosti od tal tudi tam, kjer mx5 in mazda 6 ne more,

Ukvarjal sem se s plezanjem zaledenelih slapov, takrat sem bil tudi 13let lastnik mazde 6 . In mazda 6 je vedno splezala do tam, do koder so prilezli SUV in kvazi terenci. Res je imela mal pobutan podn in pragove, ampak, videla je več terena kot 99,5% SUVotov danes.

Kjer je volja je tudi moč.

• Všeč 4
  • Haha 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 8 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Ukvarjal sem se s plezanjem zaledenelih slapov, takrat sem bil tudi 13let lastnik mazde 6 . In mazda 6 je vedno splezala do tam, do koder so prilezli SUV in kvazi terenci. Res je imela mal pobutan podn in pragove, ampak, videla je več terena kot 99,5% SUVotov danes.

Kjer je volja je tudi moč.

Ti si imel še vintage 6-ko, ki je bila še kar dvignjena od tal. Tudi sam sem jo imel. Imam tudi zadnjo gen. 6-ki pa je zelooo nizka. Tako, da jim primerjave. 😉

Napisano
pred 24 minutami je Alex napisal:

IMG_20241219_160116.jpg

Tisto temno 1540 ni višina od tal je pa tisto 180mm kar je 18cm po domače.... 👍😉

Napisano
dne 17. 12. 2024 ob 19:25 je Mraušk Mčk napisal:

- to smo že ugotovili, to ni športen avto zaradi ponavadi anemičnih mašin, visokega težišča, velikega čelnega preseka in pa velike mase. Tudi velika kolesa pomenijo velike vztrajnike, ki preprečujejo pospeševanje. Vožnja SUV res ni športna.

Audi RS Q8 4.0 TFSI Quattro BLACK EDITION HD MATRIX B.O. ACC , letnik:2021,99950 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

mislim da tole konkretno negira tvojo izjavo

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ti si imel še vintage 6-ko, ki je bila še kar dvignjena od tal. Tudi sam sem jo imel. Imam tudi zadnjo gen. 6-ki pa je zelooo nizka. Tako, da jim primerjave. 😉

Moja 08 in 09 letnik so nižje, kot 13 letnik. Sploh 13 letnik NI zelo nizka. 

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Mah. Giulietta je bila grdo nizka. Pa sem prišel do Jakobe pod Peco in do Konjščice.

Večina je rila, jaz pa sem spretno krmaril med "hribčki" in kolesnicami.

V glavnem, da se.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.