Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če je težava s tochscrenom med vožno je ok k se izlopi, se pa da elegantno rešit zadevo zaston, odklopiš touchscreen, pa ga pol neha srat.
    • Ali pa združiš oboje in greš na RS6. 😆
    • Ampak na žalost dejansko ogledalo družbe
    • Nauk zgodbe, sam se počasi vračam nazaj na rabljene avte, kljub potrebi lastne firme, kljub temu da se davki lahko oprostijo pa se kilometrina povrne. Vse skupaj je precenjeno krivi smo pa mi ker kupujemo tako kot telefoni in podobno.   Pa se pohvala: AygoX pa je odlicen mali avto res, vsestranski, agilen, udoben, (ni bil) predrag za razmere na trgu in kar nudi (avtomatik, radarski....), ga ni elektrike al hibrida ki bi ga zamenjal   340€ za menjavo 3L olja je pa pač pretiravanje    
    • Moje ocene so vse pri 6 mestnih cifrah Jotica ma ze 40k se prav da bo julija 2025 pri drugi svečki mela vsaj 60k.... No ja med tem ko sem 1,5 leta cakal na avto so se 2x podrazili . Tako avti kot za storitve. Res pa da so na avtu potem drzali obljubljeno ceno ko sem dal aro maja 2022, avto pa julija 2023 ko je po ceniku bil ze 2k več   Res je pa da tudi nisem dobil avta ki sem ga naročil (brez panorame pa z drugo opremo, s panoramo bi ga dobil zdajle enkrat )   Vse skupaj ena esmeralda  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.