Skoči na vsebino

Testi ostalih avtomobilov

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 30. 1. 2025 ob 8:50 je Bini napisal:
WWW.DNEVNIK.SI

Kodiaq je Škodina prodajna uspešnica in hkrati najdražji avto med deseterico najbolje prodajanih v Sloveniji. Njegova...

Tole je pravo nasprotje.... 

Mogoče je celo dobra alternativa za superba- @Boss, ki išče velik avto.... 😁🫣😉

namerno zmanjšujejo tank za nafto, da bodo vse bolj furali to mentaliteto o 700 km v tanku, da se bomo počasi privadili, da električarji, ki dosežejo 500km, izpadejo dobro

žal, smo na točki propada civilizacije, kot jo poznamo do danes

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Pa sej to ni huda omejitev.. za naslednjih 700km rabiš sam 10min ustavljanje na bencinski.

33112_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Kitajci so klasa zase

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
dne 1. 2. 2025 ob 18:02 je NevLado napisal:

namerno zmanjšujejo tank za nafto, da bodo vse bolj furali to mentaliteto o 700 km v tanku, da se bomo počasi privadili, da električarji, ki dosežejo 500km, izpadejo dobro

žal, smo na točki propada civilizacije, kot jo poznamo do danes

500km? Jaz praznujem, če dosežem to z enim tankom 😀

Podpis.png

Napisano
pred 7 minutami je jures napisal:

Kitajci so klasa zase

Nekaj ŠARMA zunaj in notri mu še manjka. 

Notri je pa kot kaka pisarna ali biznis klas na letalu..... 😊😉

Napisano (urejeno)
pred 31 minutami je Tilen5 napisal:

Jaz sem srečen če nrdim 650km z mojo dizlco

Jaz pa nestečen, če ne naredim vsaj 750.

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Jaz pa, če ne naredim vsaj 750.

Tolk bi rad tudi jaz sam z porabo 7.9 ne gre

image.jpeg

Napisano

Pa kaj je z vami, modeli, jaz sem s petko naredil brez težav preko 800 km, če sem malo pazil in da je bila kakšna daljša pot, jih je ratalo tudi 1000.

Pa saj še BTjc naredi 550 do 600 km z enim rezervoarjem...

Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

Pa kaj je z vami, modeli, jaz sem s petko naredil brez težav preko 800 km, če sem malo pazil in da je bila kakšna daljša pot, jih je ratalo tudi 1000.

Sam res, Tarraco 1000-1100 sam niso sparal s keslom, se rav4 hajbrid nardi 700 zlahka s 50L tankom - benz only

Mogoče je govora o prostati....😅

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Ti si vozil na pol tovorno vozilo oziroma mini bus. Primerne temu so bile tudi povprečne hitrosti. 😉

Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je Alex napisal:

Ti si vozil na pol tovorno vozilo oziroma mini bus. Primerne temu so bile tudi povprečne hitrosti. 😉

BTjc s prikolico ima pri stotki večji zračni upor kot pa npr. Mazda 6 karavan pri 130, pa čeprav ima šestka strešne sani...

Mazda 5 pa je ponavadi imela trop otrok zadaj in se je vedno povsod mudilo. Sicer nismo žgali na polno, smo pa lepo vozili po omejitvi. In na avtocesti je omejitev 130. 

Je pa res, da sem pa enkrat vozil z našo petko poleg mene še 5 potnikov in smo šli po avtocesti stotko, mogoče 105, če smo prehitevali šleperja, v hrib pa niti stotko ne. To je bilo takrat, ko sem spremljal nekoga z e-golfom. Smo šli iz Solkana nekam v okolico Laškega, pa se je bal za domet. Takrat je imela petka porabo 4,5 litra na 100 km... Če bi s takim tempom vozil ves čas, bi z enim rezervoarjem najbrž naredil blizu 1.500 km... Samo tak tempo ni zame...

Popravljeno od Slivka

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.