Skoči na vsebino

Testi ostalih avtomobilov

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?al ja... V?eraj sem napisal mail za ponudbo, ampak kot sem rekel sportline ali ni?, ker avto je ?ist premehek in ladjast. Pa ?e adaptivno podvozje in volan naro?i? pa gre cena veselo proti 43 jurjem na uradnem ceniku. Z ostalimi stvarmi se sploh nisem ubadal ampak res tisto najbolj nujno pa je cena zbezljala v 3pm. Pol sem pa ?e na teritoriju novega Arteona.

Boss kaj pa tole

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14629667&display=?koda%20Superb%20Superb%20Sportline%202.0%20TDI%204X...

pa ?e bele barve je kar pomeni da ni za penzioniste :lol:  :lol:

Napisano

Toliko o realnih cenah. Nova mazda 6 z vso opremo bi morala biti v SLO po ceniku toliko kot v Avstriji (49.200 EUR 184D AWD avtomatik), potem pa bi dali recimo 12k popusta. Zagotovo se bi jih prodalo ve?, saj ljudje kupujejo popuste, a o?itno tega marketing oddelek v Sloveniji ?e ni doumel. Politika "damo ti nekaj stotakov EUR" popusta ne deluje ravno.

Napisano

Mislim da je nih?e nebi niti pogledal za tako ceno. Tisti ki je resen tako ali tako preveri vso konkurenco. Jaz npr.imam dolo?en fond in v tistem rangu i??em in ?e je nek avto dosti vi?je ga niti ne gledam in tisti popust gre u maloro pa tudi avto se ne proda.

Napisano

Toliko o realnih cenah. Nova mazda 6 z vso opremo bi morala biti v SLO po ceniku toliko kot v Avstriji (49.200 EUR 184D AWD avtomatik), potem pa bi dali recimo 12k popusta. Zagotovo se bi jih prodalo ve?, saj ljudje kupujejo popuste, a o?itno tega marketing oddelek v Sloveniji ?e ni doumel. Politika "damo ti nekaj stotakov EUR" popusta ne deluje ravno.

Pa kje najdete te cifre?... za tak denar dobi? ?e por?a druge roke iz Nem?ije.

Napisano

Ne berem celih ?pagetov ? Kaj pa kak volvo? Jaz sem bil z mojim izjemno zadovoljen.

image.jpeg

Napisano

Avto z vseh vetrov a ni? Motor citroen, podvozje od Forda,... No, sej je OK, ?eprav skatlast.. Mrtva?ki avto

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Nevem kake motorje ma sedaj volvo,.. od PSA grupe je mel leta nazaj 2.0 sicer v v50 s40 pa c30 se mi zdi. Za podvozje pa se mi ne sanja,.. pomoje je ?e mel ko je bil ?e v lasti Forda, kaj pa sedaj du nat kno

image.jpeg

Napisano

Sem gledal Volvota ampak, ko sem pri?el, do cen sem samo zaprl spletno stran in tud ne pogledam ve?. Audi A5 je eden lep?ih Audijev ampak, da ti dve leti star avto s 60kkm posku?ajo prodat za 52k EUR je pa uffff... noro.

Cena je dobra in skoraj vse tisto kar sem odkljukal s seznama. Edino adaptivno podvozje in volan manjkata. Barva.... eh jaaaa,,, uffff, sej nisem glih mahnjen na barve ampak bela je na tem avtu tako sterilna oziroma res zgleda kot en ve?ji kos bele tehnike. To je klasi?na limuzina, ki rabi nekoliko temnej?o barvo, ampak kakor koli ?e ni slaba opcija.

33112_1.png

Napisano

Samo res, kam smo pri?li s temi cenami. V?asih si za tak denar, kot je na ceniku dobil ?e konkreten "premium" avto z full opreme.

Napisano

Samo res, kam smo pri?li s temi cenami. V?asih si za tak denar, kot je na ceniku dobil ?e konkreten "premium" avto z full opreme.

?e ?e te zneske pomno?imo z 2 in dobimo takratne DM, uf za 100.000 DM se je kupilo verjetno S klasso z najvi?jo opremo. :)

Boss, tole si vzami, ko vem da ti je v?e?, kot dodatno vozilo, da dobi? nasmeh od u?esa do u?esa, hohoho

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14354709&display=Mercedes-Benz%20SL-Razred%20SL%20500%20Avt.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sej "kanto" za A do B ze ima sedaj :D 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sej "kanto" za A do B ze ima sedaj :D

Sedaj ima pravi avto, lepo prosim. Verjetno bo sedaj kupil novo kanto, zato pa se ne more odlo?it, s katero bo manj problemov.

Napisano

Audi A5 je eden lep?ih Audijev ampak, da ti dve leti star avto s 60kkm posku?ajo prodat za 52k EUR je pa uffff... noro.

Boss niti ne ?e ve? da je novi 85.000 :vskalo:  :vskalo:  :vskalo: 

Napisano

Audi A5 je eden lep?ih Audijev ampak, da ti dve leti star avto s 60kkm posku?ajo prodat za 52k EUR je pa uffff... noro.

Overpriced firma.Avto je lep a je ?e malo v letih. Pri audiju je glavni problem ta, da ko kupi? avto je par mesecev v redu, nato se hitro za?ne "starati" in ?ez kako leto jih nih?e ve? ne pogleda. A5 je mogo?e izjema in to traja 2 leti in pol.

Napisano

Overpriced firma.Avto je lep a je ?e malo v letih. Pri audiju je glavni problem ta, da ko kupi? avto je par mesecev v redu, nato se hitro za?ne "starati" in ?ez kako leto jih nih?e ve? ne pogleda. A5 je mogo?e izjema in to traja 2 leti in pol.

Alex to pa je strel v temo pa re?i kaj ?e?......saj vem da ?ez Mazdo ga ni ampak taka izjava :notworth:  :notworth:  :notworth:

Napisano

Saj dr?i. Poglej prvega A5. Izgelda kot stara kripa, skoraj ni gr?ega kupeja iz tega obdobja, pa je to koliko, 10 let nazaj? Laguna coupe je pravi lepotec za pol manj denarja, mini aston. :)

Napisano

Ja sej, mora? biti pa resno fuknjen v glavo, da da? za kupejsko razli?ico A4 skoraj 20kEUR ve?. O?itno najdejo folk, ki kupi tole za 80+kEUR. da pa najdejo folk, ki kupi 2 leti rabljenega s 60kkm za 50+ kEUR je pa mentalna bolnica.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem že mislil,da je dihur na sllki😂🤣😉
    • Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.