Nejc Kliček Napisano 6. december, 2016 Prijavi Napisano 6. december, 2016 Pozdravljeni.Nikjer nisem zasledil te teme. Opravicujem se ce se ponovi.Imam mazdo 2, 1.4 letnik 2008. Danes mi je crknila leva sprednja luc. Mogoce malo smesno a nikakor mi je ne uspe izvleci. Zanima me ali najprej izvlecem kable ali gumijast pokrovcek ki jih obdaja. Karkoli poskusam od tega izvleci se bojim da bom kaj polomil. Ali je potrebna tudi vecja sila? Hvala za odgovore. Lp Citiraj
Z M A J Napisano 6. december, 2016 Prijavi Napisano 6. december, 2016 Ponavadi gredo pri klasicnih luceh najprej kabli dol (konektor se iztakne), potem pa gumijasta zascita in v nadaljevanju neka zaponka, ki drzi zarnico v poziciji). Lahko gres za prvic tudi AMZS obiskat in pogledat postopek zamenjave! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc Kliček Napisano 6. december, 2016 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2016 Super hvala za odovor,mi je uspelo. 2 Citiraj
pob Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Bom kar tukaj vpra?al, da ne odpiram nove teme. Zadnje ?ase mi ne gori leva zadnja lu? (mazda 6, l. 2010), dokler ne udarim po plastiki iz zunanje strani in se ?ude?no pri?ge. Sem poskusil zamenjat vraga (preden sem pogruntal, da u udarcem deluje) in je res tolk mal prostora, da si bom moral vzet enkrat ornk ?as, da pogruntam zadevo. Zanima pa me, ali je mo?no, da je kej drugega v okvari in ne ?arnica, kot sem sprva mislil? Hvala. Citiraj
markym Napisano 16. december, 2016 Prijavi Napisano 16. december, 2016 Kontakti od grla zarnice so za spucat. V?asih tudi na ?arnici kontakti oksidira jo in jih samo ?ez fin smirgl parir potegne? pa je ok. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.