Alex Napisano 28. januar, 2020 Prijavi Napisano 28. januar, 2020 ?imanj predelav da ne bodo na tehni?nem kaj porekli.npr: https://www.aliexpress.com/i/4000222059366.html?spm=2114.12057483.0.0.393b29d4NtZyY1Tole sem tudi sam gledal.Koliko je to v resnici dobro?! Citiraj
mazdaman Napisano 29. januar, 2020 Prijavi Napisano 29. januar, 2020 A so te prave za stare mazde?https://www.aliexpress.com/item/33045504696.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.70a95e44op2CB2&algo_pvid=392f44f1-2158-4abd-85c6-170785686dff&algo_expid=392f44f1-2158-4abd-85c6-170785686dff-3&btsid=39cb3cbd-e2ec-488c-adf2-bbaea257eef0&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_10,searchweb201603_53?imanj predelav da ne bodo na tehni?nem kaj porekli.npr: https://www.aliexpress.com/i/4000222059366.html?spm=2114.12057483.0.0.393b29d4NtZyY1Kolikor vidim je tukaj potreben ?e HID kit Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 29. januar, 2020 Prijavi Napisano 29. januar, 2020 Kot je meni jasno kupis samo d2s xenon zarnico in jo priklopis? Pac plug and play. Razen ce to montiras na halogenski zaromet potem moras pa kupiti xenon kit, ker vrjetno nebos vso instalacijo menjal za xenon. Citiraj
Martin Cufer Napisano 30. december, 2020 Prijavi Napisano 30. december, 2020 Pri svoji M6 GG 2007 bi rad porihtal luči,ker ne svetijo več dobro. Gre se za xenon luči. Če naročim to,bo pasalo na OEM luč? Zanima me predvsem leča z parabolo. Car Headlight Lens Glass Cover Lampshade Bright Shell Repalcement for Mazda 6 2003 2004 2005 2006 2007 2008 New Sale|Shell| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com For Hella 3R G5 Headlight Lenses For Mazda 6 Bi xenon HID Projector Lens Frame Adapter Replace Car Lights Accessories Retrofit|Car Light Accessories| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citiraj
Aless Napisano 30. december, 2020 Prijavi Napisano 30. december, 2020 Te leče pašejo v dosti avtov, edino prave adapterje (nosilce) za lečo je potrebno imeti. Na slikah je Mazda 6 GG, tko da verjetno so adapterji zraven pravi, lahko pa še za ziher preveriš pri prodajalcu. Sem pa enkrat gledal en test različnih leč in te kopije Hella 3R svetijo malenkost bolje od original Koyo, problem pri originalnih lečah je da lahko čez nekaj let postanejo motne odznotraj takrat ne svetijo več dobro. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Alex Napisano 30. december, 2020 Prijavi Napisano 30. december, 2020 Pred eno uro je Aless napisal: Te leče pašejo v dosti avtov, edino prave adapterje (nosilce) za lečo je potrebno imeti. Na slikah je Mazda 6 GG, tko da verjetno so adapterji zraven pravi, lahko pa še za ziher preveriš pri prodajalcu. Sem pa enkrat gledal en test različnih leč in te kopije Hella 3R svetijo malenkost bolje od original Koyo, problem pri originalnih lečah je da lahko čez nekaj let postanejo motne odznotraj takrat ne svetijo več dobro. Jaz sem leče na stari očistil znotraj z krpico, namočeno v alkohol. Ne morete verjeti, kakšna umazanija se nabere. In takoj opaziš, da ni več meglice. Montiral sem še osram xenon laser žarnice in je svetloba super, Zopet svetijo xenon luči kot nove. Edino prozorno zaščitno plastiko za luči bi lahko še zamenjal in bi bilo potem top. 3 Citiraj
Martin Cufer Napisano 2. januar, 2021 Prijavi Napisano 2. januar, 2021 dne 30. 12. 2020 ob 11:56 je Alex napisal: Jaz sem leče na stari očistil znotraj z krpico, namočeno v alkohol. Ne morete verjeti, kakšna umazanija se nabere. In takoj opaziš, da ni več meglice. Montiral sem še osram xenon laser žarnice in je svetloba super, Zopet svetijo xenon luči kot nove. Edino prozorno zaščitno plastiko za luči bi lahko še zamenjal in bi bilo potem top. Si montiral te žarnice? 2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für 2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! Citiraj
Alex Napisano 2. januar, 2021 Prijavi Napisano 2. januar, 2021 pred 9 minutami je Martin Cufer napisal: Si montiral te žarnice? 2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für 2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! Ja. Točno te. Sicer moraš počakati nekaj časa po vgradnji, da zasvetijo z vso svojo močjo. Na začetku, ko jih montiraš nimajo tako bele svetlobe a več kot svetijo, bolj so bele in boljše svetijo. Leče pa očistiš najlažje tako, da snameš kolesa spredaj in zaščitno plastiko kolotekov. Tako imaš prosto pot. Jaz sem vzel bakreno žico, jo primerno ukrivil, da dosežeš vse kotičke leče in na njo privezal majhno krpico. To sem namočil z alkoholom. Je sicer malo tečno, ker te ovira nastavek za xenon žarnico, ki je na sredini leče. Najbolje, da je še nekdo poleg, da gleda s sprednje strani v lečo in ti točno pove, kje je še motna. To enostavno ugotoviš, ker je razlika očitna. Se splača to narediti. Na koncu lahko naročiš pri Kitajcih še novo zaščitno prozorno plastiko. In bodo kot nove. 😊 4 Citiraj
Martin Cufer Napisano 2. januar, 2021 Prijavi Napisano 2. januar, 2021 (urejeno) pred 16 minutami je Alex napisal: Ja. Točno te. Sicer moraš počakati nekaj časa po vgradnji, da zasvetijo z vso svojo močjo. Na začetku, ko jih montiraš nimajo tako bele svetlobe a več kot svetijo, bolj so bele in boljše svetijo. Leče pa očistiš najlažje tako, da snameš kolesa spredaj in zaščitno plastiko kolotekov. Tako imaš prosto pot. Jaz sem vzel bakreno žico, jo primerno ukrivil, da dosežeš vse kotičke leče in na njo privezal majhno krpico. To sem namočil z alkoholom. Je sicer malo tečno, ker te ovira nastavek za xenon žarnico, ki je na sredini leče. Najbolje, da je še nekdo poleg, da gleda s sprednje strani v lečo in ti točno pove, kje je še motna. To enostavno ugotoviš, ker je razlika očitna. Se splača to narediti. Na koncu lahko naročiš pri Kitajcih še novo zaščitno prozorno plastiko. In bodo kot nove. 😊 Super. 👍Bom kar naročil obe novi stekli in odstranil komplet luči in takrat še očistil leče z zunanje in notranje strani 😎 Za ponovno lepljenje stekla bi to bilo verjetno OK? Poppstar Butylrundschnur Klebeband (5 m x 8 mm) Dichtband selbstklebend, rund, schwarz: Amazon.de: Baumarkt WWW.AMAZON.DE Poppstar Butylrundschnur Klebeband (5 m x 8 mm) Dichtband selbstklebend, rund, schwarz: Amazon.de: Baumarkt Popravljeno 2. januar, 2021 od Martin Cufer Citiraj
Alex Napisano 2. januar, 2021 Prijavi Napisano 2. januar, 2021 Pred eno uro je Martin Cufer napisal: Super. 👍Bom kar naročil obe novi stekli in odstranil komplet luči in takrat še očistil leče z zunanje in notranje strani 😎 Za ponovno lepljenje stekla bi to bilo verjetno OK? Poppstar Butylrundschnur Klebeband (5 m x 8 mm) Dichtband selbstklebend, rund, schwarz: Amazon.de: Baumarkt WWW.AMAZON.DE Poppstar Butylrundschnur Klebeband (5 m x 8 mm) Dichtband selbstklebend, rund, schwarz: Amazon.de: Baumarkt Verjetno bo v redu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.