Skoči na vsebino

vibriranje armature na mazda6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdrajeni.sem nov na forumu.imam mazdo6,letnik 2010,2.2diesel....ko dodam gas se pojavi na armaturi neprijeten zvok?rabim pomoc.hvala v naprej

Napisano

Zimski cricek :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pri moji k je zima je 1000 in 1 zvok v kabini...kaj sele zunaj :D poleti teh problemov ni...no vsaj v kabini ne :P

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Pri moji cx me je ravno tako motil zelo mote? ?ri?ek v armaturi med sredenjskim zvo?nikom in ?ipo. Obrnil sem se na servis in so mi pod garancijo ?ri?ka ulovili in ga onesposobili. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.