Munih Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Zdravo! Najprej enga srecnga pa zdravga vsem! Imam mazdo 6, 2.0 diesel, 2003letnik, cca 270000km.. na vsake toliko casa se izpod pokrova zacne kaditi dim.. Vonja ne znam opisat.. rekel bi da spominja na plastiko.. kdaj takoj ko vzgem, kdaj med voznjo kdaj pa tudi ko ugasnem. Danes je zacelo ze med voznjo in ko sem parkiral se je se ene 10-15min kadilo.. odprl sem pokrov ma nisem videl iz kje se kadi.. bilo je pa nekje spodaj na levi strani motorja ce se gleda iz smeri maske.. ne za 100%..Je imel kdaj kdo kaksen podoben primer? Kaj je lahko narobe in kaksni so priblizno stroski? Hvala za odgovor Citiraj
Activa Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Sre?ko ti, jaz bi tudi rad da bi se mi pozimi kadilo iz pod avta, samo nikoli ne najdem denarja za tisto kade?o zadevco. Citiraj
Munih Napisano 13. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2017 In kaj naj bi bla ta kadeca zadevca? 1 Citiraj
Boss Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Webasto za dogrevanje ma?ine... ena bolj?ih zadev za dizle. Citiraj
Munih Napisano 13. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2017 To se pravi da ni nobene panike ce se mocno kadi? Citiraj
jures Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Letos v tem mrazu sem se prav spraseval kako to da se noben na forumu ni tega spraseval ( ker vsako leto nekdo) Webasto je levo pri pozarni steni (ce gledas v havbo od spredaj) tik pred sovoznikom. Auspuh pa ma speljan tam blizu desne gumeIn ja to je dobra stvar Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Munih Napisano 13. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Evo super najlepsa hvala k na webasto sm ze pomislu ma sm si mislu de ni to k ravno zdej k je bil majhusi mraz ta teden mi ni tega delal.. se pravi je vse kull kljub zakajeni kabini xD Citiraj
Boss Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 da se podalj?at auspuh od webasta, da se ne kadi v kabino... Citiraj
Munih Napisano 13. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Najverjetneje bom to naredu k je res zakajeno in je motece k smrdi hvala za pomoc Citiraj
Boss Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Vem to, ker sem imel enako kot ti in sem tudi pizdil... pol so mi pa v BTC-ju zrihtal podalj?ek izpu?ne cevi Webasta pa je bila ?ist druga zgodba - nobenega smradu ve?. Citiraj
Munih Napisano 13. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Kam si pa sel v BTC? 1 Citiraj
jures Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Sicer pa, kaj pa prodajas? :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Kk to misles Glej kam si nalimal tole Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Munih Napisano 13. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Ajej oprosti xD zafrknu ) Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Evo super najlepsa hvala k na webasto sm ze pomislu ma sm si mislu de ni to k ravno zdej k je bil majhusi mraz ta teden mi ni tega delal.. se pravi je vse kull kljub zakajeni kabini xDSamo mi je pa ?udno, da ti z dana?njo kvalitetnej?o nafto toliko kadi. V?asih, pred desetimi leti, je tudi meni kadilo izpod avta, dan-danes pa niti ne vem ve?, kdaj dela, ker ni nobenega smradu niti kajenja. Samo turbo jet izpod havbe spredaj, ko je pri?gan. Citiraj
Munih Napisano 14. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Samo mi je pa ?udno, da ti z dana?njo kvalitetnej?o nafto toliko kadi. V?asih, pred desetimi leti, je tudi meni kadilo izpod avta, dan-danes pa niti ne vem ve?, kdaj dela, ker ni nobenega smradu niti kajenja. Samo turbo jet izpod havbe spredaj, ko je pri?gan.Imas isti letnik? Citiraj
Munih Napisano 14. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Aia.. men pa kr kadi.. danes mi se ni.. Citiraj
markym Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Kolk pa pride podalj?ek avspuh? Men gre ?e mal na ?ivce ta re? Citiraj
Munih Napisano 14. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2017 To tudi mene zanima.. bom menjal 100% Citiraj
jures Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Lahko v vsaki zeleznini kupite alu flexi cev in speljete na zelje o mesto stvar. Z vodovodno objemko se pritrdi gor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 mogo?e bi raje namesto aluminija vzel rebrasto inox cev z zunanjim opletom.. zdr?i skoraj 600?C. Citiraj
Munih Napisano 14. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Kok so pa prbl. stroski? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.