Verisive Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 No danes sem naredu test, ko sem prsu do avta okoli 11h zjutraj sem avto prizgal in ga pustil laufat dobrih deset min in nikjer ni blo nic dima, v avtu je kazalo 14 stopinj (bil je na soncu) na telefonu pa je kazalo 10 stopinj, torej pod takimi pogoji se webasto nebi smel prizgat in se tudi ni Alex, Jures in Boss hvala za vso pomoc Citiraj
Alex Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 No danes sem naredu test, ko sem prsu do avta okoli 11h zjutraj sem avto prizgal in ga pustil laufat dobrih deset min in nikjer ni blo nic dima, v avtu je kazalo 14 stopinj (bil je na soncu) na telefonu pa je kazalo 10 stopinj, torej pod takimi pogoji se webasto nebi smel prizgat in se tudi niAlex, Jures in Boss hvala za vso pomoc A si iz obale? ?e si, se lahko dobimo pa kako re?eva bolj podrobno, pa ?e o webastu pokomentiramo. Citiraj
Verisive Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 A si iz obale? ?e si, se lahko dobimo pa kako re?eva bolj podrobno, pa ?e o webastu pokomentiramo. Ja sem iz obale, iz pirana natancneje sem pa pogosto v kp ker delam v luki koperIn sem definitivno za da se dobimo kdaj na kaki pijaci pa upalimo kako debato Citiraj
Alex Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ja sem iz obale, iz pirana natancneje sem pa pogosto v kp ker delam v luki koperIn sem definitivno za da se dobimo kdaj na kaki pijaci pa upalimo kako debato Ok. Citiraj
Verisive Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ok.Ce si za mi po?lji fb link v zs pa se bova zmenla Citiraj
Gelipter Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ej ..?e en Mazda? iz OBALE..lahko se kaj vidimo ..lp Citiraj
Verisive Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ej ..?e en Mazda? iz OBALE..lahko se kaj vidimo ..lpSem za komot, lahko na zs posljes kak contact info (fb, insta...) pa se zmenimo Citiraj
Gelipter Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ok...smo na vezi ti po?ljem kontakt na zs.lp Citiraj
Mda Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ale? lahko bi naredili eno mini predspomladansko sre?anje nas ki ?ivimo-delamo na obali. Kaj pravi?? Citiraj
Verisive Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ale? lahko bi naredili eno mini predspomladansko sre?anje nas ki ?ivimo-delamo na obali. Kaj pravi?? Ta ideja mi je vsec zelo To bi potem lahko premaknili v primerno temo tudi Citiraj
Gelipter Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Ja ..lahko se zmenimo kaj...lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.