piko Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 Pozdravljeni sedaj, ko so zunaj temperature pod ni?lo sem ob zagonu opazil tale zvok.......zvok se pojavi tam nekje pod -5 in izgine po kak?ni minuti po zagonu motorja...?? o?itno znan pojav....je ?e kdo opazil tole? Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 mislim da so v drugi temi ravno o tem skyactive 'fenomenu' govorili - nekaj normalnega. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
piko Napisano 22. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2017 mislim da so v drugi temi ravno o tem skyactive 'fenomenu' govorili - nekaj normalnega.mogo?e ve? kje...bi rad prebral...hvala Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 Splosna debata nova mazda 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 Nenavaden zvok imajo Skyactive bencinarji ob zagonu in ne dizli. Tole je precej ?uden zvok - a zgine, ko se avto ogreje? Citiraj
AmpeR Napisano 23. januar, 2017 Prijavi Napisano 23. januar, 2017 To je pa res ?udno. Zaenkrat tega zvoka nisem ?e opazil. Citiraj
piko Napisano 23. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2017 Nenavaden zvok imajo Skyactive bencinarji ob zagonu in ne dizli. Tole je precej ?uden zvok - a zgine, ko se avto ogreje?v mojem primeru je DIESEL...........sem spra?eval na servisu in menda je to zvok ?ob.... Citiraj
piko Napisano 23. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2017 Je to hudo?pravjo, da ne....?? Citiraj
jures Napisano 23. januar, 2017 Prijavi Napisano 23. januar, 2017 Sorry nisem mislil sploh na traktor ne-traktor. Meni vsekakor to ne deluje nekaj normalnega. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
piko Napisano 24. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2017 Sorry nisem mislil sploh na traktor ne-traktor. Meni vsekakor to ne deluje nekaj normalnega.tudi slisat ni normalno.....ampak ?e si imel prej Subaruja diesla, si vsega tega ?e itak navajen...: ) Je pa menda precej odvisno od kvalitete natankanega goriva, oziroma koli?ine vode v gorivu....?...mimogrede....na katerih pumpah pa najve? tankate nafto, oziroma katerim najbolj zaupate...OMV, Petrol, Shell, ....? Citiraj
Gelipter Napisano 24. januar, 2017 Prijavi Napisano 24. januar, 2017 Nenavaden zvok imajo Skyactive bencinarji ob zagonu in ne dizli. Tole je precej ?uden zvok - a zgine, ko se avto ogreje?Res jeeee..na moji mazda CX5 Benz.2.o 165.k.je tak zvok zjutraj boooooo.me ne moti.lep zvok..he he lp Citiraj
Alex Napisano 25. januar, 2017 Prijavi Napisano 25. januar, 2017 Mene bi ta zvok zelo motil, izgleda, kot da se bo vse skupaj razpadlo. Pa ?e je to kao normalno mi ni jasno, kaj so naredili z temi diesel motorji. ?e moj 13 let star dizel lepo kresne, na za?etku je malo glasnej?i in se hitro umiri.To na posnetku je pa prav skeri.Kaj to nabija neke obrate sam? Citiraj
Jest Napisano 25. januar, 2017 Prijavi Napisano 25. januar, 2017 Mene bi ta zvok zelo motil, izgleda, kot da se bo vse skupaj razpadlo. Pa ?e je to kao normalno mi ni jasno, kaj so naredili z temi diesel motorji. ?e moj 13 let star dizel lepo kresne, na za?etku je malo glasnej?i in se hitro umiri.To na posnetku je pa prav skeri.Kaj to nabija neke obrate sam? To v teh posnetkih pri zgornjem sporocilu od pikota ni to, kar kasneje pisejo glede bencinskih SkyActive-G motorjih... Tisto res ni slisati zdravo ... Pri bencinskih SkyActive pa so na zacetku malo povisani obrati in se slisi kot bolj nemiren tek ... ampak se dokaj hitro umiri, ko se motor ogreje ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
piko Napisano 26. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2017 To v teh posnetkih pri zgornjem sporocilu od pikota ni to, kar kasneje pisejo glede bencinskih SkyActive-G motorjih... Tisto res ni slisati zdravo ... Pri bencinskih SkyActive pa so na zacetku malo povisani obrati in se slisi kot bolj nemiren tek ... ampak se dokaj hitro umiri, ko se motor ogreje ... To?no....pri bencinarju se sli?i kot nekak?en "zaug"...kar je OK, pri dieslu pa se sli?i kot nekak?no kovinsko pokanje..??...servis pravi, da kao zamrznejo brizgalne ?obe...?? in da se ne da ni? nardit...??...ko sem nalednji? nafti dodal ?e ekstra dodatek proti "zmrzovanju" je zadeva sicer ?e vedno prisotna , vendar je bistveno manj opazna,tako da o?itno je nekaj na tem...Se je menda ?e tudi dogajalo, da skyactive diesli pri ni?jih temperaturah niso v?igali....?? Citiraj
Alex Napisano 26. januar, 2017 Prijavi Napisano 26. januar, 2017 To?no....pri bencinarju se sli?i kot nekak?en "zaug"...kar je OK, pri dieslu pa se sli?i kot nekak?no kovinsko pokanje..??...servis pravi, da kao zamrznejo brizgalne ?obe...?? in da se ne da ni? nardit...??...ko sem nalednji? nafti dodal ?e ekstra dodatek proti "zmrzovanju" je zadeva sicer ?e vedno prisotna , vendar je bistveno manj opazna,tako da o?itno je nekaj na tem...Se je menda ?e tudi dogajalo, da skyactive diesli pri ni?jih temperaturah niso v?igali....??... niso pri nizkih temperaturah v?igali...vse bolj?e in bolj?e izbolj?ave napram starim diesel motorjem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.