pob Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Se vnaprej opravi?ujem, ker odpiram novo temo - pi?em prek mobitela in mi program ne najde nobene podobne. :/ Danes mi je v avtu za?ela utripati rumena lu?ka za DPF in me zanima, ?e ima kdo kak?no izku?njo s tem? V navodilih pi?e sicer, da ?e utripa, moram avto peljati na servis... Hvala za kakr?nokoli pomo?. Citiraj
SpEkTr Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Uf, kako gre ?e:1.Kdaj je bil delan servis, da ni preteklo ?e 20 tiso? km in je to opozorilnik za servis2. Ketna preve? raztegnjena3. Dejansko kak senzor na DPF ju oz. se DPF ni mogel regenerirat pa ga je treba pa? spucat.4. Olje preve? pome?ano z nafto. Nisem zihr pa mislim, da sem tudi to nekje zasledil. Skratka, probi najprej resetirat servisni interval. 1 Citiraj
LabiGT Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 od spektra poglej najprej 1. potem 2. 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
pob Napisano 28. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Servis je bil narejen 10 tiso? km nazaj in sicer pri kolegu, tako da ne vem, ali je resetiral karkoli. ?e probam pri prvi to?ki, me zanima, kako se naredi ta reset? Hvala! Citiraj
jures Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Servis je bil narejen 10 tiso? km nazaj in sicer pri kolegu, tako da ne vem, ali je resetiral karkoli. ?e probam pri prvi to?ki, me zanima, kako se naredi ta reset? Hvala!Googlaj mazda6 tips and tricks 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
pob Napisano 29. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2017 Sem poguglal in pri?el do zelo zanimive re?itve. https://www.youtube.com/shared?ci=T2N2ptM5zQ0 Ali lahko dejansko kej zajebem s tem? Citiraj
SpEkTr Napisano 29. januar, 2017 Prijavi Napisano 29. januar, 2017 Toj to ja, druga?e pa : http://www.cardiagnostics.be/-now/MAZDA%20M-MDS_bestanden/Tips%20and%20Tricks%20for%20MAZDA%206.htm Citiraj
pob Napisano 29. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2017 Mi ga je uspelo resetirat kot v videu. Pa da bog da, da se nikol ve? ne pri?ge. Citiraj
jures Napisano 29. januar, 2017 Prijavi Napisano 29. januar, 2017 Mi ga je uspelo resetirat kot v videu. Pa da bog da, da se nikol ve? ne pri?ge. vsakih 20k 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.