Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Se vnaprej opravi?ujem, ker odpiram novo temo - pi?em prek mobitela in mi program ne najde nobene podobne. :/

Danes mi je v avtu za?ela utripati rumena lu?ka za DPF in me zanima, ?e ima kdo kak?no izku?njo s tem?

V navodilih pi?e sicer, da ?e utripa, moram avto peljati na servis...

Hvala za kakr?nokoli pomo?.

Napisano

Uf, kako gre ?e:

1.Kdaj je bil delan servis, da ni preteklo ?e 20 tiso? km in je to opozorilnik za servis

2. Ketna preve? raztegnjena

3. Dejansko kak senzor na DPF ju oz. se DPF ni mogel regenerirat pa ga je treba pa? spucat.

4. Olje preve? pome?ano z nafto.  Nisem zihr pa mislim, da sem tudi to nekje zasledil.

Skratka, probi najprej resetirat servisni interval.

Napisano

Servis je bil narejen 10 tiso? km nazaj in sicer pri kolegu, tako da ne vem, ali je resetiral karkoli.

?e probam pri prvi to?ki, me zanima, kako se naredi ta reset?

Hvala!

Napisano

Servis je bil narejen 10 tiso? km nazaj in sicer pri kolegu, tako da ne vem, ali je resetiral karkoli.

?e probam pri prvi to?ki, me zanima, kako se naredi ta reset?

Hvala!

Googlaj mazda6 tips and tricks

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Mi ga je uspelo resetirat kot v videu. :)

Pa da bog da, da se nikol ve? ne pri?ge. :D

Napisano

Mi ga je uspelo resetirat kot v videu. :)

Pa da bog da, da se nikol ve? ne pri?ge. :D

vsakih 20k

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.