Tomek Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Zdravo vsem Moja 6ka 1.8 16v 2003 zacelo se je da hladna v prvo ni vzgala oziroma je takoj ugasnila danes zjutraj pa sploh ni vec vzgala in sicer ko jo vzigam vzge nato takoj crkne slisi se kot da bi delala samo po treh cilindrih ko pa vzge pa dela vse normalno ko se segreje pali ko metak Pregledal sem svecke vse ok na 4tem cilindru je bla svecka malo drugacna nic posebnegaOdklopil sem senzor teperature ni spremembe razen tega da se ukljuci ventilator kar je normalno Odklopil senzor zraka nobene razlike pogledal sem senzor odmicne obrisal dal nazaj nobene spremembe ne vem ali ma se kak senzor za pozicijo cesa Res ne vem vec kaj bi lahko se poskusil Hvala vsem za pomoc Citiraj ZoomZoom
skydriver6 Napisano 4. februar, 2017 Prijavi Napisano 4. februar, 2017 Podoben problem sem imel na ?kodi fabiji in je senzor temperature vzrok. Citiraj error driver 6
Brane Napisano 4. februar, 2017 Prijavi Napisano 4. februar, 2017 Ali ti zmanjkuje hladilne teko?ine,ali je vozilo na plin, ali so ustrezne sve?ke in koliko km imajo? Citiraj
Tomek Napisano 4. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2017 Senzor temperature vode dela hladilne je dost svecke majo 25k so pa iridium it 20 ne ni mam predelave na lpg Jutri bom pogledal se motorcek prostega teka in pa loputo Citiraj ZoomZoom
markym Napisano 5. februar, 2017 Prijavi Napisano 5. februar, 2017 https://youtu.be/FBUYs539cy4Mogo?e ti bo pomagalo kaj. Citiraj
Brane Napisano 5. februar, 2017 Prijavi Napisano 5. februar, 2017 ?obe za benzin o?isti , za za?etek daj aditiv v gorivi pa bo? videl ?e je kaj bolj?e Citiraj
mazdaman Napisano 6. februar, 2017 Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Na teh motorji jih je ?e kar nekaj naredilo generalke Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Tomek Napisano 6. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2017 Avto ma 131k Citiraj ZoomZoom
Tomek Napisano 13. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2017 Evo fantje problem resen sicer ze pred nekaj dnevi ampak vseeno Motorcek prostega teka smo oprali z brake cleanerjem namazali in razgibali zdaj avto vziga kot nov Hvala 3 Citiraj ZoomZoom
Scr3am Napisano 14. februar, 2017 Prijavi Napisano 14. februar, 2017 Kje pa je ta motor?ek ? Je normalno dostopen ali je potrebno pol motorja dat ven da prides do njega ? Citiraj
Tomek Napisano 14. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2017 Na desni mas zracni filter pol mal naprej mas loputo na kateri je potenciometer mal naprej na levi se pravi med hladilnikom in motorjem je pa motorcek prostega teka prsraufan z dvemi vijaki. 5 min nimas kaj pocet da ga snames:) Citiraj ZoomZoom
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.