curko Napisano 11. februar, 2017 Prijavi Napisano 11. februar, 2017 ?ivjoEno te?avo mam ?e bi mi znal kdo pomagat ker so me ?e na 2 poobla??enih servisah odsloviliNamre? kupil sem avto Opel insignija in nisem bil pozoren pri nakupu in nisem opazil da ima vozilo originalno vle?no kluko. Kasneje kontaktiram trgovca da kako to da ni vpisana v karton?ek in ?e lahko to urediva. in seveda nakladanje.... Pri?lo do napake pri prepisu iz ITALIANSKE v SLOVENSKO homologacijo in da se je o?itno pozabila vpisat .... Pa? da naj se obrnem na poobla??en servis da to je najmanj?i problem in jajaja nakladanje povsod.Ima kdo kak?no idejo kaj naj ?e poskusim ker mi jo je ?koda dol devat ?e je ?e originalno montirana gor. je pa na vle?ni napravi razvidno vse po mojem ?e slikce ?e bodo kaj v pomo?vsakr?na koli pomo? dobrodo?lazoom zoom pozdrav Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Baby Viper Napisano 11. februar, 2017 Prijavi Napisano 11. februar, 2017 Mogo?e bi pri generalnem uvozniku izdal kak?no potrdilo, da je to serijsko na avtu in gre? sam homologirat? Al pa na upravno enoto kjer je bil avto uvo?en, pozanimat se kje so pisal homologacijski karton in tm uredit.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 11. februar, 2017 Prijavi Napisano 11. februar, 2017 Cakaj to je tovarniska kljuka? Ce je ne rabis homologo (moj avto ima enako) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 11. februar, 2017 Prijavi Napisano 11. februar, 2017 ?e je to serijsko gor ne rabi? homologirat, ker je cel avto homologiran vklju?no s to kljuko. Citiraj
iceman22 Napisano 11. februar, 2017 Prijavi Napisano 11. februar, 2017 Ce imas dizlco je treba neke gumice menjat ali nekek takega na motorju. Bratu je zaribala masina. Baje da imajo to bolezen bodi pozoren. Uprasaj malo kaj in kako. Zariba pa kar tako nobenih predznakov. Citiraj www.trziskisladoled.si
curko Napisano 12. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2017 Ce imas dizlco je treba neke gumice menjat ali nekek takega na motorju. Bratu je zaribala masina. Baje da imajo to bolezen bodi pozoren. Uprasaj malo kaj in kako. Zariba pa kar tako nobenih predznakov.Jaja sem se pozanimal so rekl da naj ne kupujem do 2013 letnika kr ao motori zaribali da naj nivejso vzamem da so mele ze odpravljeno napako. Sva pa z tastom skos pozorna na vse ker mi ga on popravla ko je avtomehanik :-) Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
curko Napisano 12. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2017 ?e je to serijsko gor ne rabi? homologirat, ker je cel avto homologiran vklju?no s to kljuko.Ne vem a je serisko blo gor al naknadno ker navodila kako so to gor montiral imam v avtu v homologaciji pa tudi ni vpisana nikjer Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk?e je to serijsko gor ne rabi? homologirat, ker je cel avto homologiran vklju?no s to kljuko.Nimam vpisane tko da je bla ocitno naknadno originalna gor dana na pooblascenem so pa rekl ja ne vemo dejte probat v lublan na opli tko da grem se v ljubljano poskusit Poslano z mojega SM-G935F z uporabo TapatalkMogo?e bi pri generalnem uvozniku izdal kak?no potrdilo, da je to serijsko na avtu in gre? sam homologirat? Al pa na upravno enoto kjer je bil avto uvo?en, pozanimat se kje so pisal homologacijski karton in tm uredit..Bom probu to ja hvala ti Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.