Skoči na vsebino

HOMOLOGACIJA VLE?NE NAPRAVE

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ivjo

Eno te?avo mam ?e bi mi znal kdo pomagat ker so me ?e na 2 poobla??enih servisah odslovili

Namre? kupil sem avto Opel insignija in nisem bil pozoren pri nakupu in nisem opazil da ima vozilo originalno vle?no kluko.

Kasneje kontaktiram trgovca da kako to da ni vpisana v karton?ek in ?e lahko to urediva. in seveda nakladanje.... Pri?lo do napake pri prepisu iz ITALIANSKE v  SLOVENSKO homologacijo in da  se je o?itno pozabila vpisat .... Pa? da naj se obrnem na poobla??en servis da to je najmanj?i problem in jajaja nakladanje povsod.

Ima kdo kak?no idejo kaj naj ?e poskusim ker mi jo je ?koda dol devat ?e je ?e originalno montirana gor. je pa na vle?ni napravi razvidno vse po mojem ?e slikce ?e bodo kaj v pomo?

vsakr?na koli pomo? dobrodo?la

zoom zoom pozdrav
 post-6506-0-68023800-1486821634_thumb.jpgpost-6506-0-23272300-1486821622_thumb.jpgpost-6506-0-36008000-1486821582_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Mogo?e bi pri generalnem uvozniku izdal kak?no potrdilo, da je to serijsko na avtu in gre? sam homologirat?

Al pa na upravno enoto kjer je bil avto uvo?en, pozanimat se kje so pisal homologacijski karton in tm uredit..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Cakaj to je tovarniska kljuka? Ce je ne rabis homologo (moj avto ima enako)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

?e je to serijsko gor ne rabi? homologirat, ker je cel avto homologiran vklju?no s to kljuko.

33112_1.png

Napisano

Ce imas dizlco je treba neke gumice menjat ali nekek takega na motorju. Bratu je zaribala masina. Baje da imajo to bolezen bodi pozoren. Uprasaj malo kaj in kako. Zariba pa kar tako nobenih predznakov.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Ce imas dizlco je treba neke gumice menjat ali nekek takega na motorju. Bratu je zaribala masina. Baje da imajo to bolezen bodi pozoren. Uprasaj malo kaj in kako. Zariba pa kar tako nobenih predznakov.

Jaja sem se pozanimal so rekl da naj ne kupujem do 2013 letnika kr ao motori zaribali da naj nivejso vzamem da so mele ze odpravljeno napako. Sva pa z tastom skos pozorna na vse ker mi ga on popravla ko je avtomehanik

:-)

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

?e je to serijsko gor ne rabi? homologirat, ker je cel avto homologiran vklju?no s to kljuko.

Ne vem a je serisko blo gor al naknadno ker navodila kako so to gor montiral imam63f985ff6301aeb8ec3d94507aea26ed.jpg5f9de1d7d205086151c0c5a017673cbc.jpg v avtu v homologaciji pa tudi ni vpisana nikjer

Nimam vpisane tko da je bla ocitno naknadno originalna gor dana na pooblascenem so pa rekl ja ne vemo dejte probat v lublan na opli tko da grem se v ljubljano poskusit

6df26370c48cd5d9c0d08291f894c0e7.jpg

Mogo?e bi pri generalnem uvozniku izdal kak?no potrdilo, da je to serijsko na avtu in gre? sam homologirat?

Al pa na upravno enoto kjer je bil avto uvo?en, pozanimat se kje so pisal homologacijski karton in tm uredit..

Bom probu to ja hvala ti

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.