Primus Napisano 16. februar, 2017 Prijavi Napisano 16. februar, 2017 Pozdravljeni, v naprej se opravi?ujem, ?e ta tema ?e obstaja, ampak sem pregledal kar nekaj strani foruma in nisem znaznal podobne teme.Vozim mazdo 6 2004. Imam ozvo?enje bose in izmenjevalnik cd-jev, kateri se mi je pokvaril. Nevem kaj naj naredim, klical sem ?e ve? oglasov "razbitih" mazd, ampak ni??e nima izmenjevalnika. Nek FM oddajnik ne pride v po?tev, ker zelo popa?i zvok in ?e vedno so mi najljub?i cd-ji. Mogo?e ve kdo kje se bi dalo nabavit tale veksler, ali pa ?e je mo?nost da bi vgradil navaden orginalen mazdin radio z mo?nostjo enega cd-ja in ?e to ne bi vplivalo na zvok bose zvo?nikov?Lp, Primus. Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2017 Prijavi Napisano 16. februar, 2017 Ufff... te?ka bo pa draga verjetno tudi - razen, ?e najde? razbitega, da se ga ven pobere. Citiraj
markym Napisano 16. februar, 2017 Prijavi Napisano 16. februar, 2017 Mogo?e bi vse skupaj updejtal na mp3 vmesnik? Citiraj
izacus Napisano 16. februar, 2017 Prijavi Napisano 16. februar, 2017 Mogo?e bi vse skupaj updejtal na mp3 vmesnik? Se strinjam, ali bi ti bilo smiselno zamenjati cd izmenjevalnik za recimo tale Densionov adapter: http://www.mp3avto.si/shop/dension-gateway-lite-bt-mazda/ (verjetno se ga kje dobi ceneje) ? Priklopi se na isti port in se pretvarja da je izmenjevalnik. Citiraj
markym Napisano 16. februar, 2017 Prijavi Napisano 16. februar, 2017 Na ebayu so od 20? naprej Citiraj
Scr3am Napisano 16. februar, 2017 Prijavi Napisano 16. februar, 2017 Na ebayu so od 20? naprejSamo so brez BT opcije Citiraj
markym Napisano 17. februar, 2017 Prijavi Napisano 17. februar, 2017 Samo so brez BT opcije Dension je pa tudi brez ?italca kartic Citiraj
Primus Napisano 17. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2017 Najlep?a hvala za pomo?. Mogo?e ve kdo ?e je mo?no vstavit noter orginalen cd radio brez vekslerja? Druga?e pa bom kot zgleda primoran nabavit ta mp3 vmesnik. Tega iz ebaya pa ne upam ker dvomim da je to kvaliteta kot si jo zelim.Lp Citiraj
mazdaman Napisano 17. februar, 2017 Prijavi Napisano 17. februar, 2017 ?e ima? BOSE mora biti tudi radi BOSE, druga?e ne sme? ker so razli?ni priklju?ki za zvo?nike. Bose namre? nima oja?evalca v sebi ampak je le ta zunanji pod sede?em, navaden je pa kot klasi?en radio z vgrajenim oja?evalcem. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 17. februar, 2017 Prijavi Napisano 17. februar, 2017 Dension je pa tudi brez ?italca karticJa dobr kdo pa se poslusa na kartice ? Potem je v tem primeru samo na usb vrh glave. Ce pa ze pa reskiras ta 1? pa kups usb addapter s katerim tudi kartice bere. http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Multi-Memory-Card-Reader-Adapter-For-Micro-SD-SDHC-TF-M2-MMC-MS-PRO-DUO-/252460816429?hash=item3ac7d6582d:g:D-QAAOSwBLlVeopd Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.