komar Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Dobro jutrooooo! Sne?iiiiii! Citiraj Papa, Tomi
uklopko Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 dobrojutro + sneg = dobrozasne?eno jutro Rakitna okol 15cm snega(?ez superge k sm ?ov do avta) norooo!!! Kak?ni ob?utki na te?ko pri?akovan sneg!? LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
vuk Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 sneg je brezveze...In ziher ni te?ko pri?akovan Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mazda-mx3 Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 sneg je brezveze...In ziher ni te?ko pri?akovan ma vuk...sneg prinasa veseljeeeeeee Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 sneg = smucanje pripravljen za sezono 05/06 (kako ze gre una reklama: naj joze pozene, jaz sem pripravljen ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 ..jest sm dons zjutri ?e mal z ro?no obrnu na tistem centimetru snega ...tako da sezona se je za?ela. btw...k smo ?e pri smu?anju...pozna kdo koga ki proda dile ELAN S10, ni nujno da z vezmi. lp, Grega Citiraj
din Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 sneg je brezveze...In ziher ni te?ko pri?akovan word Citiraj
apcih Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 v nm je snega glih tok da se vid da je bel zakaj ga ni ve? Citiraj
vuk Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 ma vuk...sneg prinasa veseljeeeeeee Ja tebi...meni je tudi v tistem ?asu, ko sem ?ivel na obali Takrat sem se odvadil snega in tudi nehal smu?ati. Zdaj pa nekak nimam ve? veselja do smu?anja.lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Ja tebi...meni je tudi v tistem ?asu, ko sem ?ivel na obali Takrat sem se odvadil snega in tudi nehal smu?ati. Zdaj pa nekak nimam ve? veselja do smu?anja.lp vuk vuk vidim da si postal pravi biker (motorist)...sneg je public enemy #1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Tudi tuki sne?i....in ?e komaj ?akam otvoritev sezone da za?nemo smu?at spet...... Jeeeeeee!!! LP daVid Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Js tud!!! Kdo pa use smu?a na tem forumu? Mogo?e se kj zmenmo pa se smu?arji zmenmo in kako smuko usekamo skup. Ka pravte (smuka?i) LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Jest sem !!!!DEFINITIVNO ZA!!!!! Just give me a call..... Citiraj Feel free....
vuk Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 vuk vidim da si postal pravi biker (motorist)...sneg je public enemy #1 Mah ne zaradi tega;sem tudi biker na lastni pogon(biciklist), tak,da zaradi tega ni neke panike;sicer je pa ?e moped od za?etka novembra pospravljen in odjavljen.lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Zdaj ko si omenjal bike (kolo)...vceri sem se sel mal vozit okrog (ponoc ko je sneg pa ko ni nobenga je kar uzitek)...razen mraza, je res dober feeling. Moj bike pa je v pogonu celo leto (sam gume mam pa skoz "letne" ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Zdaj ko si omenjal bike (kolo)...vceri sem se sel mal vozit okrog (ponoc ko je sneg pa ko ni nobenga je kar uzitek)...razen mraza, je res dober feeling.Moj bike pa je v pogonu celo leto (sam gume mam pa skoz "letne" ) Labi ti tudi motorist?????? LP daVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Labi ti tudi motorist?????? LP daVid pedalist /biciklist pa res Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mazda323 Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Moram re?t da meni letos tudi nekak ni do snega pa mraza pa.... eh ?e ni? nima? za po?et brezveze vse skupaj pa ?e zebe me!! Citiraj
KAALman Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 vi se kar veselite snega... meni je ?e zdaj ?ez glavo... mraz pa sneg pa sranje na cesti, pa umazan avto, pa poledice, pa nenormalno teko? promet, pa ?e se najde... bjluh... dale? dale? je za mene pomlad... Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Moram re?t da meni letos tudi nekak ni do snega pa mraza pa.... eh ?e ni? nima? za po?et brezveze vse skupaj pa ?e zebe me!! drift challenge, ko bo zapadlo malo ve? snega?? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 V?eraj sem ?e ?el malo probat na marlesov parkplac, recimo da ?e je bilo nekaj snega samo se je ?e vidlo da so nekateri bili hitreje tam kot jaz, samo kaj ko se mantra? da se tota krava te?ka obrne s pomo?jo ro?ne, pa tako je bilo premalo snega... Ko pa bo po?teno snega zapadlo pa seveda da grema driftat , v?eraj sem tak zme?o avto da se je kar lu?ka za ABS v?gala. Citiraj
vuk Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 V?eraj sem ?e ?el malo probat na marlesov parkplac, recimo da ?e je bilo nekaj snega samo se je ?e vidlo da so nekateri bili hitreje tam kot jaz, samo kaj ko se mantra? da se tota krava te?ka obrne s pomo?jo ro?ne, pa tako je bilo premalo snega... Ko pa bo po?teno snega zapadlo pa seveda da grema driftat , v?eraj sem tak zme?o avto da se je kar lu?ka za ABS v?gala. pa nix anrufen, da pridem za kopilota Jap, ko bo ve? snega greva ziher,sam da jaz verjetno pridem z drift mobilom in ne z Premacy-jem. ABS si kaj sprobaval, treniral zaviranje?? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Saj bi te samo sem ?el za pi?lih 15min, ker tako ni? ni bilo kaj bogve ker so ?e pred mano vse sneg dol "skurli", samo o ABS-su mi ne prosim ko sem sprobavo bremzanje letne gume pa malo snega na parkplacu pa malo bolj na bremzo stisne? pa se ?e ogla?a za vsako brezvezno bremzanje (pa ima? res ob?utek kot da ne bremza?), potem pa ko sem se malo vrtel pa se je kar lu?ka pri?gala..., naslednji? varovalka za ABS raus pa bo veselo na snegecu... Citiraj
Symon Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Heh z 106ko sem se na lokalni cesti driftal s tem si pa ne upam. Ga imam vseeno preve? rad. Sem pa zato na ?ihtnem parkplacu naredu 2 kroga. Pa od fotrovga sodelavca ?ena me je vidla = G.O.B.E.C. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 Saj letos je sneg kmalu za?el, lansko leto je bilo treba ?akati do januarja. Pri meni je ro?na ?e ob 5.30 zjutrej trpela, je bil ravno prav moker sneg, avto je pa tud tak kot da ga ?e eno leto nisem opral. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.