uklopko Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 helov!!! Zutri se zbudim grem vn pa zagazim u skor 20 cm sne?eno odejo!!!! KA PRAVTE? To so pa hribi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
komar Napisano 24. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2005 Sneg rules - sorry Vuk.... Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 ma kaj tukaj vsi smucate?!?! noben ne borda? /me zacel jokat! hahaha torej...jaz imam zadnji teden v decembru dopust in mozno, da bom kasen dan prezivel v moravcah pri moji dragi...tax bi se lahko zmenili vsi skupaj za kaksno srecanje na snegu...pa gremo vsi skupaj smucat/bordat/sankat/PADAT ....in pa seveda tudi :mi pijemoo: Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
uklopko Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 js za!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 ma kaj tukaj vsi smucate?!?!noben ne borda? /me zacel jokat! hahaha torej...jaz imam zadnji teden v decembru dopust in mozno, da bom kasen dan prezivel v moravcah pri moji dragi...tax bi se lahko zmenili vsi skupaj za kaksno srecanje na snegu...pa gremo vsi skupaj smucat/bordat/sankat/PADAT ....in pa seveda tudi :mi pijemoo: Se lahko kaj zmenimo, jaz ravno ne smu?am, ?e pa me ravno kaj prime pa od brata board. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Se lahko kaj zmenimo, jaz ravno ne smu?am, ?e pa me ravno kaj prime pa od brata board. evo sva ze dva Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Marko_mx-3 Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Samo v opozorilo do sedaj sem samo dvakrat na bordu stal, tako da brez kamer. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Samo v opozorilo do sedaj sem samo dvakrat na bordu stal, tako da brez kamer. hehe...ce stojis gor pol ni panike...bolj bi blo skoda, ce bi sedel Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
poky Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Evo jaz boardam ?e precej let,pa se res lahko kaj na Pohorju ali Rogli tudi kdaj zmenimo!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazda-mx3 Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Evo jaz boardam ?e precej let,pa se res lahko kaj na Pohorju ali Rogli tudi kdaj zmenimo!! 3 Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
rupart80 Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 ?e mene ?tejte zraven.Tud jest se ubijam z tisto bordersko dilo. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Torej se zmenimo tako...vsi boarderji in aspiranti boarder...ki bi se zeleli naucit...dejte se vpisat...hehe...bomo poskusali zorganizirat eno mazda forum-boarding and skiing day + sola bordanja in smucanja Imam obcutek, da se nam bo tudi kdo s kia foruma pridruzil Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 count me in Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 in mozno, da bom kasen dan prezivel v moravcah pri moji dragi...Kerih Morav?ah a Morav?kih? Med Va?ami, Dom?ali, ?rnim Grabnom? Nea ga srat! Ej jaz nisem smu?al ?e nevemkoliko ?asa pa tut kak?ne opreme nimam ve?. Lahko pa pridem sankat. Al pa, ?e mi kdo posod bord, da probam to ?udo. Citiraj
uklopko Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Ma valda ma? kerga ti?lerja u morav?ah da ti bo iz enga ploha bord odrezu!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazda-mx3 Napisano 25. november, 2005 Prijavi Napisano 25. november, 2005 Kerih Morav?ah a Morav?kih? Med Va?ami, Dom?ali, ?rnim Grabnom? Nea ga srat! Ej jaz nisem smu?al ?e nevemkoliko ?asa pa tut kak?ne opreme nimam ve?. Lahko pa pridem sankat. Al pa, ?e mi kdo posod bord, da probam to ?udo. ja ja tiste Morav?e Sej je rekla, da zna du je Renato Symon...si bos pa ja sposodil kaksen board, sej je poceni...da bi ti ga kdo posodil je bolj malo verjetno, ker to niso lih poceni zadew?ne v vecini primerov Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Marko_mx-3 Napisano 25. november, 2005 Prijavi Napisano 25. november, 2005 Pa Symon sej si ti?lar, lepo en drevo podret pa na stru?nico Citiraj
mazda-mx3 Napisano 25. november, 2005 Prijavi Napisano 25. november, 2005 Pa Symon sej si ti?lar, lepo en drevo podret pa na stru?nico btw...kaksna je razlika med starim drevesom in mlado zensko?? nobene razlike ni...oba je treba treba podret Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
uklopko Napisano 25. november, 2005 Prijavi Napisano 25. november, 2005 Ta je pa dobra! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 25. november, 2005 Prijavi Napisano 25. november, 2005 pa gremo vsi skupaj smucat/bordat/sankat/PADAT ....in pa seveda tudi :mi pijemoo: U can count on mee..... LP daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 25. november, 2005 Prijavi Napisano 25. november, 2005 Symon...si bos pa ja sposodil kaksen board, sej je poceni...da bi ti ga kdo posodil je bolj malo verjetno, ker to niso lih poceni zadew?ne v vecini primerov Saj ne bi polomil borda. Prej sebe. Ti?lar ?e ampak sfaliran. So me za?u?trali. ?e me boste dra?li bom celo naslednjo pla?o ponucal za opremo, da se bom dvakrat spustil po bregu pa trikrat prebrnu na sezono. ?e boste naredil sre?anje sredi decembra, januarja si bom mogo?e res omislil kak?no opremo.PS: kak?en Renato? :ne vem: Jaz poznam samo enga pa ?e ta je iz Meng?a. Jaz sem seveda Simon. Citiraj
wildcat Napisano 26. november, 2005 Prijavi Napisano 26. november, 2005 No, kva je zej?! Kje ste banda!? Toliko snega, pa kr ni? od vas? Kje se skrivate? Ali ?e kidate Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 26. november, 2005 Prijavi Napisano 26. november, 2005 Wild pucamo sneg.... Sicer pa danes pono?i do?ivel prabo zimsko idilo.... Delal sem v Novi gorici... In za?ele padat kepe snega od razdrtega pa use do ilirske bistrice...to je blo ob 3.30 zjutraj.... pa nobene ?pure ?e narjene, sam na cesti... JUST ME AND MY SNOWCAT ..... NOROOO!!! LP daVid Citiraj Feel free....
vuk Napisano 26. november, 2005 Prijavi Napisano 26. november, 2005 No, kva je zej?! Kje ste banda!? Toliko snega, pa kr ni? od vas? Kje se skrivate? Ali ?e kidate Trenutne ne kidamo ve?,ker je v MB nehalo sne?it,smo se pa nakidali ?e danes, pa seveda malo kepali. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.