poky Napisano 26. november, 2005 Prijavi Napisano 26. november, 2005 Ja ,samo kaj pa zaj ko de?uje ,kaj bo pa zaj noro na cestah!!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 27. november, 2005 Prijavi Napisano 27. november, 2005 Ja ,samo kaj pa zaj ko de?uje ,kaj bo pa zaj noro na cestah!!!! De? je spucal ceste, ledeno ?e zaenkrat ni ni?,tak,da bomo vidli...na Pohorju naj bo sneg,v ni?inah pa ni potrebe, pa bomo vsi zadovoljni lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
makaveli Napisano 27. november, 2005 Prijavi Napisano 27. november, 2005 Zima, zima beeela je meni avto vzeeela... zdej bo pa res potrebno mal ?portat. Wild-katka bo posodla dalmatinca, js si bom sanke nabavu, vspredi en mazda znak nalimo,hijaaa,pa gremooo... Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Marko_mx-3 Napisano 28. november, 2005 Prijavi Napisano 28. november, 2005 ?e eno zasne?eno jutro. spet pada sneg in to moker Citiraj
LabiGT Napisano 28. november, 2005 Prijavi Napisano 28. november, 2005 prvi test zimskih gum Dunlop Wintersport 3D, 195/65 15T: odlicno! Bolje se obnesejo kot prejsnje Michelin Alpin A2. Kdaj ze gremo smucat mi? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 28. november, 2005 Prijavi Napisano 28. november, 2005 prvi test zimskih gum Dunlop Wintersport 3D, 195/65 15T: odlicno! Bolje se obnesejo kot prejsnje Michelin Alpin A2. Kdaj ze gremo smucat mi? si ugotovil kaj so dobre gume - ?e seveda lahko govorimo o zimski gumi kot o dobri gumi Citiraj
David Napisano 28. november, 2005 Prijavi Napisano 28. november, 2005 prvi test zimskih gum Dunlop Wintersport 3D, 195/65 15T: odlicno! Bolje se obnesejo kot prejsnje Michelin Alpin A2. Kdaj ze gremo smucat mi? LAbson ?im prej....jest upam da ?e ta teden ?e bo ?as dopu??al....sicer pa naslednji..... Gre kdo zdraven??? LP davID Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 28. november, 2005 Prijavi Napisano 28. november, 2005 naslednji!! takoj sem za Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 28. november, 2005 Prijavi Napisano 28. november, 2005 naslednji!! takoj sem za Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 Kam pa nameravate it smucat?? Jaz bi se rad pridruzil z mojo sladko polovicko Aja ?e eno vpra?anje.....tukaj na obali Smu?arski klubi organizirajo zimovanje samo med novoletnimi po?itnicami in pa ?olskimi po?itnicami obalnih ?ol...vsaj kolkor sem jaz uspel razbrat iz njihove ponudbe...rabi bi pa kontakt kak?nega "Ljubljanskega" smu?arskega kluba, ki tudi organizira po?itnice na snegu v tujini (Avstrija, Italija, Francija) ampak med ?olskimi po?itnicami Lj regije... Za vsako koristno informacijo vam bom neizmerno hvale?en Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Grega_ Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 tukile mal poglej http://www.collegium.si/index_main.php..aja pa ne rabi? bit ?tudent Citiraj
David Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 Ej luka....lahko se bp pridru?ita...ve? nas bo lep?e bo...!!! Mara ?e ne bo ?la zdraven ker ji koleno ?e ?trka...tako da bo tvoja bla?ena med tipi.....hihihih LP daVid P.S. Ti pa usekakor ?e sporo?im kdaj bi ?li pa kam bi ?ti... LABI ma? kako idejo ?eljo...bla bla bla??? Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 jaz mam karto za krvavc, ampak ni problem tud drugje it. recimo vogel mi je prav vsec...sej je vseen sam da se smuca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 Krvavec kul....vogel pa tudi.....se bomo dogovorili..... Luka ?e vajine ?elje??!! LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 aha torej...jaz sem malo gledal za v tujino...za novo leto...Tatre...je interesantna cena vendar je samo 3 dni...pol sem se malo brskal in ugotovil, da lahko v bohinju dobim zasebno sobo za dve osebi za 5 dni (28.12-2.1.) in 4-dnevno smucarsko karto ze od 29k SIT, kar se mi zdi se najboljsa ponudba Kaj je pa z Maro, a se je poskodovala? Karmen pa je itak komunikativna, tko da ni panike...hehe...se ne bi drzala zase tko, da do 28 bova se nekako al na obali al v morav?ah, pol pa upam, da greva na vogel...bi kdo kitkat imam lih eno plo??ico? :D:D Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Ma mari so ?le kri?ne vezi 3 leta nazaj...pa jo ?e malo psiha daje pred smu?anjem...letos baje bo!"!! Bomo vidli..... LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Ma mari so ?le kri?ne vezi 3 leta nazaj...pa jo ?e malo psiha daje pred smu?anjem...letos baje bo!"!! Bomo vidli..... LP daVid ma bu?ca...no, upam, da bosta letos lahko skupaj uzivala v zimskih radostih jaz lih zaradi padcev in poskodb nocem vec smucat...se dosti bolj varnega pocutim na bordu, pa se manj mi trpijo sklepi in mi?ice...bordanje je izi Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 jaz vem pa kje bom smucal januarja/februarja ali marca...tko kot vsako letovtisi iz prejsnje sezone:ski1ski2ski3ski4ski5itd itd.... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda-mx3 Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 krvavec?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 OOO krvavec pa ni tako lep....jest sem lani v Livigno-tu bil...blo sanjskoo.....)) Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 ok zdaj postaja zabavno tole...vec slikski6 ski7 ski8 ski9 aja. med tednom je tukaj najvec do 20 smucarjev....heaven ni kaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Ok labi...resno me za?elo zanimat kje je to!!! ?rna gora somewhere?**** Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Ok labi...resno me za?elo zanimat kje je to!!! ?rna gora somewhere?**** bliz si Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Sej sem vedu da je tam dol nekje... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.