Strela Napisano 26. februar, 2017 Prijavi Napisano 26. februar, 2017 Zdravo.Sedaj verjetno ?e vsi imate zimske gume na va?ih mazgah. Vremenska napoved je obetavna http://vreme.co/25_dni/napoved/maribor/49Boste kmalu menjali?Jaz sem se odlo?il da to kar danes premontiram . 1 Citiraj
Boss Napisano 26. februar, 2017 Prijavi Napisano 26. februar, 2017 Na accuweather so napovedane temperature cca 5 stopinj ni?je tako, da bom po?akal ?e teh 14 dni do 15.3. Citiraj
mazda3 2010 Napisano 26. februar, 2017 Prijavi Napisano 26. februar, 2017 Tudi jaz...se posebej tu na Koro?kem... Citiraj
Deeyan Napisano 27. februar, 2017 Prijavi Napisano 27. februar, 2017 tut js bom po?aku, par let nazaj sm menju to?no na 15. marca, 18. je pa sneg vrglo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 27. februar, 2017 Prijavi Napisano 27. februar, 2017 Tud jest bom letos pocaku kr do zacetka ali pa clo sredino aprila Poslano z mojega SM-J710F z uporabo Tapatalk Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Još šta Napisano 27. februar, 2017 Prijavi Napisano 27. februar, 2017 Tudi jaz po?akam do aprila...zjutraj ?e niso prave stopinje za letne gume Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 1. marec, 2017 Prijavi Napisano 1. marec, 2017 Letne imajo ze 1600 km Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 1. marec, 2017 Prijavi Napisano 1. marec, 2017 Tudi jaz po?akam do aprila...zjutraj ?e niso prave stopinje za letne gume Kokr sm gledu teste, ve? ?kode naredi? zimski gumi v toplej?ih temperaturah, kot letni gumi v stopinjah okrog ni?le... 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. marec, 2017 Prijavi Napisano 1. marec, 2017 Kokr sm gledu teste, ve? ?kode naredi? zimski gumi v toplej?ih temperaturah, kot letni gumi v stopinjah okrog ni?le... To je sicer res. Lahko pa naredi? precej ?kode plo?evini, ?e ti pri temperaturah okoli ni?le pade dva centimetra snega, avto pa na letnih gumah... 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 To je sicer res. Lahko pa naredi? precej ?kode plo?evini, ?e ti pri temperaturah okoli ni?le pade dva centimetra snega, avto pa na letnih gumah... ?e ne zna? vozit, ti tudi zimske gume na snegu ne pomagajo Citiraj
Slivka Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 ?e ne zna? vozit, ti tudi zimske gume na snegu ne pomagajo To je pa tudi res... Citiraj
jures Napisano 6. marec, 2017 Prijavi Napisano 6. marec, 2017 V medvodah gre dez z debelim snegom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 6. marec, 2017 Prijavi Napisano 6. marec, 2017 V medvodah gre dez z debelim snegom Kot kaze je le lokalno... pri nas par km stran je bil samo mocan naliv ... Sedaj pa je ze mimo Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 6. marec, 2017 Prijavi Napisano 6. marec, 2017 Ja 5 min...je ze sonce Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.