Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Lahko potrdim, da je mazda dizl jajca.
    • Hmmmm.....  Zakaj 6e?   Prvo kot prvo zato, ker   UBIJALSKO DOBRO IZGLEDA 🙂    Mislim, da tu ni debate. Vsaj meni je to eden lepših avtomobilov zadnjih let in to z upoštevanjem skoraj vseh švabskih in nešvabskih premium opcij.   Tudi upoštevajoč razliko 7,5k euro (z upoštevano subvencijo) dobiš v primerjavi s cx-30 ogromno . Tako da Mazda 6e zato, ker je VALUE FOR MONEY boljši v primerjavi z Cx-30. No vsaj na papirju, ker avta še ni vozil nihče.   Nisem nekaj obremenjen z vojno klasika-elektrika. Poznam dobre in slabe stari obeh svetov. Karkoli se zdaj odločiš pač moraš vzet v zakup prednosti in slabosti, to mi je jasno.   Zdaj specifično Mazda 6e. Nekateri kritizirajo, da je to preoblečen Kitajc, drugi pravijo drugače. Res da se 6e res proizvaja na Kitajskem, AMPAK v Mazdini tovarni, pod Mazdino taktirko.  Precej odvisno o tega kako se je Mazda potrudila narest s to kitajsko platformo. Koliko ji je vlila njene duše. A tega zdaj ne vemo, tako da malo kupuješ mačka v žaklju, zaradi tega oklevam.     
    • Tole ni avtohtona Mazda ampak nek rebrand in še ta bolj iz nuje kot iz želje. Tko, da računam bolj na naslednjo generacijo EV-jev, ki naj bi bili spet Japonski.
    • Jap, tole ni zvok jermena, ampak bo dejansko tale nesrečni supercharger. Po moje si ti dobil sicer nov motor, ampak še s starim SC-jem. Garancijo še imaš tako, da nič čakat, ampak kr direktno na servis prijavit napako. Verjemi, da ne boš taprvi, ki jim je to prijavil. Vpoklica pa verjetno ni bilo, ker napaka ne povzroča varnostne težave in tudi ne vpliva na kaj drugega, da bi povzročilo dodatno škodo in večje stroške. Je pač bolj kot ne zgolj nervira in verjetno bo prej slabše kot boljše, tko, da ni druge kot servis.
    • Vedno bolj televizorji na štirih kolesih, a bomo še sploh vozili, ali pa bomo samo potniki kot na busu... Imam raje TV pred kavčem, kot da ga okrog vozim... Sem mislil, da je Mazda še poslednji Mohikanec, naše zadnje upanje ...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.