robertk6 Napisano 13. marec, 2017 Prijavi Napisano 13. marec, 2017 Lep pozdrav Na mazdi 5 letnik 2010 se mi je odlomil kovinski jezi?ek na konektorju za 3 zavorno lu? ali kdo ve kje se da dobit zadeva za kupit. hvala Citiraj
jures Napisano 13. marec, 2017 Prijavi Napisano 13. marec, 2017 Prilotaj pa je Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertk6 Napisano 13. marec, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2017 Bi ?e bi ?lo pa ne gre zgleda da je nekje voda zraven pri?lo in je vse rjavo Citiraj
jures Napisano 13. marec, 2017 Prijavi Napisano 13. marec, 2017 Bi ?e bi ?lo pa ne gre zgleda da je nekje voda zraven pri?lo in je vse rjavoPobrusi ali pa bolj notri prikljuci Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertk6 Napisano 15. marec, 2017 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2017 Pobrusi ali pa bolj notri prikljuciProbal ?e tudi pa ne gre. Zgleda da je voda tolko uni?la zadevobda razpada v sami lu?i tak da bo potrebna nova lu?. Je pa zanimivo da je ta zavorna lu? hudo iskana roba preklical 10 avtoodpadov pa so jo vsepovsod prodali Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2017 Prijavi Napisano 15. marec, 2017 Cena......... http://m.ebay.de/itm/Mazda5-Mazda-5-Dritte-Bremsleuchte-3-Bremslicht-Ruecklicht-Rueckleuchte-D46151580-/222126248763?nav=SEARCH Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 15. marec, 2017 Prijavi Napisano 15. marec, 2017 Jaz bi se odlo?il za predelavo in noter vgradil kake druge LED trake 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
robertk6 Napisano 15. marec, 2017 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2017 hvala za predloge .....mogo?e pa zavarovalnica pla?a......ko?nja trave recimo kamen?ki letijo Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2017 Prijavi Napisano 15. marec, 2017 Ce imas zavarovane luci jo enostavno pametno nalomi (led pa to) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertk6 Napisano 15. marec, 2017 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2017 Ce imas zavarovane luci jo enostavno pametno nalomi (led pa to)To sem imel v mislih samo moram nagruntat kak jo naj nalomim ?????? Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2017 Prijavi Napisano 15. marec, 2017 To sem imel v mislih samo moram nagruntat kak jo naj nalomim ??????Najprej zamrznt pol pa z vrelo vodo polit Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertk6 Napisano 17. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2017 RE?ENO zavarovalnica pla?ala 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.