Strela Napisano 15. marec, 2017 Prijavi Napisano 15. marec, 2017 Zdravo.To poletje razmi?ljamo o Ugljanu.Ima kdo kak?ne izku?nje, priporo?ila kam iti, pozna kaj zanimivega....itd.Hvala.lp 1 Citiraj
Tadej7ad Napisano 16. marec, 2017 Prijavi Napisano 16. marec, 2017 Hotel, apartma, kamp...? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Strela Napisano 16. marec, 2017 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2017 Zdravo. Po navadi v apartmaje hodimo. Smo 2+2 a nismo zahtevni. lp Citiraj
pob Napisano 16. marec, 2017 Prijavi Napisano 16. marec, 2017 Sem bil leta 2014 tam na dopustu in potem naslednje leto ?e na Pa?manu, ki sta povezana z mostom... Zadeva je slede?a. Lokacija je dobra, prijetna, mirna. Ampak, ker imamo ?e majhne otroke, ki zahtevajo dogajanje in animacije na vsakem koraku, smo na trenutke pogre?ali dogajanje. Zdej nazadnje smo bili nasproti teh otokov na celini (Biograd) in ?e to v kampu in je bilo top top top. Dogajanje vsak dan na polno = veseli otroci. Priporo?am v primeru, da i??ete mir. Citiraj
Strela Napisano 16. marec, 2017 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2017 Da. Na morju i??emo morje. To je vse kar rabimo. Zabave, socializacija in podobno odpade. Citiraj
Katjaa Napisano 16. marec, 2017 Prijavi Napisano 16. marec, 2017 Da. Na morju i??emo morje. To je vse kar rabimo. Zabave, socializacija in podobno odpade.Pol je to za vas. Sam hotelov pa nevem, ?e je kaj dosti tam... Citiraj
Strela Napisano 16. marec, 2017 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2017 Bog ne daj da vidim hotel ali da grem v njega. Raje na klopci spimo. Smo apartmajska dru?ina ampak zelo nezahtevni. Mir, normalno pla?o, ?e je kaj sence je ok, pa ?im manj vrve?a in nekega folka k ne vedo kaj po?eti na morju po 2 dnevih dopusta.lp 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 16. marec, 2017 Prijavi Napisano 16. marec, 2017 Da. Na morju i??emo morje. Kaj je morje? To pojmuje vsak po svoje. Nekomu je morje z veliko za?etnico to, da ima hotel 5zvezdic, kopa se, pravzaprav son?i se ob hotelskem bazenu, restavracije skoraj zahtevajo kravato, pa 200m promenade kjer lahko njegova najdra?ja razkazuje vsak ve?er druge cunje. Pred ene 10 leti sem ?el iskat po?itni?ko destinacijo na na?in, da sem nekje na pol poti proti morju (?e na hrva?kem) zami?al, polo?il prst na zemljevid in ta je pokazal Pa?man. Na Pa?manu me ni ni? pritegnilo da bi se ustavil, zato je avto peljal naprej ?ez most na Ugljen. Ustavil sem se v ?eperljandi: http://www.ceprljanda-idro.net/. Tja sva ?la z mojo potem ?e enkrat ene dve leti za tistem enkrat v maju, potem pa ne ve?. Ugljen meni osebno ni ravno destinacija, kamor bi se ?lovek vra?al. Za kolesarjenje za tiste ki ne marajo klancev je OK in dobro je, da je pleha je na cestah malo manj. Pla? ni nevem koliko, domorodci so marsikak?en ko??ek obale prodali Rusom, da so si potem kupili nov televizor in hladilnik (ki ju sedaj ?e zagotovo nimajo ve?, pa tudi zemlje ne). Mene je mal motilo to, da so na dokaj nepresti?ni destinaciji, kar Ugljen zagotovo je, s cenami kar malo pretiravali. Od hrva?kih otokov sem do sedaj dal skozi samo Mljet, Kor?ulo, Hvar, Murter, Ugljan, Lo?inj in Cres, mislim da bo letos spet na sporedu Cres in Mljet (oboje vukojebina) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
robertos664 Napisano 17. marec, 2017 Prijavi Napisano 17. marec, 2017 Bog ne daj da vidim hotel ali da grem v njega. Raje na klopci spimo. Smo apartmajska dru?ina ampak zelo nezahtevni. Mir, normalno pla?o, ?e je kaj sence je ok, pa ?im manj vrve?a in nekega folka k ne vedo kaj po?eti na morju po 2 dnevih dopusta.lpPotem je za vas otok vir. Citiraj
mazdaman Napisano 22. marec, 2017 Prijavi Napisano 22. marec, 2017 Poznam samo Pa?man, sta pa to bolj mirna otoka. Mogo?e Kukljica na Ugljanu ima malo ve? rive. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
MazdaBoy Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Zdravo.To poletje razmi?ljamo o Ugljanu.Ima kdo kak?ne izku?nje, priporo?ila kam iti, pozna kaj zanimivega....itd.Hvala.lp ?e nekaj let se vra?am na Ugljan ?e si ?eli? miru, je Ugljan pravi naslov. Ne vem kako je v juliju in avgustu, sam hodim junija. 1 Citiraj
Shrek Napisano 24. maj, 2017 Prijavi Napisano 24. maj, 2017 Potem bojo pa dve mazde v bli?ini...ena na Ugljanu, ena na Pa?manu... 1 Citiraj
Jest Napisano 24. maj, 2017 Prijavi Napisano 24. maj, 2017 Potem bojo pa dve mazde v bli?ini...ena na Ugljanu, ena na Pa?manu... Tretja pa v blizini na celini... v Pakostanih 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Strela Napisano 24. maj, 2017 Avtor Prijavi Napisano 24. maj, 2017 Po meetingu di?i Smo dobili ap v mirnem delu na severu otoka, Su?ica. Tam je...prakti?no ni?. 2 pla?i, skale, gozd, potke, mala trgovina, restavracija, bar...MIR. Citiraj
Shrek Napisano 5. julij, 2017 Prijavi Napisano 5. julij, 2017 Mazda ?e 11 dni na Pa?manu...pa ?e ni nobene druge mazde na vidiku... Citiraj
AmpeR Napisano 14. julij, 2017 Prijavi Napisano 14. julij, 2017 Mazda ?e 11 dni na Pa?manu...pa ?e ni nobene druge mazde na vidiku...Moja cx pa visavis tebe ?ez morje v Biogradu 1 Citiraj
Jest Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Moja cx pa visavis tebe ?ez morje v Biogradu Danes je menda otvoritev zabaviscnega parka Mirnovec, ki ga imas zelo blizu... >> http://www.funparkmirnovec.com ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
robertos664 Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Moja cx pa visavis tebe ?ez morje v Biogradu Mi smo tudi od danes v biogradu.. V katerem delu pa si? Samo mi nismo z mazdo Citiraj
AmpeR Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Danes bomo imeli iz balkona koncert v ?ivo od Gibonija. Citiraj
robertos664 Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Danes bomo imeli iz balkona koncert v ?ivo od Gibonija.Smo bili ravno na pla?i in sli?ali tonske probe Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.