Veni Napisano 3. april, 2017 Prijavi Napisano 3. april, 2017 Pozdravljeni foruma?i, sem skoraj novo pe?eni lastnik Mazde CX 7 , ki je predelana na LPG, Tartarini sistem. Ker so se pojavile dolo?ene te?ave na vozilu, bi potreboval nekaj dodatnih info. Zato bi prosil lastnike na forumu, ki imajo v enaki Mazdi Tartarinijev LPG sistem, ?e mi lahko malo napi?ejo glede porabe LPG in bencina. Potreboval bi pa tudi kandidata za en test, kjer pa zaenkrat ne bi preve? pisal tukaj, zato prosim na ZS, pa razjasnim. Hvala ?e v naprej! Citiraj
Gelipter Napisano 3. april, 2017 Prijavi Napisano 3. april, 2017 Ej...lp pokli?i Primo?a ,j.mojstra za LPG,,,gsm 031 629 792.lahko ti on pomaga in svetuje glede tvojega sistema LPG...lp Citiraj
Veni Napisano 3. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2017 Hvala za odgovor, vendar mi Primo? v mojem primeru ne more kaj veliko pomagati.... Rabil bi realne podatke o porabi bencina in LPG na 100 km. Citiraj
jures Napisano 4. april, 2017 Prijavi Napisano 4. april, 2017 Benz 1l na 100 lpg 9-11 Btw a si kupil slucajno rdeco ki ima dodaten napis lpg zadaj? Ce si ti dajwm podatke tocno od tega avta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Veni Napisano 4. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2017 Jures hvala... moja ni rde?a, je kar ?rna in kupljena na Summitu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.