LabiGT Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 ...se zmeraj mi ni vsec ce ze gledamo tak stil avta, potem mi je ta se vedno stokrat lepsa: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ToniX Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 ...se zmeraj mi ni vsec ce ze gledamo tak stil avta, potem mi je ta se vedno stokrat lepsa: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=542937# Citiraj
David Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Ufff..... To pa je stroj ej...... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Ufff..... To pa je stroj ej...... da ne omenjamo da je lancia vedno imela boljsega sponzorja kot subaru Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 .... pomahaj malo.... LP dvid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 .... pomahaj malo.... LP dvid to kar pije 007....vodka + ??????? (upam da ves, cocktailmaster) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 da ne omenjamo da je lancia vedno imela boljsega sponzorja kot subaru Kje pa je lancia zdej? Citiraj
LabiGT Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Kje pa je lancia zdej? utonila v martiniju, najbrz Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 da ne omenjamo da je lancia vedno imela boljsega sponzorja kot subaru Zdej pa vem kaj si mislil s tem Martini: samo ni bila pija?a njiho v pokrovitelj, bi bilo zanimivo videti na kak?nem avtu pokrovitelj "gosti sok" Citiraj
David Napisano 1. december, 2005 Prijavi Napisano 1. december, 2005 Fructal. press Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 7. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2005 Aja MareMx3, glede na to da je Priam socialc (nima sodobnga foti?a), je loh slikal edin z o?mi, pa ?e to bi s ?pegli bol? vidu! Sicer pa ni bla v planu 4krat4 turba?ica, ampak frigidna 2.0i 8 v, ker je to edin motor k dela v Tomos Kolibrijih, baje! Men so opli kul zarad tega kar potegne? izpod njihove havbe, pa ?ist res je kr nekaj na tem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Gambino Napisano 11. december, 2005 Prijavi Napisano 11. december, 2005 Integralka ma pac statusni simbol zaradi tolikokratnega osvojenega naslova svetovnega prvaka.Tut men je odzunaj noro vsec, nabuljena oblika in hudoben pogled.O mehaniki bi se pa dal pogovarjat, ker res ni nic posebnega?Podvozje si deli z alfo 155, motor pa je napram japonskim konkurentom star, neizkoriscen, in pozresen. Nova Impreza je pa odf00k.Avto tok hudo zgleda, s tistim zadnjim spojlerjem vred.Tam je z namenom, in to je vazno.Sem se tudi vsedel vanjo, in je res vse tocno tam kjer mora bit.In vsec mi je to, ker Subaru se vedno dela spartansko opremljeno Imprezo z tehnoloskim biserom od motorja.Stara japonska filozofija delanja avtomobilov, sam da se je vecina proizvajalcev prodala. Drgac bi pa sam raje mel Imprezo kot Lancerja, saj mi boxer ne da miru. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. december, 2005 Prijavi Napisano 11. december, 2005 Drgac bi pa sam raje mel Imprezo kot Lancerja, saj mi boxer ne da miru. Kakor jaz vem imajo vsi ve?ji Subaruji boxerje :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 11. december, 2005 Prijavi Napisano 11. december, 2005 Mare: Saj Lancer je Mitsubishi ne Subaru. Zato nima Boxerja. Lancer, Subaru, who cares? Samo, da je turbo pa 4x4 ostalo je ?e skoraj stvar okusa. Avta sta pa? ?e 13 let ve?na tekmeca. Te?ka odlo?itev bi vila, ?e bi mi dali ta dva avta na izbiro. Mogo?e Lancerja, ker jih je manj. Ne Imprezo, ker ima Boxerja. Ne... :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. december, 2005 Prijavi Napisano 11. december, 2005 Malo sem narobe prebral sem mislil da pi?e Legacy , kako mi je ratalo ne vem Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. december, 2005 Prijavi Napisano 12. december, 2005 Kar se ti?e tehnologije in 4X4 pogona je Skyline ?e zmeraj zakon, povrh vsega pa je ?e zelo eksoti?en avto. Oblika pa ni kaj extra, je pa vse ostalo strup, tako da jim jaz odpustim to napako. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 16. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2005 NO men je pa ?e zmeri najhuj?i rejli stroj?i? Selika ta huda, ko so jo vozil Auriol pa Kankunen in se mi zdi Sainz! Lepa je k sto mater! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Evo ta vikend sem imel spet imprezo na "testu".... Lanski model.... ?ival prava! Je pa res da ta avto je narejen striktno in samo za divjanje....namre?.... precej te?ko je vozit pod 4 k obratov.... Sicer smo pa skurili skorej cel komplet gum... Ah filmi in slike povejo use.... Citiraj Feel free....
David Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Evo ?e film?ke sem uploadal ker mi tukaj ne primejo....Je pa tudi to res da niti s film?kom ne za?uti? te brutalne mo?i.... NORO!!!! V dveh dneh sta ?la 2 polna rezervarja.... poraba bla 20+.... Aja.... ta spojler odzadi pa sploh ni mote?....hihihihihihhi Impreza 1Impreza 2Impreza 3 LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Madonca kaj bi jaz ta avto probal...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 A driftat ste tudi kaj probali? Citiraj
David Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Ja neki sem se trudil.... pa tudi posnel...sam so ful veliki fajli... Druga?e pa ni tak problem driftat s tolkimi konji?ki pod ritjo... no neki malega understeeringa je tudi na teh film?kih ki sem jih zalimal gor.... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Samo meni se tile film?ki zelo po?asi downloadajo, mogo?e ima to veze da se zraven loada tudi ene par filmov(12) Citiraj
Symon Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Evo ta vikend sem imel spet imprezo na "testu!Kako ti je uspelo? I tata bi sine! Citiraj
ReDevil Napisano 2. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Kako ti je uspelo? I tata bi sine! Zgleda ima fant veze "tam zgori" al pa vsaj na japonskem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.