brm Napisano 5. april, 2017 Prijavi Napisano 5. april, 2017 Pozdravljeni,nov na forum, ker nameravam iti v nakup rabljene Mazed 6 , od 2014 dalje. Na mobile.de je polno 2.5 bencinskih model (+avtomatik) za zelo ugodno ceno (predvidevam da so uvo?ene iz Usa tr?i??a).Ima kdo kak?ne izku?nje s temi motorji, je kaka caka zadaj? Citiraj
damci Napisano 5. april, 2017 Prijavi Napisano 5. april, 2017 jaz mojega prodajam, ce te slucajno razmislja facelift karavan z Revolution Top opremo http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11792209 Citiraj
brm Napisano 5. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2017 Hvala, ampak gledam limuzine. Kako pa si zadovoljen z njo? Citiraj
Shrek Napisano 6. april, 2017 Prijavi Napisano 6. april, 2017 Ce bi bila limuzina in druge barve, bi se tud jaz ?e kaj pogajal... Citiraj
Freak Napisano 6. april, 2017 Prijavi Napisano 6. april, 2017 Sej, kako je s temi bencinskimi skyactive motorji? So kake te?ave? Kako je s porabo, ker navajajo dokaj nizke cifre? Citiraj
Shrek Napisano 6. april, 2017 Prijavi Napisano 6. april, 2017 Ne vem, kako je...V SLO pri mazda prodajalcih nimajo ?estic bencinarjev z avtomatskim menjalnikom, da bi ga dobil na testno vo?njo in probal...Te?av NAJ nebi bilo... Citiraj
Scr3am Napisano 6. april, 2017 Prijavi Napisano 6. april, 2017 A amerisko sestko sploh lahko uvozis v EU ? Citiraj
izacus Napisano 6. april, 2017 Prijavi Napisano 6. april, 2017 Sej, kako je s temi bencinskimi skyactive motorji? So kake te?ave? Kako je s porabo, ker navajajo dokaj nizke cifre? Jaz trenutno do sedaj nekih te?av nisem zasledil - na?eloma zgledajo zelo zanesljivi (?e posebej ker ni problemati?nih komponent kot DPF/turbina ipd.) in nekih serijskih napak tudi ni bilo. Citiraj
jures Napisano 9. april, 2017 Prijavi Napisano 9. april, 2017 jaz mojega prodajam, ce te slucajno razmislja facelift karavan z Revolution Top opremo http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11792209Damci a si ti v Balah v San Polo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 9. april, 2017 Prijavi Napisano 9. april, 2017 ? Trenutno sem v ParizuKlon je v kampu rdeca dvocevka 2.5 sive feltne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.