J.J. Napisano 19. april, 2017 Prijavi Napisano 19. april, 2017 Pozdrav, malo me mika, da bi naredil remap na M6 Miriai 2.2d 129km in M5 1.6d 115km. Na www.veckonjev.si sem gledal, da spravijo 6ko na 200km in 5ko na 145km. Ima kdo od vas izku?nje z remapom omenjenih motorjev? Kdo koga priporo?a mogo?e? Vsak info bo dobrodo?el Citiraj
jures Napisano 19. april, 2017 Prijavi Napisano 19. april, 2017 Dpf ti bo pa regeneriral kdo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
J.J. Napisano 19. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2017 a se pol ne regenerira sam? se to ne nastavi zraven? Citiraj
Boss Napisano 19. april, 2017 Prijavi Napisano 19. april, 2017 Pozdrav, malo me mika, da bi naredil remap na M6 Miriai 2.2d 129km in M5 1.6d 115km. Na www.veckonjev.si sem gledal, da spravijo 6ko na 200km in 5ko na 145km. Ima kdo od vas izku?nje z remapom omenjenih motorjev? Kdo koga priporo?a mogo?e? Vsak info bo dobrodo?el Hmmm, skoraj dvomim, da lahko normalno spravijo 1,6 na 145KM... ?e gre ?ez 130KM je ?e zelo dober rezultat. Normalno sem napisal zato, ker pri ve? bo te?ava z dimljenjem in DPF-jem. Druga zgodba pa je 2.2 motor, ki je res zadu?en in ?ist verjamem, da gre tud do 200KM. Citiraj
J.J. Napisano 20. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2017 Sm se zmotu. 1.6 dajo na 135, 2.2. pa neglede na za?etno osnovo na 200. Ne vem. Sklepam da je v tem primeru le elektronika druga al kaj? Turbina in vse ostalo je isto? Poslano z mojega SM-G800F z uporabo Tapatalk Citiraj
jures Napisano 20. april, 2017 Prijavi Napisano 20. april, 2017 Sm se zmotu. 1.6 dajo na 135, 2.2. pa neglede na za?etno osnovo na 200. Ne vem. Sklepam da je v tem primeru le elektronika druga al kaj? Turbina in vse ostalo je isto? Poslano z mojega SM-G800F z uporabo TapatalkFilter se ti bo zabasal ter metalo ti bo v safe mode. To se zgodi ko tunas na full, zato smo ?li v nastavljive power boxe ki odpravljajo to te?avo. 4 primere poznam, mislim da je en bil tudi iceman, kar nekajkrat dokler ga je imel na ?ip tjuningu Lahko pa naredi? kompromis - ali da ti pisno garantira da odgovaraja za oran?no lampico dpf (da ti bo regeneriral avto in povrnil v original stanje, ?e se to zgodi), ali pa da ti ?e to odklopi, vendar ga mora? ?e fizi?no odstraniti potem.Pol ma? pa full option TAS tunning z dimno zaveso Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
J.J. Napisano 20. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2017 Jures tnx. Si mi dal mal za mislit. Edina razlika k jo vidm je ta da ste vsi chipiral RF motor k je mel tut drug sistem DPF kot ga ma Miriaika. Misls da to ma kako vezo? Poslano z mojega SM-G800F z uporabo Tapatalk Citiraj
J.J. Napisano 30. april, 2017 Avtor Prijavi Napisano 30. april, 2017 dobu par informacij iz zanesljivih virov. 2.2 komot remap na 200km, nebi smel bit ni? narobe, ker je ?ist drug DPF in sistem kot na prej?njem RF motorju in DPF. za 1.6 je mal bolj ob?utljiv, sam na?eloma tut nebi smel bit kej hudega. hm, zdej bodi pa pameten... Citiraj
SpEkTr Napisano 5. maj, 2017 Prijavi Napisano 5. maj, 2017 129konjska nima enake turbine kot ostali dve verziji. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
jures Napisano 5. maj, 2017 Prijavi Napisano 5. maj, 2017 80 konjev ti bo dal samo z Sw....svasta kaj prodajajo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.