Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanima me ?e kdo kaj ve kaj je lahko vzrok ob?asnega kajenja a le ?e avto stoji kak?nih par minut na mestu in tudi nek zvok se sli?i kot da bi kdo po kak?nem piskru tolko gre pa za mazdo cx7 2.3.Lep pozdrav

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

Malo pozno a vseeno. Meni se dogaja enako, ?e je avto laufa na mestu par minut. Pri meni sicer ni nekih nenavadnih zvokov, ampak samo pokadi beli dim, ko odpeljem. Olja mi sicer ne ?re nekaj blaznega (pribli?no kaki liter na 10k km). ?e bo? ali si ?e ugotovil, prosim napi?i zakaj se to dogaja.

Lp

Napisano

Zvok zna biti veriga, ki tol?e po napenjalcu, bel dim je ponavadi voda. Ima avto plin?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Malo pozno a vseeno. Meni se dogaja enako, ?e je avto laufa na mestu par minut. Pri meni sicer ni nekih nenavadnih zvokov, ampak samo pokadi beli dim, ko odpeljem. Olja mi sicer ne ?re nekaj blaznega (pribli?no kaki liter na 10k km). ?e bo? ali si ?e ugotovil, prosim napi?i zakaj se to dogaja.

Lp

Bel dim je vodna para,zaradi plina. Sploh zdaj,ko je malo hladneje se opazi. Sem bil pred tremi leti ?isto pani?en,ker sem mislil,da je turbina...

Napisano

Aha pol ni ni? alarmantnega. Skadi pa se identi?no, kot dve leti nazaj ko je turbina odletela. Pa nekak se mi zdi, da se to ponavadi dogaja, ko avto laufa par minut na mestu na terenu nagnjenem rahlo navzdol.

Napisano

No fantje, jaz sem imel cx7 2,3 na plin in ne pomnim niti enkrat belega dima.

Tudi to da pravi: zvok se sli?i kot da bi kdo po kak?nem piskru tolko  govori o mehanski napaki, verjetno ve?ji okoli bata ali ventilov.

Ali ima? v CX7 pravo plinsko napravo? To je tako ki ma?e sproti na vsaki 7-8 vbrizg tudi bencin v ?obe? ?e ne je obvezno mazanje...

Ker ?e primerjate dim kot takrat ko odpove turbina govorite kar o konkretni megli in ne meglici bi rekel....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ja meni pokadi enako, ampak samo na kratko (niti pribli?no toliko, kot pri odpovedi turbine). Nekih nenavadnih zvokov pri meni ni. Seveda pa imam plinsko napravo za DI ma?ine, ki med vo?njo ?iba sproti tudi bencin v ?obe, v leru pa laufa prete?no na bencin. Meni se sicer tudi zdi, da ni to para, ampak malo olja ?pukne ven.

Napisano

Zanima me ?e kdo kaj ve kaj je lahko vzrok ob?asnega kajenja a le ?e avto stoji kak?nih par minut na mestu in tudi nek zvok se sli?i kot da bi kdo po kak?nem piskru tolko gre pa za mazdo cx7 2.3.Lep pozdrav

?e zares tol?e,bo? rabil tole

https://www.amazon.com/Mazda-MazdaSpeed-Engine-Replacement-Package/dp/B0118Y4D9K

?e se ti zdi drago,vpra?aj za ceno pri nas..bo? 3 komplete kupil.

Napisano

Ne nabavljat kar nekaj preden en orng mehanik ne pogleda zadeve

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Na moji CX-7 je bila raztegnjena ketna menjana ?e pri 85k. Kolikor vem je to pogost problem pri CX-7, tudi pri diesel motorjih.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
    • Viš, tako je ko bežno poznaš zgodovine in jemlješ MSM informacije kot suho zlato.   V Ukrajini so tako leta 2004 (oranžna revolucija) kot leta 2014 (euromaidanska revolucija) izvedli puča in so nasilno spremenili odločitev prebivalstva na volitvah. Da je pri tem bogato pomagala CIA pač ni nobena skrivnost, ker da se ljudje odločijo za prorusko na volitvah potem pa z nasilno revolucijo izvedejo spremembo oblasti ter nastavijo prozahodno oblast v katero celo sprejmejo neonacije. Mogoče tale pogovor med Victorio "Fuck the EU" Nuland in ameriškim ambasadorjem v UA Geoffreyem Pyattom pove največ kdo je vodil odločitve v Ukrajini. Aja tudi Joe Biden takrat še kot podpredsednik ZDA je imel prste zraven. Zanimivo ane, kolk enega ameriškega interesa v državi, ki meji na Russijo. Ukraine crisis: Transcript of leaked Nuland-Pyatt call WWW.BBC.COM A transcript of the alleged conversation between Assistant Secretary of State Victoria Nuland and the US ambassador to Ukraine, Geoffrey...   Nič ni Rusija izgubila, izgubila je demokracija v Ukrajini, če je amerika uspela pomagat izvesti državni udar. Vse ostalo, kar se je kasneje dogajalo je bila le posledica teh pučev. Kar se pa ekonomskeg oziroma trg je pa izgubila Ukrajina več saj se je pri uvedbi sporazuma z EU, Rusija pa je ukinila tistega, ki ga je imela z UA, češ, na dveh stolčkih oportunistično pa že ne boste sedeli. Zakaj, ker bi Ukrajina postala prostotrgovinski vmesnik med EU in Rusijo in veselo služila s preprodajo med njima.    
    • kater model in v kaki dimenziji (WINTER SPORT 5?)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.