pi0t Napisano 22. junij, 2017 Prijavi Napisano 22. junij, 2017 Zgleda, da je ?el blok motorja pri na?i manj?i mazdi stari okoli 12 let.Popravljali je ne bomo. Kak?en nasvet kako naj prodamo ta avto tako, da dobimo ?im ve? denarja za njo? Citiraj
Baby Viper Napisano 22. junij, 2017 Prijavi Napisano 22. junij, 2017 Partout aka po delih. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
pi0t Napisano 22. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2017 pa se to po delih sploh spla?a matrat prodajat? Citiraj
Baby Viper Napisano 22. junij, 2017 Prijavi Napisano 22. junij, 2017 Odvisno od prostora in ?asa, druga?e pa se lahko pokli?e koga ki odkupuje stara vozila in jih sam naprej po delih prodaja. Na ?alost ponavadi ne ponudijo veliko.. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 23. junij, 2017 Prijavi Napisano 23. junij, 2017 Jup, ?e je ?as, prostor, volja, se po delih ?e mogo?e proda kaj. ?e ne pa za foro dajte na avto.net in ?akajte na ?vercerje, ki bi kupili in sestavili za silo pa naprej prodali. Ali pa sami po delih prodajali. V glavnem takoj ni za na dinos, tam bo verjetno najmanj?i "donos"Kateri model je bil in kaj/zakaj je sploh ?lo? 1 Citiraj
pi0t Napisano 26. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2017 Kateri model je bil in kaj/zakaj je sploh ?lo? Sumimo na po?en/kriv blok motorja, ker je motorno olje pri?lo v hladilno teko?ino. Zdaj po nekaj dneh mirovanja pa niti v?gati ve? no?e - ne da kontakta, lu?i pa delajo, el.stekla ne delajo, radio ne dela, 4-smerokazi ne delajo, centralno zaklepanje dela.... zelo "?udno" je vse skupaj. Sem odklopil iz akumulatorja in priklopil drug akumulator, pa isto ne dela. Prav tako sem ga pustil ve? ur odklopljenega (za primer, ?e se je ra?unalniku kaj zme?alo). Citiraj
markym Napisano 26. junij, 2017 Prijavi Napisano 26. junij, 2017 Vzemi sve?ke ven ?e je bencinar in ga potem probaj zaverglat. Mogo?e ima? vodo v cilindru in je hidravli?no blokiran. ?e je voda v olju je lahko tudi preplozano tesnilo glave. Citiraj
markym Napisano 26. junij, 2017 Prijavi Napisano 26. junij, 2017 Seveda pa tudi preveri varovalke zakaj ni elektrike. Citiraj
pi0t Napisano 26. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2017 Seveda pa tudi preveri varovalke zakaj ni elektrike. Dizel je. Voda v cilindru? Kako preverim to? Varovalke sem pregledal in ugotovil zakaj so lu?i delale, radio in ostale stvari pa ne. To sem re?il.?e vedno pa ostaja problem zakaj dam lahko kontakt, ko obrnem klju? se pa ni? ne zgodi. Samo en manj?i klik se sli?i pri sopotniku v armaturi. Preveril sem tudi maso in zamenjal akumulator, pa je isti rezultat. Kontakt dobim, vse dela, obrne pa ne. Rad bi ga vsaj zalaufal toliko, da ga zapeljem do bli?njega mehanika. Citiraj
markym Napisano 26. junij, 2017 Prijavi Napisano 26. junij, 2017 Pri dizlu bo to te?je preverit. Lahko je hidravli?no blokiran tudi zaradi pu??anja ?obe in je cilinder poln goriva. Definitivno za na avtovleko da ne bo ve? ?kode. mogo?e se da ?e "poceni" re?it. Citiraj
Deeyan Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Predvidevam da gre za Mazdo 2 1.4D motor? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.