`ripper` Napisano 5. julij, 2017 Prijavi Napisano 5. julij, 2017 Eko, za?enja se kazat starost.Skratka, voznikova vrata se mi na daljincu ne odklepajo s prve, ?ele z drugim pritiskom. Prej se je to zgodilo ob?asno, zdej pa porajtam, da ?e prakti?no vsako jutro. Nisem ?e probal, kaka je situacija na klju? (ubistvu sploh ne vem, ?e sem ga ?e kdaj vtaknil not).Skratka, danes sem pa opazil ?e, da ko je ?ipa povsem spu??ena, v vratih grdo zaropota, ko jo dvignem. Sicer ni vidt, da bi se kaj zatikala al pa karkoli, ampak tru?? v vratih mi ni v?e?.Malo se imam namen lotit dol dat tapeto, pa me samo zanima, je s tem veliko jebanja? je ?ez prelepljena folija, ki se nikoli ve? ne prime, ko jo dol da?? ?e na kej drugega bit pozorn? Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
mazdaman Napisano 5. julij, 2017 Prijavi Napisano 5. julij, 2017 Na premacyju v?eraj potreboval 5-10 min pa je bila tapeta dol, polivinil je pa lepljen z lepilno tesnilno maso in se lepo nazaj lepi. Gre pa te?ko iz obla?il dol. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 5. julij, 2017 Prijavi Napisano 5. julij, 2017 Eko, za?enja se kazat starost.Skratka, voznikova vrata se mi na daljincu ne odklepajo s prve, ?ele z drugim pritiskom. Prej se je to zgodilo ob?asno, zdej pa porajtam, da ?e prakti?no vsako jutro. Nisem ?e probal, kaka je situacija na klju? (ubistvu sploh ne vem, ?e sem ga ?e kdaj vtaknil not).Skratka, danes sem pa opazil ?e, da ko je ?ipa povsem spu??ena, v vratih grdo zaropota, ko jo dvignem. Sicer ni vidt, da bi se kaj zatikala al pa karkoli, ampak tru?? v vratih mi ni v?e?.Malo se imam namen lotit dol dat tapeto, pa me samo zanima, je s tem veliko jebanja? je ?ez prelepljena folija, ki se nikoli ve? ne prime, ko jo dol da?? ?e na kej drugega bit pozorn??isto enostavno,par vijakov drugo je vsena pritiskavce.5 min dela. Citiraj
`ripper` Napisano 5. julij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2017 No, sej, kokr sm zdejle pregledal yt na to temo, je vidt, da nekej velik polivinila ni, da so samo paneli nalepljeni na pleh, kolikor so nalepljeni. Za pokanje ?ipe pa...ne vem, mogo?e bo kako vodilo sneto al pa od?ravfano, se nadejam, da ni kej huj?ega Se pa vidi, da se ta vrata najve? matrajo, tud zapirajo se najte?je, ?e jih ne zaloputnem mal bolj, se niti ne zaprejo dobro ve?. A to misli?, se da kej na?telat klju?avnico? Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.