Scr3am Napisano 2. julij, 2018 Prijavi Napisano 2. julij, 2018 Samo laufi cim dlje od takega avta. Raje se ?e pol leta furam s 13 let staro mazdo 6 in pocakam na "normaln" avto. Folk se je vcasih vsaj potrudil in probal taksen avto zrihtati in potem prodati naprej, kot da se ni nic zgodilo. Ne pa tole . A ni drgac tako, da moras imeti ful kasko, ce vzames avto nq lizing?P.S. zakaj pa ne uvozis kaksnega iz nemcije, saj imas tam veliko vec izbire. Citiraj
Gelipter Napisano 2. julij, 2018 Prijavi Napisano 2. julij, 2018 Ej..Alex videl te Mazdurine parkirane blizu Avto plusa..takoj mi je blo ?udno..zakaj so parkirane tam..?.?.zdaj mi je jasno..to je cela jebaaa..ufff..noro.lp Citiraj
Alex Napisano 2. julij, 2018 Prijavi Napisano 2. julij, 2018 Samo laufi cim dlje od takega avta. Raje se ?e pol leta furam s 13 let staro mazdo 6 in pocakam na "normaln" avto. Folk se je vcasih vsaj potrudil in probal taksen avto zrihtati in potem prodati naprej, kot da se ni nic zgodilo. Ne pa tole . A ni drgac tako, da moras imeti ful kasko, ce vzames avto nq lizing?P.S. zakaj pa ne uvozis kaksnega iz nemcije, saj imas tam veliko vec izbire.Sej izgleda, da bo potrebno glih to. Kar sem pri nas gledal po normalnih cenah je bilo povsod neko mu?kanje in prikrivanje. Sicer se pa tudi v Nem?iji lahko zafrkne?. Na sliki izgleda kot nov pa pride? gor in je taka tragedija kot tale ?rna. Ej..Alex videl te Mazdurine parkirane blizu Avto plusa..takoj mi je blo ?udno..zakaj so parkirane tam..?.?.zdaj mi je jasno..to je cela jebaaa..ufff..noro.lpSej ?e, ko je pri?el ta "gazda" mi je ze samo z obna?anjem dal vedeti, da je neka mu?ka. Pa? imam nos za take modele. Citiraj
323 BA Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Tudi Kumho so dobrih 100 komad in so zelo OK gume. Premium znamke pa res cca. 200 EUR. Citiraj
Tormentor Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 Pozdravljeni. V oko sta mi padli dve mazdi 6 na avto net letnik 2015.Je pri teh modelih in motorjih kaj znanih problemov. Na kaj posebej pazit pri ogledu? Mazda Mazda6 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 Karavan CD175 AWD Revolution Top črno usnje Avt. , letnik:2015,15499 EUR :: www.Avto.net :: Mazda Mazda6 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 Karavan CD175 AWD Revolution-Led-Usnje-Memory-Kame, letnik:2016,15480 EUR :: www.Avto.net :: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.