Scr3am Napisano 15. oktober, 2017 Prijavi Napisano 15. oktober, 2017 Men je reku da so hatchback verzije imele vpoklic za sedez in amortizerje za sedanke pa samo sedez in so to tudi samo zamenjali . Ce si dobil obvestilo pojdi zamenjati an . Kaj pa je sploh fora da so naredili vpoklic za amortizerje ? Citiraj
Boss Napisano 15. oktober, 2017 Prijavi Napisano 15. oktober, 2017 Verjetno se je res komu odlomil tale amortizer in so vrata prtlja?nika padla nanj. Ker gre v takih primerih za velike od?kodnine je verjetno ceneje zamenjati amortizerje na vseh. Citiraj
simon87 Napisano 16. oktober, 2017 Prijavi Napisano 16. oktober, 2017 Se pravi da menjajo sedez oz. Popravijo ce skripa ali ce se na ovinku premakne na pooblascenem servisu? Kaj pa ce avto ni vec servisiran na pooblascenem? Vseeno to uredijo? Citiraj
Jest Napisano 19. oktober, 2017 Prijavi Napisano 19. oktober, 2017 Evo... na moji sestici je vpoklic narejen ... in imam sedaj nove amortizerje prtljaznih vrat ... Vse skupaj je bilo urejeno hitreje, kot sem uspel spiti kavico, ki so mi jo ponudili na A-Cosmosu ... Pred mano je bil se en z belo sestico GH ... pa se en bel CX-5 ... ... izgleda trenutno delajo vecinoma samo to 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
ugregor Napisano 22. oktober, 2017 Prijavi Napisano 22. oktober, 2017 Po moje bi moral tole biti najve?ji vpokllic v zgodovini Mazde in ostalih Japoncev. Samo nikoli ne bodo priznali da so vgrajevali material, ki ga ne bi smeli. Citiraj
simon87 Napisano 21. december, 2017 Prijavi Napisano 21. december, 2017 Tudi jaz sem dobil pismo za vpoklic glede voznikovega sede?a in sicer naj bi se zamenjal ali oja?al mehanizem za dvig sede?a, Po novem letu so rekli naj pokli?em ker morajo naro?it dele... ?e zmeri me pa mu?i tresenje pri zaviranju z ma?ino avto se v celoti strese. Nosilci so dobri sklopka tud ne drsi res pa da bolj na vrhu prijemlje. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Bremze so ok ker ?e samo z njimi bremzam tresenja ni... Citiraj
jures Napisano 21. december, 2017 Prijavi Napisano 21. december, 2017 Tudi jaz sem dobil pismo za vpoklic glede voznikovega sede?a in sicer naj bi se zamenjal ali oja?al mehanizem za dvig sede?a, Po novem letu so rekli naj pokli?em ker morajo naro?it dele... ?e zmeri me pa mu?i tresenje pri zaviranju z ma?ino avto se v celoti strese. Nosilci so dobri sklopka tud ne drsi res pa da bolj na vrhu prijemlje. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Bremze so ok ker ?e samo z njimi bremzam tresenja ni...znane so napake na rokah....par mandeljcev je to zrihtalo tukaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ziga.mazda Napisano 21. december, 2017 Prijavi Napisano 21. december, 2017 Kje se lahko preveri te vpoklice? vpi?em ?t. ?asije in mi poka?e ?e je kaj. Kaj se pa dogaja z voznikovim sede?em? mogo?e ledveni del kaj narobe z njim? Citiraj
simon87 Napisano 21. december, 2017 Prijavi Napisano 21. december, 2017 znane so napake na rokah....par mandeljcev je to zrihtalo tukajAmpak nebi se slisalo pokanje ce bi bla napaka na rokah? Pri meni se strese avto ampak zanimivo mi je to da ne vedno...Ziga.mazda: pri meni skripa cel sedez na ovinku prav tako mam obcutek da se prestavlja levo in desno v ovinku. Lahko da so kaksni nosilci.... Ne vem bom videl ko grem na servis... Citiraj
Boss Napisano 21. december, 2017 Prijavi Napisano 21. december, 2017 Meni so zamenjali nosilce, saj je na ovinku po?ilo v stolu in se je premaknil za cca pol cm. Zdaj je pa OK, ne poka ve?. Citiraj
Robert Napisano 22. december, 2017 Prijavi Napisano 22. december, 2017 Zanima me katere modele vpoklicujejo in letnike ter zakaj ? Citiraj
Aless Napisano 22. december, 2017 Prijavi Napisano 22. december, 2017 Jst sem tud vceraj dobil tale vpoklic za sedez, za amortizerje pa nic pa mam karavana?!Zgleda bom moral na servisu povprasat kak je z amortizerji. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
jures Napisano 22. december, 2017 Prijavi Napisano 22. december, 2017 ?akte kateri letnik ima? za zic? Ne mi re?ti da se napaka iz 1. serije ponavlja? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ziga.mazda Napisano 22. december, 2017 Prijavi Napisano 22. december, 2017 Meni se re?ujejo glede pokanja v podvozju...ampak glede vpoklica me ne obve??ajo. Glede sede?a pa ledveni del ko ga namestim mi ne ostane tako ampak po enem dnevu popusti in morem spet nastimat...ker imam ledveni del do konca vzunaj opazim spremembo Citiraj
Robert Napisano 22. december, 2017 Prijavi Napisano 22. december, 2017 Zanima me katere modele vpoklicujejo in letnike ter zakaj ? Sem ?el danes na po?to iskat Mazdin vpoklic za sede?, M6 GT (5 vratna), letnik 11/2008. Citiraj
Aless Napisano 22. december, 2017 Prijavi Napisano 22. december, 2017 ?akte kateri letnik ima? za zic? Ne mi re?ti da se napaka iz 1. serije ponavlja? Mazda 6 (GH) karavan, letnik 2008 (usnjeni elektri?ni memory sede?i) Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 22. december, 2017 Prijavi Napisano 22. december, 2017 Kaksen problem je pa bil pri prvi seriji s sedezom ? Ce sem cist iskren tudi nevem kaj naj bi bilo narobe pri drugi generaciji. Baje da neka vodila ki naj bi kao pokala ? Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2017 Prijavi Napisano 22. december, 2017 Pri prvi ni bilo te?av z vodili sede?ev, pri drugi pa, ker se je ?paralo na materjalih. Citiraj
jures Napisano 23. december, 2017 Prijavi Napisano 23. december, 2017 Meni je prva pokala. Res da je bila ravljena z 170k a vseeno. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 23. december, 2017 Prijavi Napisano 23. december, 2017 Moja je imela 300k pa nic ni pokalo ? Tudi pri drugi generaciji (se) nisem opazil, da bi karkoli pokalo pa imamo dve pri bajti. Kaj tocno naj bi pa pokalo ? Ko gres v ovinek ? Citiraj
jures Napisano 23. december, 2017 Prijavi Napisano 23. december, 2017 Moja je imela 300k pa nic ni pokalo ? Tudi pri drugi generaciji (se) nisem opazil, da bi karkoli pokalo pa imamo dve pri bajti. Kaj tocno naj bi pa pokalo ? Ko gres v ovinek ?Kok mas kil? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 23. december, 2017 Prijavi Napisano 23. december, 2017 Kok mas kil? Jest imam velik kil, pa mi ni pokalo se pri nobeni (imel prvi dve generaciji, imam pa se vedno tretjo generacijo)... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 23. december, 2017 Prijavi Napisano 23. december, 2017 Jaz sem imel na 2003 6ki v obdobju debelih krav in bikov cca.115kg, pa do 350000km ni bilo pokanja Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.