Skoči na vsebino

Vpoklic CX-5, CX-3, Mazda3, Mazda5, Mazda6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Men je reku da so hatchback verzije imele vpoklic za sedez in amortizerje za sedanke pa samo sedez in so to tudi samo zamenjali :). Ce si dobil obvestilo pojdi zamenjati an :). Kaj pa je sploh fora da so naredili vpoklic za amortizerje ?

Napisano

Verjetno se je res komu odlomil tale amortizer in so vrata prtlja?nika padla nanj. Ker gre v takih primerih za velike od?kodnine je verjetno ceneje zamenjati amortizerje na vseh.

33112_1.png

Napisano

Se pravi da menjajo sedez oz. Popravijo ce skripa ali ce se na ovinku premakne na pooblascenem servisu? Kaj pa ce avto ni vec servisiran na pooblascenem? Vseeno to uredijo?

:zoom-zoom:

Napisano

Evo... na moji sestici je vpoklic narejen ... in imam sedaj nove amortizerje prtljaznih vrat :) ... Vse skupaj je bilo urejeno hitreje, kot sem uspel spiti kavico, ki so mi jo ponudili na A-Cosmosu ...  :notworth:

Pred mano je bil se en z belo sestico GH ... pa se en bel CX-5 ...  :P ... izgleda trenutno delajo vecinoma samo to  :rolleyes:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Tudi jaz sem dobil pismo za vpoklic glede voznikovega sede?a in sicer naj bi se zamenjal ali oja?al mehanizem za dvig sede?a, Po novem letu so rekli naj pokli?em ker morajo naro?it dele...  ?e zmeri me pa mu?i tresenje pri zaviranju z ma?ino avto se v celoti strese. Nosilci so dobri sklopka tud ne drsi res pa da bolj na vrhu prijemlje. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Bremze so ok ker ?e samo z njimi bremzam tresenja ni...

Napisano

Tudi jaz sem dobil pismo za vpoklic glede voznikovega sede?a in sicer naj bi se zamenjal ali oja?al mehanizem za dvig sede?a, Po novem letu so rekli naj pokli?em ker morajo naro?it dele...  ?e zmeri me pa mu?i tresenje pri zaviranju z ma?ino avto se v celoti strese. Nosilci so dobri sklopka tud ne drsi res pa da bolj na vrhu prijemlje. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Bremze so ok ker ?e samo z njimi bremzam tresenja ni...

znane so napake na rokah....par mandeljcev je to zrihtalo tukaj

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

znane so napake na rokah....par mandeljcev je to zrihtalo tukaj

Ampak nebi se slisalo pokanje ce bi bla napaka na rokah? Pri meni se strese avto ampak zanimivo mi je to da ne vedno...

Ziga.mazda: pri meni skripa cel sedez na ovinku prav tako mam obcutek da se prestavlja levo in desno v ovinku. Lahko da so kaksni nosilci.... Ne vem bom videl ko grem na servis...

Napisano

Meni so zamenjali nosilce, saj je na ovinku po?ilo v stolu in se je premaknil za cca pol cm. Zdaj je pa OK, ne poka ve?.

33112_1.png

Napisano

Jst sem tud vceraj dobil tale vpoklic za sedez, za amortizerje pa nic pa mam karavana?!

Zgleda bom moral na servisu povprasat kak je z amortizerji.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

?akte kateri letnik ima? za zic? Ne mi re?ti da se napaka iz 1. serije ponavlja?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Meni se re?ujejo glede pokanja v podvozju...ampak glede vpoklica me ne obve??ajo.

Glede sede?a pa ledveni del ko ga namestim mi ne ostane tako ampak po enem dnevu popusti in morem spet nastimat...ker imam ledveni del do konca vzunaj opazim spremembo

Napisano

Zanima me katere modele vpoklicujejo in letnike ter zakaj ?

Sem ?el danes na po?to iskat Mazdin vpoklic za sede?, M6 GT (5 vratna), letnik 11/2008.

Napisano

?akte kateri letnik ima? za zic? Ne mi re?ti da se napaka iz 1. serije ponavlja?

Mazda 6 (GH) karavan, letnik 2008 (usnjeni elektri?ni memory sede?i)

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Kaksen problem je pa bil pri prvi seriji s sedezom ? Ce sem cist iskren tudi nevem kaj naj bi bilo narobe pri drugi generaciji. Baje da neka vodila ki naj bi kao pokala ?

Napisano

Pri prvi ni bilo te?av z vodili sede?ev, pri drugi pa, ker se je ?paralo na materjalih.

33112_1.png

Napisano

Meni je prva pokala. Res da je bila ravljena z 170k a vseeno.

Napisano

Moja je imela 300k pa nic ni pokalo ? Tudi pri drugi generaciji (se) nisem opazil, da bi karkoli pokalo pa imamo dve pri bajti. Kaj tocno naj bi pa pokalo ? Ko gres v ovinek ?

Napisano

Moja je imela 300k pa nic ni pokalo ? Tudi pri drugi generaciji (se) nisem opazil, da bi karkoli pokalo pa imamo dve pri bajti. Kaj tocno naj bi pa pokalo ? Ko gres v ovinek ?

Kok mas kil? :)

Napisano

Kok mas kil? :)

Jest imam velik kil, pa mi ni pokalo se pri nobeni (imel prvi dve generaciji, imam pa se vedno tretjo generacijo)...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz sem imel na 2003 6ki v obdobju debelih krav in bikov cca.115kg, pa do 350000km ni bilo pokanja :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.