Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Po tem ko sem kupil mazdo 6 sem seveda moral kupiti ?e mazdo 3 ... zanima me ali je pri vseh mazdah 3 tako trdo prestavljanje v prestavni ro?ici ... se mi zdi da imam jaz v ?estki malo bolj mehko prestavljanje.... gre pa se za trojko letnik 2004 1.6i

Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk

Napisano

tega se bom ravnokar lotil... da vidim ?e bo kaj druga?e...

Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk

Napisano

je malo bolj?e.. moram sprobati na kak?ni drugi trojki da vidim kak?na je razlika ... 

Napisano

Na 3ki letnik 2009 je slo vse lepo gladko. Se mi zdi da je potrebno zdaj na novi 6ki precej bolj z obcutkom prestavljat... Pri meni ni tolko problem v sami rocici kot pa obcutek pri menjavanju iz 1 v 2, kot da bi menjaval s slabo pritisnjeno sklopko, da obcasno rahlo zaskrta.

Zoom-zoom

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.