salesky Napisano 5. avgust, 2017 Prijavi Napisano 5. avgust, 2017 Najprej vsi lepo pozdravljeni! Zanima me ali je pri CX-5 tempomat v standardni opremi ali je to opcijska oprema? Kupujem CX-5 2015 (facelift) 2.2d Attraction in na avto-netu sicer pi?e pod opremo tempomat, pri izpisku ki mi ga je dal prodajalec pa nikjer ne pi?e tega podatka zato se bojim, da slu?ajno tega nima (pozabil sem ga direktno vpra?at)? Je kje kak seznam standardne opreme po razli?nih nivojih opreme? Hvala za va?o pomo?! Citiraj
Gelipter Napisano 5. avgust, 2017 Prijavi Napisano 5. avgust, 2017 Ej....lp jaz imam isto mazdurino samo benz.oprema Attraction in ima tempomat...poglej pod to opremo na katalog mazde..cx5 2015.vse pi?e ...zoom zoom lp Citiraj
salesky Napisano 5. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2017 Hvala za info!. Zal nisem uspel najti kataloga. Citiraj
Excalibur Napisano 5. avgust, 2017 Prijavi Napisano 5. avgust, 2017 Katalog za CX-5 http://www.mazda.si/assets/slovenia/salon/brochures/cx-5/Nova%20Mazda%20CX-5%20Apr%2017%20Web.pdf Citiraj
izacus Napisano 6. avgust, 2017 Prijavi Napisano 6. avgust, 2017 Poleg tega pa poglej na volan - tipke za tempomat so na desni strani, sigurno je kak?na slika Citiraj
salesky Napisano 6. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2017 Excalibur: hvala ampak to je od nove verzije. Izacus: ja..saj jutri ko jo grem iskat bom preveril za vsak slucaj Sem uspel najt en nemski katalog in pise da je tempomat od opreme "Challange" naprej. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.