dejan.mandelc1 Napisano 6. avgust, 2017 Prijavi Napisano 6. avgust, 2017 Helloooo Ali mogo?e ve kaj bi bil tale zvok iz armaturke .... https://youtu.be/t9LX-47Y6L8 Citiraj
svadreb Napisano 6. avgust, 2017 Prijavi Napisano 6. avgust, 2017 Kakor se to sli?i iz posnetka na youtube, bi rekel, da se sli?i ventilator. Daj ga na nulo in probaj ?e enkrat. Mogo?e ma? kako suho listje okol vetrnice al je pa motor?ek ?e mal zmatran. Citiraj
dejan.mandelc1 Napisano 6. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2017 ventilator v kabini mislis ... v kabini sem imel vse izklopljeno Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
Simon Herman Napisano 6. avgust, 2017 Prijavi Napisano 6. avgust, 2017 Imam mazdo premacy in zvok armaturne je dvakrat huj?i bolj ropo?e neni okoli radija nekaj ropo?e pa me ne moti tko zelo Poslano z mojega HUAWEI VNS-L21 z uporabo Tapatalk Citiraj
dejan.mandelc1 Napisano 6. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2017 sej mote?e nekak ni ... me pa zanima kaj je vzrok tega Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
Balki Napisano 6. avgust, 2017 Prijavi Napisano 6. avgust, 2017 Pri meni na Mazdi 3 se isto sli?i. Citiraj
svadreb Napisano 7. avgust, 2017 Prijavi Napisano 7. avgust, 2017 Hmmm, mislim, definitivno se sli?i kot kak ventilator. Mogo?e ima avtoradio kak ventilator?ek zadaj, da mu hladi elektorniko. Kak podoben, kot so na ra?unalnikih. Tudi na PC znajo po dolo?enem ?asu ropotat, ko se na vetrnici prah nabere in ko se le?aj?ki posu?ijo. Citiraj
mazdaman Napisano 23. avgust, 2017 Prijavi Napisano 23. avgust, 2017 Imam mazdo premacy in zvok armaturne je dvakrat huj?i bolj ropo?e neni okoli radija nekaj ropo?e pa me ne moti tko zelo Poslano z mojega HUAWEI VNS-L21 z uporabo TapatalkVzami ven ventilator in ga o?isti. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dejan.mandelc1 Napisano 29. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2017 ta ventilator je zaavtoradiu...,?? Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
dejan.mandelc1 Napisano 29. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2017 ta ventilator je zaavtoradiu...,?? Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalkal morim kje drugre razkopati.. Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
mazdaman Napisano 30. avgust, 2017 Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 Mo?no, da je za avtoradiem, ker je tudi kabinski filter skrit u PM v teh trojkah. Poglej malo YT Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dejan.mandelc1 Napisano 30. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 bom ta teden posvetil neki ?asa tej zadevi da vidim v katerem grmu ti?i zajec Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
uklopko Napisano 30. avgust, 2017 Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 hej ne seri z razdiranjem za radijem ker ne bo? ni? na?el.Imel sem enak zvok pri moji mazdi 3 in problem..........je v temperaturnem senzorjem kabine ki se nahaja DESNO od volana v vi?ini kolen. Poglej so neke majhne re?ice notri pa je tipalo z ventilatorjem in ta ropota- potolci da vidi? ?e je to .evo ?e link o ?em govorim upam da je pravo ----hehehe mora bit Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
dejan.mandelc1 Napisano 30. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 evo to je ta zvok jea Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalkzdej vemo kje je problem ... super ... hvala.. ?e si kje blizu Celja dobi? za pivo Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
uklopko Napisano 30. avgust, 2017 Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 Ni blema .....Jaz sem tudi skoraj doktoriral ampak hitro na?el te?avo ?tromar pa? sem pa dal vmes silikonske podlo?ke in je zadeva bila re?ena.hvala in se ob priliki vidimo na kakem meetu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.