salesky Napisano 9. avgust, 2017 Prijavi Napisano 9. avgust, 2017 Pozdravljeni, Ali se je ?e kdo sre?al s te?avo, da je ena izmed dnevnih LED lu?i za?ela slab?e svetit in utripat? Na internetu sem zasledil, da je kar nekaj teh te?av in naj bi se celo menjalo v garanciji. Klical sem Selmar in ni? ne vejo o tem in bi moral pripeljati na pregled. To bom seveda naredil ampak me vseeno zanima, ?e je imel kdo ?e tak?ne probleme in ali je uspe?no re?il. Avto je CX5 letnik 2015 (prenovljeni model). Citiraj
jures Napisano 9. avgust, 2017 Prijavi Napisano 9. avgust, 2017 Kakorkoli vedo ali ne vedo, avto je v garanciji! Tole bo zanimivo, prvi primer okvare led. Ali bodo to smatrali kot potrosni material ali del avta...Pri konkurencni znamki vem da menjajo pod garancijo (kolegi 2x dnevna, 1x cela luc z racunalnikom) Sporoci Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
salesky Napisano 9. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2017 Bomo vidli, upam da nebo tezav. Druga?e sem na?el temo kjer je veliko govora o tem https://www.mazdas247.com/forum/showthread.php?123857122-Daytime-running-lights-dim-flickering Citiraj
Gelipter Napisano 10. avgust, 2017 Prijavi Napisano 10. avgust, 2017 Ej...Salesky imam isto mazdurino l 2015..in meni sveti led dnevne lu?i normalno..pokli?i mazda servis obvezno...garancija G.majesa..Btc..ljubljana..javi lp Citiraj
icko007 Napisano 25. september, 2018 Prijavi Napisano 25. september, 2018 V?eraj opazil, da ena utripa, druga v?asih ne v?ge. Bom ?e malo po?akal potem pa zamenjal. Menda izven garancije 1000 evrov po kosu... Citiraj
salesky Napisano 25. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2018 No jaz sem v tem ?asu ?e re?il zadevo pod garancijo (Ferk). Najprej mi je samo ena delala probleme in so jo zamenjali, potem ?ez ?as pa je ?e druga "spustila du?o" in smo zamenjali ?e drugo. Niso ni? komplicirali tako, da ?imprej na servis pokazat. Zahtevaj, da takoj poslikajo in reklamirajo, ker meni se je zgodilo da je vmes za?elo spet delat in sem moral ?akat, da se problem spet pojavi. Citiraj
Aless Napisano 25. september, 2018 Prijavi Napisano 25. september, 2018 F.. Kao ful vzdrzljive led in pol pocrkajo ze po 3letih, kaj sele bo ko bodo novejsi avti iz en garancije. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Boss Napisano 25. september, 2018 Prijavi Napisano 25. september, 2018 Tako je bilo na za?etku tud s Xenoni.. Recimo prva generacija 6-ke so mi 2x v garanciji menjali balaste oziroma baje celo lu?. Pri drugi generaciji pa s xenoni ni bilo nobenih te?av pa imam 2x ve? prevo?enih km in 2,5x ve? let na grbi kot pri prvi (govorimo o starosti avta, da ne bo kdo dobil kake prebliske ). Citiraj
jures Napisano 25. september, 2018 Prijavi Napisano 25. september, 2018 Tele xenonke ki jih imam notri bom pa prav pogledal katere so notri, delajo dan. sigurno imajo ve? kot 2000 lumnov, kljub temu da nimam pranja... ?e crkne grem po original Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 25. september, 2018 Prijavi Napisano 25. september, 2018 Ni nujno, da so svetilke, lahko imajo Francozi zelo dobro optiko lu?i narejeno in se da z normalnimi potegnt bistveno ve? kot recimo pri Mazdi, kjer Japonci to lekcijo niso najbolje osvojili. 1 Citiraj
salesky Napisano 25. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2018 Da nebo pomote, meni so crkovale dnevne luci (te so na cx-5 komaj z faceliftom prisle 2016) in ne glavne zasencene in dolge, ki so prav tako LED Citiraj
Boss Napisano 25. september, 2018 Prijavi Napisano 25. september, 2018 Aha za dnevne LED je pa? vse dobr in so ?paral ter dal notri nek ?ip?it. Citiraj
Scr3am Napisano 26. september, 2018 Prijavi Napisano 26. september, 2018 Ni nujno, da so svetilke, lahko imajo Francozi zelo dobro optiko lu?i narejeno in se da z normalnimi potegnt bistveno ve? kot recimo pri Mazdi, kjer Japonci to lekcijo niso najbolje osvojili.Tocno tako. Prva generacija 6ke je imela zarnice D2S in so svetile za en k.. Druga generacija ima isto D2S zarnico in sveti v nulo. K svetilnosti veliko pripomore tudi leca na zarometu Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.