dejan.mandelc1 Napisano 10. avgust, 2017 Prijavi Napisano 10. avgust, 2017 Dobro jutro ... Dva dni ?e opa?am, da mi gorita lu?ki za ro?no in dsc po kakem kilometru pa ugasneta ... opazil sem tudi da bota lu?ke gorele le takrat ko bo avto dlje ?asa stal... kako dolgo nevem, ampak ko stoji ?ez no? se pri?geta ?e pa pustim avto stat kak?no uro pa se ne pri?ge .. mogo?e ker je ?e ogret.... Dogaja pa se to v mazdi 6 letnik 2007 147000 km prevo?enih Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
jures Napisano 10. avgust, 2017 Prijavi Napisano 10. avgust, 2017 Dobro jutro ... Dva dni ?e opa?am, da mi gorita lu?ki za ro?no in dsc po kakem kilometru pa ugasneta ... opazil sem tudi da bota lu?ke gorele le takrat ko bo avto dlje ?asa stal... kako dolgo nevem, ampak ko stoji ?ez no? se pri?geta ?e pa pustim avto stat kak?no uro pa se ne pri?ge .. mogo?e ker je ?e ogret.... Dogaja pa se to v mazdi 6 letnik 2007 147000 km prevo?enih Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalkpreveri ?e ni aku bolj pazen, oz ce si ga odklapljal je treba nau?iti volan levo desno 2x preveri nivo zavorne pa je ta break light rdeca? velikokrat se jo zamenja za rumeno od TCSja - takrat so to ventil?ki v gumah za tlak v ku... druga?e pa RTFM Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejan.mandelc1 Napisano 13. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2017 nivo olja je bil nizje kot bi moral biti... tnx Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
Brane Napisano 13. avgust, 2017 Prijavi Napisano 13. avgust, 2017 Ne bi bilo slabo da prekontolira? zavorne plo??ice Citiraj
SoulMan Napisano 16. avgust, 2017 Prijavi Napisano 16. avgust, 2017 nivo olja je bil nizje kot bi moral biti... tnx Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk A to resno? Saj za to zadevo obstaja namenska lu?ka... Eh...Mazda... Citiraj
dejan.mandelc1 Napisano 16. avgust, 2017 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2017 A to resno? Saj za to zadevo obstaja namenska lu?ka... Eh...Mazda... resno ja ... zato nisem niti po?tudiral da bi preveril nivo olja... Poslano z mojega MHA-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
Robert Napisano 13. oktober, 2017 Prijavi Napisano 13. oktober, 2017 Bom uporabil kar to temo. V?eraj zve?er sem v gara?i opazil, da mi utripa lu?ka za odprta vrata (na armaturi) in isto?asno so se mi pri?igale in uga?ale lu?ki za notranjo osvetlitev (tiste pri notranjem vzvratnem ogledalu na stropu), ki so po nekaj utripanj pustile lu?ki(notranji) pri?gani. Preveril sem vsa vrata in ugotovil, da so zaprta. Poskusil sem tudi z daljincem odkleniti in zakleniti vrata pa ni bilo ni? bolj?e. Zanima me kaj bi lahko to bilo narobe pri moji M6 (letnik 2008, 5 vratna). Citiraj
jures Napisano 13. oktober, 2017 Prijavi Napisano 13. oktober, 2017 Bom uporabil kar to temo. V?eraj zve?er sem v gara?i opazil, da mi utripa lu?ka za odprta vrata (na armaturi) in isto?asno so se mi pri?igale in uga?ale lu?ki za notranjo osvetlitev (tiste pri notranjem vzvratnem ogledalu na stropu), ki so po nekaj utripanj pustile lu?ki(notranji) pri?gani. Preveril sem vsa vrata in ugotovil, da so zaprta. Poskusil sem tudi z daljincem odkleniti in zakleniti vrata pa ni bilo ni? bolj?e. Zanima me kaj bi lahko to bilo narobe pri moji M6 (letnik 2008, 5 vratna).eno stikalo na enih od vrat ti ?teka. ?e se prav spomnim ima ta mazda samo en skupen znak kajne? Ne ka?e vsake vrata posebej, ?e je tako bo? moral malo sam diagnozirat. Verjetno bo dosti da malo s prstom drma? na na?in da so vsa vrata zaprta potem pa odpira? ena pa po ena in posameznega pritiska?. In ?e se ugasne je ok, ?e ?teka si ga na?el. Nahaja se pa na sprednjem delu na okvirju avta (ne vrat) Zadaj pa zna biti da je stikalo del zapirala.....https://www.youtube.com/watch?v=FqxukQvO9Lw Tale ma dober recept, podma?i in razbutaj , ampak to ni mazda, spredaj je stikalo na okvirju kot sem rekel, zadaj pa zna biti v zapiralu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jonathan2 Napisano 13. oktober, 2017 Prijavi Napisano 13. oktober, 2017 Malo offtopic. Kdaj je Mazda za?ela v M6 dajat senzorje tlaka? Kolikor vem jih moja M6 nima. Ali pa?? Citiraj
Robert Napisano 13. oktober, 2017 Prijavi Napisano 13. oktober, 2017 eno stikalo na enih od vrat ti ?teka. ?e se prav spomnim ima ta mazda samo en skupen znak kajne? Ne ka?e vsake vrata posebej, ?e je tako bo? moral malo sam diagnozirat. Verjetno bo dosti da malo s prstom drma? na na?in da so vsa vrata zaprta potem pa odpira? ena pa po ena in posameznega pritiska?. In ?e se ugasne je ok, ?e ?teka si ga na?el. Nahaja se pa na sprednjem delu na okvirju avta (ne vrat) Zadaj pa zna biti da je stikalo del zapirala.....https://www.youtube.com/watch?v=FqxukQvO9Lw Tale ma dober recept, podma?i in razbutaj , ampak to ni mazda, spredaj je stikalo na okvirju kot sem rekel, zadaj pa zna biti v zapiralu Hvala za odgovor, ja imam samo en skupen gumb, sem tudi pogledal spredaj kje je stikalo na sprednjem delu okvirja pa sem na?el 3 zadeve vse tri prekrite z nekak?no gumo na katere je mo?no pritisniti, sedaj pa ne vem kateri je pravi - dva sta skupaj in eden je pod tema dvema. Citiraj
Jest Napisano 13. oktober, 2017 Prijavi Napisano 13. oktober, 2017 Hvala za odgovor, ja imam samo en skupen gumb, sem tudi pogledal spredaj kje je stikalo na sprednjem delu okvirja pa sem na?el 3 zadeve vse tri prekrite z nekak?no gumo na katere je mo?no pritisniti, sedaj pa ne vem kateri je pravi - dva sta skupaj in eden je pod tema dvema. Enostavno probas... Ko ga pritisnes in ce imas ostala vrata zaprta, se mora pomoje ugasniti osvetlitev kabine Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Robert Napisano 15. oktober, 2017 Prijavi Napisano 15. oktober, 2017 Kot vse ka?e so bile na sre?o premalo zaprta samo ena izmed vrat, ker je sedaj spet vse O.K. Citiraj
jures Napisano 15. oktober, 2017 Prijavi Napisano 15. oktober, 2017 Potem bi ti mogla tudi notranja razsvetljava svetiti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.