David Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 No toktrat vam pa dajam fim?ek v katerem so primerjali oziroma so nardili en drag race med f1 r1 in Sboat... Precej zanimiva zadeva..... daVid Evo link Wruuuuuuuuum Citiraj Feel free....
Boss Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 err.. Am I missing somthing or what? :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 err.. Am I missing somthing or what? :ne vem: yeah, you're missing an "e" in your sentence :D Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 29. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2005 Boss.... nothing is missing.... Use je tam.... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 david...kdaj si bil pri okulistu nazadnje?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 yeah, you're missing an "e" in your sentence :D o lektor... kolk te Bosti pla?uje, za tak?ne usluge - kr po pravic povej, n? lagat, ker se po obliki pisave vidi a la?e? al ne Citiraj
David Napisano 29. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2005 UPS...... AJaaaaj-----Evo popravljam..... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 o lektor... kolk te Bosti pla?uje, za tak?ne usluge - kr po pravic povej, n? lagat, ker se po obliki pisave vidi a la?e? al ne heh v bistvu moram jaz bostiju placat, da iz moje labi-slovenscine napise tko, da se pol vsaj mal razume kar sem hotu povedat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 OK zdaj, ko imamo sliko se vra?am na temo. F1 pomete s konkurenco kot, da jo ni... kaj bi ?ele bilo, ?e bi bili ovinki... offtopic again: iz firbca sem ?el v iskalnik preverit kolk pogosto ljudje napi?ejo somthing oz. something in rezultat v googlu je 1.640.000 : 509.000.000 Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 Samo ?e zmeraj mi F1 ni preve? v?e?, premalo dogajanja, je WRC bolj?! Citiraj
poky Napisano 30. november, 2005 Prijavi Napisano 30. november, 2005 Samo ?e zmeraj mi F1 ni preve? v?e?, premalo dogajanja, je WRC bolj?! Evo,se strinjam s tabo!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.