Strela Napisano 29. avgust, 2017 Prijavi Napisano 29. avgust, 2017 ZdravoTeden dni nazaj sem kupil nekaj preko ebaya. Zadeva pla?ana preko PayPala. Dva dni nazaj mi prodajalec sporo?i da izelka nimajo in vrne denar na PayPal. Vmes pa se ?e videl porabo na kreditni kartici.Ali se to sedaj avtomatsko izni?i, oziroma kako dobim tisti denar prav na moj ra?un?HvalaLp Citiraj
Baby Viper Napisano 29. avgust, 2017 Prijavi Napisano 29. avgust, 2017 Bo povrnjeno, ampak zna trajati kak?en teden.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Scr3am Napisano 29. avgust, 2017 Prijavi Napisano 29. avgust, 2017 Refund dobis nazaj tako kot si placal...sepravi nazaj na kreditno kartico. Paypal ima v pogodbi napisano da imajo 30 dni casa da ti denar vrnejo nazaj, ampak bo po vsej vrjetnosti celotn proces trajal max. 7 dni. Pojdi na paypal in ce ti pise da si dobil refund na kartici pa se ne vidis zneska bo le ta viden v parih dneh . Fora je pomoje v tem da je refund povrnjen na kreditno kartico in more to banka odobriti in nevem kaj se vse in zna malenkost dlje trajati, kot pa recimo ce bi ti vrnili na paypal racun Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.