Skoči na vsebino

Kolesarjenje in tek

Ustvari kratki URL


Nejc1986

Priporočeno sporočilo

Evo sem kupil verigo, pa orodje za odstranjevanje odvečnih členov, pa razmaščevalec, pa mazivo, dal skoraj stotaka in zamenjal. Kaj naj rečem? Zgleda Ok, ampak vseeno ob prvi priliki zamenjam še najbolj obremenjen zobnik al pa celo kaseto. Sem dejansko opazil, da po moji oceni je tole voženo 80% v zadnji prestavi in ni čudno, da tistih 11 zobčkov na zobniku res gara.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

WWW.RTVSLO.SI

Primož Roglič se je po koncu sezone posvetil še netekmovalnim obveznostim. V Zagorju ob Savi so mu pripravili sprejem, od danes pa...

 

  • Všeč 1
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 12 urami je MazdaBoy napisal:

Ti si se že pelju po tej progi, a ne Zmaj 😉 🚲

S TBA sva se že tudi menila, da bi se enkrat skupaj dobili, druga opcija je pa "Binijeva" trasa, da bi se tam malo podružili forumski kolesarji. Seveda bi povabili VSE, ki delijo ta naš hobi. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 19 urami je Z M A J napisal:

S TBA sva se že tudi menila, da bi se enkrat skupaj dobili, druga opcija je pa "Binijeva" trasa, da bi se tam malo podružili forumski kolesarji. Seveda bi povabili VSE, ki delijo ta naš hobi. :)

Tle zagorska mi je tolk blizu, da bi kr s kolesom prišu. pa se lahka pri Zagorskem europarku dobimo k je parking ali pa na Železniški postaji. 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dne 20. 10. 2024 ob 20:29 je TBA napisal:

Lahko že naslednjo če bo vreme

Jaz sem ZA in bi lahko se dobili okrog 15h oz. malenkost prej. Če bo kaj interesa?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jaz sem kot kaže za letos zaključil. Včeraj bil od Portoroža do Grožnjana večino na kurčevem makedamu. Hrčki res ne znajo razločit med peskom in gruščem tko da ta del Paranzane je treba obvezno z MTB.jem. Vse ostalo odpade. Je pa drugače pokrajna zanimiva in zadeva razgibana, da ni dolgočasna in na Grožnjanu se dvigne skora do 300m nad morjem. Pogled na Mirensko dolino (ki bi lahko bila dejasnko meja med SLO in HR) pa res prečudovit.

 

Dogodek dneva: Starejša Italijanka s pobarvano frizuro in očitno možem (predvidevam, ker ga je nadirala kot malega cucka) se je zapeljala pri Grožnjanu skoraj v prvi tunel kolesarske predno je ugotovila, da je nekaj narobe. Ja takrat rata tud Panda velik avto in ga je hudič obrnit na ozki poti. Ampak bilo mi je zabavno in sem se naučil kar nekaj novih italijasnkih besed... sicer ne vem kaj pomenijo ampak bom izkoristil znanje ob prvi priliki, ko bom v Italiji.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dne 24. 9. 2024 ob 20:07 je Z M A J napisal:

Danes sem bil sicer s kombijem, ampak mi je v oči padla popolnoma nova zelo lepo urejena kolesarska steza med Veliko Ligojno in Horjulom. Je kdo to zadevo že lepo povezal v celoto, npr. v smeri Zaplane ali Polhovega Gradca, Vrhnike ali Logatca? :)

 

Tole sem sprobal danes, samo da sem se izognil tisti cesti Dobrova-Horjul, ker je prenevarna, sem šel na Polhov Gradec pa potem čez hrib v Horjul in nato do Vrhnike ter nazaj v Lj. Je dobrih 50km pa moram rećt, da je zelo prijetna zadeva in zelo razgibana, da ni dolgočasna. Je zapisana v moji beležki, da bo tole destinacija za 50km krog. Edina zamera... lepo narejeno ampak na celi trasi ni niti enega počivališča/klopce za kolesarje. Sej ne da bi ne vem kako rabil ampak kolesarske v drugih krajih to imajo.

 

Aja pa kmetje imajo njive, da morajo direkt preko kolesarske. Da bi kdo očistil traktor je pač ZF in na določenih delih je blata na frišno narejeni kolesarki že kar precej.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Pri trenutnih temperaturah zunaj mi še ni potrebno ogrevati.... 🤗 Sem jo pa pred cca 14timi dnevi, ko se je za par dni ohladilo malo zalaufal in res hitro ogreje za stopinjo, dve... 🤗 Kako bi bilo pozimi pa ne vem.... 🤔
    • @Scr3am   Vprašaj kateregakoli strojevodja,ki ima izpit za KISS-a...kako kaj klima v kabini🥶...ki si deli zunanjo enoto z klimo prvega potniškega oddelka za kabino... Ti bo dalo za misliti.
    • Imaš dve slike od zunaj...ta izolacija je še od prej...baker z izolacijo,odtok kondenza (32mm fi kanalizacijska),odvod kondenza zunanje enote (samo če greješ pozimi pri minusu) in kabel za štrom je vse še od prej...Januar 2018 Izolacija pa ni nič preperela...povečaj😉  Vse je odvisno od tega,al je speljana pod pokrov al ne...k če ni,pol pada gor dež,zmrzuje,in jo razdrobi. Podobno je na moji toplotni črpalki...bom slikal,in objavil....tudi moram še zrihtati😅...ma. nikoli ni konec,zmeraj se kaj najde🥺 Si imel prav...midva sva dober tim😄😉👍   Ob priliki,če boš kaj preklopil,k sedaj se ponoči že malo ohladi...mal napisi kako greje...marsikdo je verjame,kako dobro to dela...
    • Tega sicer ne vem, je pa Simon poudaril, da so vse bistvene stvari zamenjane, tako da prevoženi kilometri mene niti ne bi skrbeli v primeru nakupa.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.