Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Poanta Zimskega kolesarjenja...

Uizi,brez gledanja na uro in z obveznim postankom na toplem ?aju,rozinah in... Su?enju cunj na radiatorju.

post-9068-0-74603900-1542980473_thumb.jpg

Napisano

Sofuroma?i, gre kdo ju3 na Movember tek v Ljubljani? 8km, izkupi?ek gre pa za dober namen-za nakup opreme za Urolo?ki oddelek Lj KC....

Napisano

Pred par dnevi sem videl dirkalno dvokolo; najprej se pribli?ujem temu dvojcu iz nasprotne smeri, pa gledam zakwa vraga sta tok nalimana en na druzga, no pa sem videl, da sta SIAMSKA biciklista.  :zvizga:

A to zdaj postaja moderno ali sta se to le 2 nerazdru?ljiva odlo?ila zdru?iti mo?i na bicikli (morda ?e kje drugod)?  :zvizga:  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

November je pa bil prvi mesec po osmih mesecih, da mi ni uspelo narediti 1000km v mesecu dni... jbg, vseeno je bilo zelo lustno...

885km, na kolo ?el 13x

Tekel 6x

Hoja na bliznje hribe 2x

Gremo naprej v December, sploh danes je bil fenomenalen dan za sport.

Napisano

Brez skrbi, bo? pa po novem letu nadoknadu.

Saj so ?e druge stvari poleg kolesa kul,tk d me sploh ne skrbi ...

Napisano

V?eraj zve?er z biciklom na Miklav?a. Tam sem se potem zataknl za ?ankom. Moram re? da je slednje bilo bolj spro??ujo?e za telo in du?o kot gonjenje kolesa.  

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Dons sm sou mal testirat tekaske cevlje, ob enem pa cist spontano nastala ena fotka :D

Glede na to  da si ?el samo mal testirat ?evlje, kak?na fotka bi ?ele nastala ?e bi jih ornk testiral. Ni slabo. Edino tisti reklamni napis malo kazi.

Napisano

Dons sm sou mal testirat tekaske cevlje, ob enem pa cist spontano nastala ena fotka :D

Lepo... kire superge mas to?

Napisano

Sprejel povabilo in pred ?esto zjutraj ?tartal pe? iz Urha na Orle in opazoval son?ni vzhod... Ah...

post-9068-0-69723900-1544524854_thumb.jpg

post-9068-0-76002600-1544524873_thumb.jpg

post-9068-0-62176300-1544524885_thumb.jpg

Napisano

Lep ve?er me je zvlekel v superge in odtekel svoj 100-ti leto?nji tek.

Ni slabo za ne-teka?a.

Ampak... Kolo ?e zmeraj nima najmanj?e konkurence...

Napisano

Danes na Menino z biciklom. Je bilo prav lu?tno, edino za dol sem vse cunje navlekel nase, ko je enkrat ?lovek v letih ga hitro zazebe. 

post-1420-0-11978900-1545077624_thumb.jpg

Napisano

Danes na Menino z biciklom. Je bilo prav lu?tno, edino za dol sem vse cunje navlekel nase, ko je enkrat ?lovek v letih ga hitro zazebe.

Pri teh stopinjah ni treba bit v letih da te zazebe... Jaz sem tudi zmrznjenec in se za navzdol oblecem kot medved...

Napisano

Pri teh stopinjah ni treba bit v letih da te zazebe... Jaz sem tudi zmrznjenec in se za navzdol oblecem kot medved...

V?eraj je bilo prav toplo za na bicikel, samo ene 2 do 3 pod nulo, pa sem moral uporabljat tahude rokavice ki sem jih v mlaj?ih letih v hribih nataknil ?ele pri -15?.

Napisano

V?eraj je bilo prav toplo za na bicikel, samo ene 2 do 3 pod nulo, pa sem moral uporabljat tahude rokavice ki sem jih v mlaj?ih letih v hribih nataknil ?ele pri -15?.

Jbg,vsi se staramo; meni je vse kar je pod 5stopinj prehladno za kolo in grem raje laufat...

Mene vedno zebe....

Napisano

Men je v tem casu super kolo, edino na treking kolesu imam slab amortizer, pa mi zmrzuje.

Mtb pa raztur

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Mika me,da bi po 20ih letih s5 stopil na teka?ke smu?i... Laufa kdo na smu?eh?

Pozna kdo kako zadeve potekajo npr.na Rogli glede najema opreme in ali so kak?ne proge primerne za za?etnike?

Napisano

Prej?nji vikend sem bil od petka do nedelje na Zelenici na te?aju varne hoje po hribih v zimskem ?asu. Zadeva je super, nau?il sem se veliko novih stvari, ki mi bodo pri?le prav in mi (upam) pomagale, da se tudi v zimskem ?asu sre?no vrnem v dolino na pico in pivo :)

Napisano

Prehodili 8km, da nismo sli ob Savi bi pes crknil brez vode....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Izkoristil fenomenalno vreme in si ustvaril top dan. Po 16ih dneh kolesarske abstinence ?el za slabe 3h na mtb ter potem direkt na 6km tek...

post-9068-0-41295300-1545927078_thumb.jpg

post-9068-0-88526600-1545927099_thumb.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.