Mraušk Mčk Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Da se pohvalim, bicikl za dobre 3 jurje je poleg menjave shity diskov in bremz potreboval tudi zamenjavo vilic, ker original nikakor niso delale in tudi po ve? servisih v garanciji jim ni uspelo spravit zadevo v delovanje. Sedaj bicikel dobil rock shock-e, ki nikakor niso top, ampak, kar je najpomembneje - delajo Dobra ?ola za drugi? da se pri nakupu bicikla ne ?para. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 14. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2019 Da se pohvalim, bicikl za dobre 3 jurje je poleg menjave shity diskov in bremz potreboval tudi zamenjavo vilic, ker original nikakor niso delale in tudi po ve? servisih v garanciji jim ni uspelo spravit zadevo v delovanje. Sedaj bicikel dobil rock shock-e, ki nikakor niso top, ampak, kar je najpomembneje - delajo Dobra ?ola za drugi? da se pri nakupu bicikla ne ?para.Sam ti res nima? sre?e s tem bajkom.... Jebemu,meni pri vseh mojih kilometrih 3x cenej?a stara specialka dela b.p. ?e ?esto sezono.... Od tega kar nekaj Zimskih razmer... Citiraj
LabiGT Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Naredil 500m visinske razlike v 10kmAmpaz z zivim ruzakom 17kg, plus sedezom 5kg zadaj 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Sam ti res nima? sre?e s tem bajkom.... Ko sem kupoval prej?njega gorca so morale pa ?ist nove, ?e neuporabljene foxice romat takoj dol z bicikla pa na servis da so zamenjal bushinge.Zgleda kot da proizvajalce boli k.. kaj prodajajo.Naredil 500m visinske razlike v 10kmAmpaz z zivim ruzakom 17kg, plus sedezom 5kg zadajKupi si elektri?nega preden si uni?i? sklepe. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Kupi si elektri?nega preden si uni?i? sklepe.Cez 25 let ko bom v penziji mogoce ga kupim :-) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Cez 25 let ko bom v penziji mogoce ga kupim :-)takrat bo? ?paral za umetna kolena, ne za bicikl Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 15. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2019 A niso v?asih stra?ili da je tek strup za kolena? Saj to vem , da je .... Ravno zato je fotr (biv?i profi teka?)pri svojih 45ih letih presedlal na specialko.... Zmernost pri vseh stvareh je re?itev.... 1 Citiraj
mazdaman Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Mazdaman... Si ?e kaj sprobal bajk?Ja smo naredili 20-25 km in sem zadovoljen 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 takrat bo? ?paral za umetna kolena, ne za biciklCe bom kupil e-bike, zakaj bi rabil kolena 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Ce bom kupil e-bike, zakaj bi rabil kolenaTakrat bojo ?e invalidski vozi?ki rabili registracijo za nad 25 km/h.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 15. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2019 Ja smo naredili 20-25 km in sem zadovoljen Dbest,me veseli , da ti ustreza. Kar tako naprej Citiraj
LabiGT Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Takrat bojo ?e invalidski vozi?ki rabili registracijo za nad 25 km/h....Dobivam spam mail za tunerja za ebike, ki odstranjuje blokado iz 25km/h na celo 50km/h...Kr neki no Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 15. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2019 Dobivam spam mail za tunerja za ebike, ki odstranjuje blokado iz 25km/h na celo 50km/h...Kr neki noTo je zgolj odraz dana?njega ?asa... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Ce bom kupil e-bike, zakaj bi rabil kolenaTi se kar norca delaj, potem bo? pa jokal. Na 1. programu TV SLO je danes govoril moj ortoped Andrej Lahajner, povzetek njegove razlage o te?avah s sklepi je: ?port = obraba. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 ja ja kr nekinaj kupimo ebike po moznosti takega z radarskim tempomatom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 16. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2019 Ti se kar norca delaj, potem bo? pa jokal. Na 1. programu TV SLO je danes govoril moj ortoped Andrej Lahajner, povzetek njegove razlage o te?avah s sklepi je: ?port = obraba.To ima? v mislih oddajo "dobro jutro"? ?e je to to... Jaz sem iz njegovega govorjenja razumel ?e marsikaj drugega kot preprost Povzetek "?port=obraba".Zgleda je res najbolje,da se ulezemo pred TV in ne migamo do konca ?ivljenja... 1 Citiraj
Bini Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 To ima? v mislih oddajo "dobro jutro"??e je to to... Jaz sem iz njegovega govorjenja razumel ?e marsikaj drugega kot preprost Povzetek "?port=obraba".Zgleda je res najbolje,da se ulezemo pred TV in ne migamo do konca ?ivljenja...Ne da bi pametoval,vem pa nekaj o tem,ker delam v zdravstvu in vam povem zmernost v?portnih dejavnostih je pravilen nasvet,pa ?e to v razli?nih dejavnostih kar je dobro za celo telo ,da je razbremenjen dolo?en del telesa in pove?ana gibljivost na?ega telesa. Vo?nja s kolesom je pa vredu,saj jo priporo?amo pri rehabilitaciji kolenskega sklepa ampak ne pretiravat! Kolo je slabo samo glede na prisilno dr?o za vrat in hrbtenico zato je potrebna ?e kaka druga dejavnost,da razbremenimo vezi in mi?ice na tem delu telesa. Lp 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 16. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2019 Ne da bi pametoval,vem pa nekaj o tem,ker delam v zdravstvu in vam povem zmernost v?portnih dejavnostih je pravilen nasvet,pa ?e to v razli?nih dejavnostih kar je dobro za celo telo ,da je razbremenjen dolo?en del telesa in pove?ana gibljivost na?ega telesa. Vo?nja s kolesom je pa vredu,saj jo priporo?amo pri rehabilitaciji kolenskega sklepa ampak ne pretiravat! Kolo je slabo samo glede na prisilno dr?o za vrat in hrbtenico zato je potrebna ?e kaka druga dejavnost,da razbremenimo vezi in mi?ice na tem delu telesa. LpSe strinjam. Fajn so tudi kaksne vaje za moc in stabilizacijo trupa. Sicer znajo o tem tudi predvsem smucarji marsikaj povedati, ko pride do poskodb sklepov (kolena), zaradi mocne prednje stegenske misice in zapostavljenih misic na "zadnji" strani nog... pa?; zmernost. Kot povsod v zivljenju. In poslusati lastno telo. Jaz obozujem trenutke, ko sem na kolesu pa se veeeno znam ustaviti. Na kratko sem bil v cetrtek in potem v soboto 6km lahkotnega teka in potem nikakor nisem bil taprav. Vikend frei, vceraj bi lahko sel na kolo ali te?. Pa nisem sel, ker izhajam iz tega, da sportam ker si zelim, ne ker bi moral... cel vikend prelezal in prelenaril in pasalo je. No, vceraj zvecer sem komaj cakal danasnje jutro in kratko voznjo pred sluzbo... jebemu je pasalo... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2019 Prijavi Napisano 20. april, 2019 Bi bilo res fajn malo bolj urejeno vse skupaj in bolj?e povezave. https://www.24ur.com/novice/slovenija/premalo-kolesarskih-stez.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 20. april, 2019 Prijavi Napisano 20. april, 2019 Bi bilo res fajn malo bolj urejeno vse skupaj in bolj?e povezave. https://www.24ur.com/novice/slovenija/premalo-kolesarskih-stez.htmlSaj bo saj bo. Takoj po letu 2040 ko je predvidena izgradnja tretjih pasov na ?e zdaj preobremenjenih delih avtocest, bodo pa za?eli s postopkom ume??anja kolesarskih poti v prostor in razgrnitvijo dr?avnega plana. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 20. april, 2019 Prijavi Napisano 20. april, 2019 Da se ?e pohvalim, v?eraj zve?er sem se ?el z biciklom zgubljat v temo in to po gmajnah na pobo?je kjer ?e nikoli nisem vozil. Pri zgubljanju sem bil tako uspe?en, da sem v dolini pri prvi hi?i moral posvetit v hi?no ?tevilko, da sem izvedel v katero vas sem sploh pri?el. Sem pa dobro sprobal nove pakne - prej?nje sranje od metalik paken sem samo po 100km vrgel ven, nevem kdo me je nasral da so pa metalika pakne tabol . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 20. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2019 S fenomenalno ekipo naredil super 207kilometrski izlet po Prekmurju , Avstriji in Mad?arski. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2019 ?e trasa ?e je kdo iz tistih koncev oziroma ?e koga zanima; ms-cankova-roga?evci-st.anna-mono?ter-?alovci-hodo?-bogojina-dobrovnik-lendava-razkri?je-ljutomer-krizevci-ver?ej-ti?ina-petajnci-gederovci-ms. Na koncu ?li na kosilo v gostilno Nona v MS. Lahko samo pohvalim; zelo dobro. Baje imajo najbolj?e pizze v MS in ?eprav jih imajo tudi z polnozrnatim testom , sem se uprl in jedel pi??anca s kupom zelenjave in bilo je ve? kot fenomenalno. ?e bo kdo tam v dvomih kam It jest;tole je super zadeva. 1 Citiraj
Slash13 Napisano 21. april, 2019 Prijavi Napisano 21. april, 2019 V?eraj mi je po dolgem ?asu spet uspelo it v hribe in sicer na Krn. Super son?en dan, prave temperature, ?tart ob zgodnji uri, tako, da je pri spustu pri?la v po?tev ?e zimska oprema. Med prvomajskimi prazniki so v planu ?e Mojstrovke. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 21. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2019 Nekateri dnevi so preprosto popolni in vo?nje prav tako. Je bil plan iti za Max 80km uizi na kolo po v?eraj?njem 207km izletu. No...do Bogen?perka preko Panc in Javorja ter ?martnega res ni ?lo brez , da bi malo ?util noge od v?eraj... Ko pa sem obrnil 65i km , je pa za?elo leteti.... V Ivan?ni Gorici sre?al neznanega kolesarja,ki se pripravlja na Ironman (kapo dol) in sva skupaj ?la do sostra preko Panc (zame drugic danes),kjer sem jaz nadaljeval ?ez Orle in Lavrice do doma. In kdo bi si mislil; po parih minutah skupne vo?nje ugotovila,da sva oba bila v istem apartmaju tik pod passo Gavio. Svet je majhen in lep. Zakaj omenjam 65i kilometer? Ker to pomeni,da je letos za mano ?e ve? kot 4000km in hkrati skupno ve? kot 30000km odkar sem leta 2014 kot tip brez kondicije ,kateremu je tehtnica skoraj ?e pokazala tromestno stevilko,za 290eur kupil cenenega trekinga in za?el (ponovno) odkrivati , ne samo kolesarjenje,ampak sportno mentaliteto... Prav poseben dan. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.