jures Napisano 15. maj, 2019 Prijavi Napisano 15. maj, 2019 Kolesarji in simpatizerji, kaj mislite ali bo g. ROGLA letos zmagal italijanski GIRO? Hja, vreme ga biksa, gorske etape na katere resno racuna so pod vprasanjem (vec kot pol metra novega snega) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 15. maj, 2019 Prijavi Napisano 15. maj, 2019 Hja, vreme ga biksa, gorske etape na katere resno racuna so pod vprasanjem (vec kot pol metra novega snega)Mu jaz spajksice posodim. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 16. maj, 2019 Prijavi Napisano 16. maj, 2019 Vceraj so ravninsko morali skrajsati....jao. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 16. maj, 2019 Prijavi Napisano 16. maj, 2019 Roglji? je padel v skupinskem padcu, tako da danes gre vodstvo v skupnem bolj kot ne papa. Citiraj
jures Napisano 18. maj, 2019 Prijavi Napisano 18. maj, 2019 https://www.24ur.com/novice/slovenija/primoz-jeralic-ni-ga-lepsega-obcutka-kot-dobiti-noge-nazaj.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Nima sre?e Roglji?. Aquaplaning na kronometru Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Vseeno, bravo! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Rogla se vra?a na prvi peron Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 19. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Celjska trasa uspela. 230km , 2700visincev, dru?ba iz la?kega,polzele, ?akovca,maribora. Zadnjih 40km nas je konkretno pralo,ampak.... Kaj bi govoril... Kot riba v vodi... Zaslu?ena Pizza na cilju in krof nekje na pol poti... Si je treba privo??iti Malo off obroka 2 Citiraj
Bini Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Celjska trasa uspela. 230km , 2700visincev, dru?ba iz la?kega,polzele, ?akovca,maribora. Zadnjih 40km nas je konkretno pralo,ampak.... Kaj bi govoril... Kot riba v vodi...Zaslu?ena Pizza na cilju in krof nekje na pol poti... Si je treba privo??iti Malo off obrokaPiva pa ni?? Gre preve? v noge! Ha ha ha. Lp Citiraj
LabiGT Napisano 19. maj, 2019 Prijavi Napisano 19. maj, 2019 Jaz sem spil original Guiness, naredil 25km z rentabajkom po dublinu in potem zasluzen guiness 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 20. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2019 Piva pa ni?? Gre preve? v noge! Ha ha ha. LpNe pijem alkohola Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2019 https://ridewithgps.com/routes/29985655 Zadnji klanec do ?o?tanja in Velenja smo izpustili zaradi naliva in ?li direktno ?ez Polzelo do Celja... Citiraj
AmpeR Napisano 21. maj, 2019 Prijavi Napisano 21. maj, 2019 Ta je dobra: https://www.youtube.com/watch?v=2uWMlBgZbkg 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. maj, 2019 Prijavi Napisano 21. maj, 2019 Ta je dobra: https://www.youtube.com/watch?v=2uWMlBgZbkgEno malenkost je zaj... ker ni naredil zgloba za nagib.To smo ?e mi kot mulci v osnovni ?oli vedeli da je to treba, ko smo z doma narejeno prikolico s kolesi vozili daljinsko vodene modele letal na modelarsko stezo. (takrat smo se morali mulci znajti sami, niso ateji stregli od spredaj in zadaj tako kot se to mulcem dogaja danes). 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 21. maj, 2019 Prijavi Napisano 21. maj, 2019 Eno malenkost je zaj... ker ni naredil zgloba za nagib.To smo ?e mi kot mulci v osnovni ?oli vedeli da je to treba, ko smo z doma narejeno prikolico s kolesi vozili daljinsko vodene modele letal na modelarsko stezo. (takrat smo se morali mulci znajti sami, niso ateji stregli od spredaj in zadaj tako kot se to mulcem dogaja danes). Dokler gre po ravnem je ?e ok, kak?na hrbteni?ka bo mal zacvilila pri otrocih. ko pa bo ?el ?ez preval bo pa se sli?alo samo ?e "vaffanculo". Citiraj
Boss Napisano 23. maj, 2019 Prijavi Napisano 23. maj, 2019 No tole pa ni kar tako - Polanc ma ro?nato majico na Giru Zdaj sta z Roglo v vodstvu dva Slovenca in vse skupaj zgleda kot odprto prvenstvo Slovenije. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj, 2019 Prijavi Napisano 24. maj, 2019 No tole pa ni kar tako - Polanc ma ro?nato majico na Giru Zdaj sta z Roglo v vodstvu dva Slovenca in vse skupaj zgleda kot odprto prvenstvo Slovenije.Res neverjetno, kdo bi si mislil Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Kot napovedano Gavia odpade v torek, prevec snega. Start - Cilj isto a preko drugega kucla. Ravno torej je najbolj ubijalska Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. junij, 2019 Prijavi Napisano 3. junij, 2019 ?estitke Rogli za 3.mesto v skupni razvrstitvi Gira! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 3. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2019 Haters gonna hate,ampak mi smo u?ivali... Prvi? bil na Blo?ki polici... Izredno lepo, sicer za moje pojme preve? obljudeno,ampak se vrnem... Med tednom dopoldne, ko ne bo gne?e... Ko je ravno pred kratkim bila debata o divjakih v Premium nem?kih znamkah... V 210km 4slabe izku?nje; Peugeot 5008 nas je prehiteval v klanec navzgor ,medtem ko je nasproti pri?el drug kolesar . Ni bilo druge,kot da se je nasproti vozec kolesar kriti?no ustavil, Peugeot pa tudi.... Debelu?na sopotnica je pa ?e nekaj idiotsko mahala... Kdo bi vedel zakaj... Bila je fous verjetno... Nek c4 gp nas je precej na Knap prehiteval,ampak ok... Smo navajeni... Prastar megane karavan je sel v nepregleden ovinek prehitevati pol metra od na?ih balanc... Debil. In pa... Prastar passat... Se peljemo po kolesarski stezi in se nekdo dere ven ... No,ta nekdo me ni prepoznal... Jaz pa njega sem... Bo lepo v slu?bi ko bom ?elel,da se mi to ponovi v obraz... Morda sem bil pa jaz tako utrujen,da zgolj Mislim,da so to bili avti plebejskih znamk in so bili ubistvu , tukaj tako osovra?eni, bmwji in audiji .. Popolnega dneva ni skazila niti svinja, ki mi je ruknila xsaro na parkingu in speezdila... Upam,da se mu ?e 10x bolj pozna kot meni. Ne ker me je ruknil, ampak ker ni pustil svojih podatkov. Bi napisal da je bilo lepo,ampak bilo je fenomenalno. https://ridewithgps.com/routes/29761397 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. junij, 2019 Prijavi Napisano 3. junij, 2019 Uuu prelepo tole jezero 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 3. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2019 Uuu prelepo tole jezero Zelo je lepo... Res priporo?am , Predvidevam da je primerno tudi za otroke. Ne gledam s takimi o?mi,bolj sem se videl,kako bi se po parih urah usedel tja in spil kavo v miru, pa je bila v?eraj ?isto prevelika gne?a... Citiraj
Shrek Napisano 3. junij, 2019 Prijavi Napisano 3. junij, 2019 Haters gonna hate,ampak mi smo u?ivali...Prvi? bil na Blo?ki polici... Izredno lepo, sicer za moje pojme preve? obljudeno,ampak se vrnem... Med tednom dopoldne, ko ne bo gne?e...Ko je ravno pred kratkim bila debata o divjakih v Premium nem?kih znamkah... V 210km 4slabe izku?nje; Peugeot 5008 nas je prehiteval v klanec navzgor ,medtem ko je nasproti pri?el drug kolesar . Ni bilo druge,kot da se je nasproti vozec kolesar kriti?no ustavil, Peugeot pa tudi.... Debelu?na sopotnica je pa ?e nekaj idiotsko mahala... Kdo bi vedel zakaj... Bila je fous verjetno...Nek c4 gp nas je precej na Knap prehiteval,ampak ok... Smo navajeni...Prastar megane karavan je sel v nepregleden ovinek prehitevati pol metra od na?ih balanc... Debil. In pa... Prastar passat... Se peljemo po kolesarski stezi in se nekdo dere ven ... No,ta nekdo me ni prepoznal... Jaz pa njega sem... Bo lepo v slu?bi ko bom ?elel,da se mi to ponovi v obraz...Morda sem bil pa jaz tako utrujen,da zgolj Mislim,da so to bili avti plebejskih znamk in so bili ubistvu , tukaj tako osovra?eni, bmwji in audiji ..Popolnega dneva ni skazila niti svinja, ki mi je ruknila xsaro na parkingu in speezdila... Upam,da se mu ?e 10x bolj pozna kot meni. Ne ker me je ruknil, ampak ker ni pustil svojih podatkov.Bi napisal da je bilo lepo,ampak bilo je fenomenalno.https://ridewithgps.com/routes/29761397Kaj pa tiste vile nasproti jezera.. Citiraj
Nejc1986 Napisano 3. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2019 Kaj pa tiste vile nasproti jezera..Ja,vem.... Malo preve? turisti?no zame,ampak... ?e ne drugega je ideja za kak?no novo traso... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.